Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bingildak said: oyun şöyle release olsun, kalıbımı basıyorum, ilk istasyona girmeden refund isteyenler olacak hahaha. giremeyecekler çünkü. istasyon neden döner abi kendi etrafında. fuck you dercesine. ahshdhashasdsad duranını nasıl olsa yaptılar. Yapılmayanı yapıp bizimkini döndürelim demişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 kalabalık oynanacaksa docking böyle kalamaz zaten. girişler daracık zor olsun diye. birbirine çarpar insanlar çok net. colision'ı kaldırmaları gerekiyor sadece o bölgede, diğer türlü kimse girip çıkamaz. belli bir mesafeden auto docking olsun zaten ya. 1 kere zorlandın, 55 kere zorlandın, sürekli aynı şeyi yaptıramaya gerek yok. istasyon içine girince de pod'a kendin indiriyorsun gemiyi o da ayrı bir zaman alıyor. 20-30 kişi girse istasyona pod'a giricem diye, herkes birbirine çarpar durur. zaten istasyonun içinde sürekli gemi parçaları float ediyor asdasdasdasdasd off twitch falan bilsem de şu istasyonların içini göstersem size ya, sanki savaş alanı ahahah yananlar mı ararsın, çarpıp döne döne uçanlar mı ararsın, parçaların dansını mı ararsın hepsi var asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 hadi stream açın da izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 abi zaten docking computer yok mu önceki videoda adam otomatik dock ediodu. herhalde onu alana kadar cebelleşiosun docking computer alınca da otomatiğe bırakıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 1500 istiyormuş düzgün bir gemi aldıktan sonra alınabilir asdasd sidewinder mouse gibi uzay gemisi sürekli patlıyor, kendisi 1500 değil ki modüle verelim 1500 asdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 modüller taşınmıyo mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 fish, sent. meat isteyen görev aldım mesela - bunların nerede ucuz olduğunu nereden buluyorum onu hala anlamadım, galaxy mapte trade route var acaba trade route un geçtiği yerde var ucuz anlamına mı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 glad ın koyduğu video da vardı o, o malın ticaretinin orda yapıldığı anlamına geliyor o, gerisi kalem kağıt, community herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Bu video da manevra anlatiyor http://www.youtube.com/watch?v=uFQovwDavms 3. combat mission da agzina agzina vurdum bunu izledikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 radyoda koysalar şu kokpite. pc den mp3 klasörünü göstersek fln sölesenize yapsınlar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 star citizen bok yesin bu oyunun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 ben flight assist olayını da voice command'e koydum, hold yerine toggle'a alıp. flight diyorum, manevrayı yapıyorum, tekrar flight diyorum. açıp kapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 off çok güzel bir görev denk geldi sonunda federation stress call vardı, görev için gittim, forumda okumuştum böyle iki faction'ın kapıştığı görevler oluyormuş, gittiğinde 4. panelden faction seçiyormuşsun. neyse bölgenin faction'ı seçtim, ortada düşman federation dregnaut mu ne, 6% hull kalmış kimseye saldırmıyor, federation fighterlar geliyor sürekli, bir de bizim allylar var işte. herhalde 10 federation fln patlattım, zor değildi, her birinden 350 cr bounty yazdı fakat tam gidicekken biri kafa kafaya girip patlattı, görevin rewardunu aldım fakat bountyler ne ayak yok oldu anlamadım. çok net 3-4k bounty vardı. nevertheless, deli eğlenceliydi, denk gelirseniz kesin yapın. bu arada silah modları falan neden bu kadar pahalı ya, laser'ı değiştireyim dedim, en ucuz 2. mod 4.5k dan başlıyor tanesi. kaç saat oynadım hala 10k para yok eagle alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 hypelayın bakalım ne zaman çıkıyor bu yada çıktı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Aliyorum oyunu. Yalniz bu voice command olayini anlamadim. Oyunun icinde yok mu ? Sadece etrafindakilerle comm olayini mi yapmislar voip uzerinden ? Speech recognition icin bu voice attack toolunu mu kullanmamiz lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 .o][__n_n_|SA[.._༼ つ ◕_◕ ༽つ__ >(________|__|_[hype_aboard] _/oo OOOOO oo` ooo ooo ' yine alttan alttan veriyorsunuz hype ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 hype mype yok abi, oyunda daha hiçbir şey yok, singleplay gibi oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 kabuletmek gerekir ki görüntüleri çok hoş oyunun, muhtemelen oculusla gerçekten uçuş hissini veriyordur. Oynanışı da güzel olursa çıkınca alınılabilir ama şuan için 75$ fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Ben x52 pro ile çok mutluyum . Işıklar boyle yanar doner degisik renklere ayarlayıp ya diyorum tam bu stick e gore yapılmıs oyun. Bir de kullanabilsem . Oyun gercekten asırı zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 stick alacam bende ya, ne alsam acaba kargo ücreti ödemeden 150 dolar altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 bu arada risksiz (neredeyse) kombat deneyimi ve güzel income için eranin 2'nin orada "federation distress call" var, orada right panel'den faction seçip, karşı faction ı patlatabiliyorsunuz, her kill 300 civarı CR veriyor ki baya hızlı patlatıyosunuz. bir sürü ally target olduğu için genelde size saldıran olmuyor. yalnız öldüğünüzde bütün voucherlar gidiyor, ona göre risk/gain yapın. ben 20 kille kafa kafaya dalan gemiye patladım asdasd. space kamikaze bitch yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 VoiceAttack la oynamaktan ne gorev yapabildim ne baska birsey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bingildak said: stick alacam bende ya, ne alsam acaba kargo ücreti ödemeden 150 dolar altında bende llogitech force 3d pro var, iyi sanırım ya, kullanamıyorum gerçi ama dsfg yani yazılımıyla joystickin sertlik ayarını falan yapabiliyosun, titreşimi cartı curtu var tuş sayısı epey iyi. fiyatı da baya uygun ben 100 liraya almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 şundan aldım 60 dolares Cyborg FLY 5 http://ecx.images-amazon.com/images/I/41osKl9NFIL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bende gördüm bunu da daha böyle throttle avuçlanan bir şey mi alsam diyorum, 2 parça olarak. en iyi alternatiflerden biri http://www.techwarelabs.com/reviews/peripherals/saitek_x52/images/Complete%20Contents%20saitek%20X52.jpg http://www.zeladastation.com/wp-content/uploads/2014/04/x52_4a96835f50f68.jpg gibi prosu gereksiz pahalı daha ucuz alternatif olarak da : http://www.thrustmaster.com/products/tflight-hotas-x fena değil gibi thrusterlı üreticinin amazon hesabı tr yollamıyor, diğer satıcılarda 50-60 dolar altı shipping bulamadım. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar