Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Kusura bakmayın canlarım isterseniz evde ekran başında sinir krizi de geçirseniz gerektiği yerde doğru dilbilgisi kullanımı için müdahale ederim kafama eserse. Buyrun istediğinizi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Black-ice said: BlackCat ne olm, nasıl okuyabildin nickimi öyle fasdds Çağrışımdan sual olunmaz inşallah <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 serkana alışın bence.ayırmadığı soru ekleri de beni benden alıyor ama can işte.çok sevdiğimden diyemiyorum bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 serkan canımdır. 10 sene önce falan tanışmışlığım var ama yüzünü hiç hatırlamıyorum. buluşma fotolarını isteyeyim bi ara her 3 senede bir isterim. ama vermez heralde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Black-ice said: Gıdıkla beni noyan. Ben ayırmayana fln karışacak kadar nazi değilim ama ayrılmayacak olanı ayırınca komiğime gidiyor. Kimilerine o kadar bıdı bıdı ediyorlar ki adamlar artık kafayı yiyip silkerim böyle işi diye ayrılacak ayrılmayacak bütün de da'ları ayırıyor. Komik bence. sana güzel kızlar yollarım onlar seni gıdıklar canım black aysım ;D Sen de haklısın yanii.. okuyan adam da biliyor adamın ne alamda de da dediğini. ne kasıyorsun değil mi anladıysan ne uğraşıyorsun zamanına , emeğine yazık bide kafa düşürüyorsun falan ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 noyanım (kuddusi sıtayl) o zaman hiçbişey yazmayalım hiçbişeyle uğraşmayalım. bu iş uzar gider. sen nasıl bazı konularda hassas olup burada millete birebir uğraşıyorsan ben de bu konuda hassas olup laf söyleyebilirim. ki değilim de. ama konu bu değil. güzel kızlara gelirsek açık adresimi öm ile atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Hacüt fakat böyle bir şeye tepki vermek için gerçekten mükemmel yazmak lazım değil mi? Sen noktadan sonra büyük h... /run forrest run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 kimse mükemmel değildir....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Noyan mükemmel birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ÇÜNKÜ İÇİNDE ET VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mükemmel yazmaya gerek yok dahi de da soru eki ayır yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 soru eki mu mı, bi de ki leri de ayıralım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Black-ice said: noyanım (kuddusi sıtayl) o zaman hiçbişey yazmayalım hiçbişeyle uğraşmayalım. bu iş uzar gider. sen nasıl bazı konularda hassas olup burada millete birebir uğraşıyorsan ben de bu konuda hassas olup laf söyleyebilirim. ki değilim de. ama konu bu değil. güzel kızlara gelirsek açık adresimi öm ile atıyorum. ya tamam tatlı tatlı saygı çerçevesi için konuşuyorsun. Bence hiç susma ya süper birisin. Kızlar adrese teslim değil sen bul beni sonrasına bakarız ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 facebooktan bakıyorum cidden kızlı mızlı fotoları var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hakliyim said: Black-ice said: noyanım (kuddusi sıtayl) o zaman hiçbişey yazmayalım hiçbişeyle uğraşmayalım. bu iş uzar gider. sen nasıl bazı konularda hassas olup burada millete birebir uğraşıyorsan ben de bu konuda hassas olup laf söyleyebilirim. ki değilim de. ama konu bu değil. güzel kızlara gelirsek açık adresimi öm ile atıyorum. ya tamam tatlı tatlı saygı çerçevesi için konuşuyorsun. Bence hiç susma ya süper birisin. Kızlar adrese teslim değil sen bul beni sonrasına bakarız ;D asdsdgdff tamam kıbrıs şehitlerinde falan yakalarım bi gün illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 samaella said: facebooktan bakıyorum cidden kızlı mızlı fotoları var :D cidden patide bazı nooblar beni buraya gelip dikkat çekmek için yalanlar söyleyen aslında bok gibi bir yaşantısı olup hayallerle kendini kandıran biri olduğumu falan sanıyor hala.. Nasıl boktan bir hayal gücü ile kör olmuş insanlar var ya yazık ;D olayım kızlar lan.. manken sevgilime açılan topiği kapattırmak için 7 yıl sonra paticiğe geri döndüm ama orjinal accountumu kimse bilmiyor burada . Hala kızlı fotolar var diyorsunuz ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Black-ice said: asdsdgdff tamam kıbrıs şehitlerinde falan yakalarım bi gün illaki. kapadokyodaki workshopdan sonra istanbuldaki evime geri döndüm ben ya. buralara gelirsen haber ver. Modada kızlar teklif ediyor <3 ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 izmir bırakılır mı yau istanbulda afakanlar basıyor bana izmir iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 izmirde akıl hastanesine yatırılıyordum ya . yerim izmiri ;D çeşmeye gelirim artık izmirde sadece ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Sapık spiritüel ninjalardan kim kaldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 kimse kalmasaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denyoglan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 30 yaşına geldin uğraştığın işlere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Patronlara muamele yapicagima böyle anime ve video game arası erotik bir yaşam tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Sen calisma olayini cok yanlis anlamissin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denyoglan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Adamda şakirtlere özgü aşırı uç örnekleme sistemi var yav. Misal "Niye bu kadar çok imam hatip okulu var?" dersin, şakirt de "İmam hatip açmayalım da dinsiz, satanist mi olsunlar!" der ya. Bu da normal çalışan yok, herkes patronunun ğ*tünü yalıyor sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar