Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 aquila said: Kojiroh said: Abi niye prim veriyosunuz şu adama hala sdf herkese ihtiyacini veriyoruz. biride senin ihtiyacını versinde bi rahatla artık be şükrü. burada bu kadar 6789k post kasacağına azıcık kendine özen verip etrafa dikkat etsen herkes de senin ihtiyacını verir.. Burada bana,ona buna laf sokmayı bırak artık GERÇEKTEN SOKMAN GEREKEN ŞEYİ SOKMAN GEREKEN YERE SOKMAYI ÖĞREN ! ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi resmen üzüldüm adamın haline şu an. varmayın üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ahahahahahahahahahahah şükrüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Ya yeter ya noyzura. Yeeeteeeer amk. Yeter. Sus bi motorun sogusun. Saga sola laf yetiştirme azcik. Millete diyosun sende her konuya atlayip seni trolleyenlere sabaha kadar cene yetistiriyosun. Hayir bide koydugun kulplar daha komik. Exp kasiyorum. Level atliyorum. Yeni skiller açıyorum. Sen fazla dalmissin oyun dunyasina. Normalde insanlar okulunu okuyup is guc sahibi oldukca azaltarak bitirir. E tabi sende okul is guc vs olmayinca tersi olmus iste. Cocukken olmak isteyip olamadigin seyleri simdi kanitlayamadigin seylerle oluyomussun gibi gösterip ego tatmininden ote bisey yapmıyosun emin ol. Ha bide şöyle aktif cinsel hayatim var boyle var diye geciniyosun da. Ortalikta ucuz kadından baska sey yok su devirde. Cokta abartilicak bisey yapmıyosun yani. Bunu da bil. Bi de lutfen spermlerini yemeye devam et. Dunya 1 2 noyzurayi daha kaldıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 tutmayın küçük enişteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 aluriel çok kötüsün ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Hadi bu mesajıma da cevap ver de. Def kas azcık. Levelin artsın sayemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 pontipati said: albümün ırzına niye geçtiniz olm foto koysanıza veya bırakın kızlar foto koysun. be şöyle bir ortaya karışık koyayım sonra devam edeyim ama foto koymadan önce şu şarkıyı koymak istedim temi köpeğimi gezdirirken çaldı dedim oh tam bu topiklik : http://www.youtube.com/watch?v=Xc9POla-hIg şimdilik yeter ortama biraz güzellik gelsin.. noob alpha erkekleri terledi çok fazla testosteron kokusu saldı.. biraz mis kokular gelsin.. Oha hayal gücüm ne kadar güzel çalışıyor... bunlar gerçek mi ? asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 0ne said: Hadi bu mesajıma da cevap ver de. Def kas azcık. Levelin artsın sayemde. muhatap alınmak için daha çok yalvar .. abilerini taklit etme senden daha orjinal şeyler bekliyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 nasıl ortalıkta karı var lan. fap seasondayız amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 sondan bir önceki fotodaki kız çogh güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Theridone said: nasıl ortalıkta karı var lan. fap seasondayız amk orcuna sor, anlatsin o sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bi kız ayarlasana noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Zep said: sondan bir önceki fotodaki kız çogh güzel stalkerları göreve çağırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 olm düşünsenize kızınız var noyan çakıyor. ne acı lan. üzüldüm kızların babalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 noyan hepsinden daha feminen görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Zep said: sondan bir önceki fotodaki kız çogh güzel öğretmenden sonraki sevgilimdir.. çok severim dünyalar tatlısı çok orjinal biri .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 adam albumu de kapattırmaya geldi. ayrıca kızlara ayıp degil mi, kız arkadasın mı sadece buraya meze olmayı hak etmeyen insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 noyzura son koydukların değilde bi önceki fotoların hepsinde neden ölü toprağı serpilmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 deniz miydi adı, hani fbdan ilişkide misiniz diye soru sorulan hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 sipeyskeyk said: olm düşünsenize kızınız var noyan çakıyor. ne acı lan. üzüldüm kızların babalarına. Kızlar çok mutlu oluyor ama ne babalarına ne de sana giren çıkan birşey yok sen rahat ol.. Olm hani arkadaş olmuştuk .. durduk yere boş boş konuşuyorsun sonra hiç istemeden ağzına auto attack çakıyorum ne acı lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 kermit said: noyzura son koydukların değilde bi önceki fotoların hepsinde neden ölü toprağı serpilmiş ? albüm konsepti öyle ya.. figürleri vurgulamak adına öyle yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Noyzura said: Zep said: sondan bir önceki fotodaki kız çogh güzel öğretmenden sonraki sevgilimdir.. çok severim dünyalar tatlısı çok orjinal biri .. Allah sahibine bagislasin kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 vayy iori yagami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar