Seru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bende rush deck var işte, bir god hand yok. sağlam turtle energy hariç diğerleri rahat yeniliyor açılış iyi olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 14 kart randomladım, 14 common geldi 6 tanesi aynı. pft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Trade etmeyeceksem booster aliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 scroll pack mı oluyor booster? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bana hepsi growth, decay, energy çıkar. onları trade kasmak gerek sonra. deck'i de böyle toplayamıycam anlaşıldığı kadarıyla. seve seve trade'e girmem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Bende merak edip aldım şimdi inşallah pişman olmam. En büyük korkum 1 saat fala sürüyo diyorsunuz oyunlar ondan bayabilirim gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 aşırı competitive oluyor uzun maçlar, baymazsın bence. ben hiç bu türde deneyim sahibi değilim baya hırs yapıyorum içine çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 magicteki stampede decki gibi bi olay var mı bunda illa slow paced mi oynıyacaz Gergeyi göreve çağırıyorum bilgi versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Herkes kadar biliyorum ben de, 4-5 saat erken almisimdir bir cogunluktan. Growth oyle gorunuyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 growth'da haste üniteleri var, koyduğun round saldırıyor, suprise attack şansı veriyor, ayrıca kurt desteleri var. haste'i olan kurt var, ayrıca her kurt kartıyla white wolf'a bir attack veriyorsun, en önemlisi her kurt kartı oynadığında bütün kurtların cd'u 1 düşüyor. white wolf ayrıca relentless. brother of wolf ayrıca wolf summonlayabiliyor yani çok hızlı çıkabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ben rankingde limitime geldim sanirim.. 1400-1500 arasi gidip geliyorum.. cok saglam combolu deckler var karsida.. benim deck yetemiyo artik heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 mtg - scrolls trample - relenthless haste - haste deathtouch - slayer wall(defender) - structure yani asagi yukari ayni mantik fazladan lobber var idole vuramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bingildak said: en önemlisi her kurt kartı oynadığında bütün kurtların cd'u 1 düşüyor. sadece mangy wolf oynarsan cd 1 iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Decay fazla imba geldi bana bu nedir 2-3 ranked yaptım decay gelemdi çok rahat yendimde decayin kartları fazla kaliteli geldi bana. özellikle seken poison falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 o seken poison'a (lol) bir nerf lazım ya. adamı kartle geri çeksen bile poison board'daki başka creature'lara gidiyor. tek çaresi karşı tarafın öldürmesi poison bitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Allahim satin alma kismi tam bir felaket. Fiyatini goreyim diye buy scrolls dedim, direkt login falan istedi. Kac kurus oldugunu diyeydin bi once ? Neyse nedir hacilar bunun fiyati ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Seru said: o seken poison'a (lol) bir nerf lazım ya. adamı kartle geri çeksen bile poison board'daki başka creature'lara gidiyor. tek çaresi karşı tarafın öldürmesi poison bitmeden. ya da kendin öldüreceksin. ya da dispel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 di said: Neyse nedir hacilar bunun fiyati ? 14.99 euro yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 14,99 Euro. Degiyor ama cunku kesinlikle p2w degil. Parayla sadece premade deste aliyorsun. Bur de sana ozel 6 kart veriyor degisen ama onlar genelde daha ucuza trade edilen kartlar oldugundan almiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 14.95 D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Seru said: o seken poison'a (lol) bir nerf lazım ya. adamı kartle geri çeksen bile poison board'daki başka creature'lara gidiyor. tek çaresi karşı tarafın öldürmesi poison bitmeden. Abi, Decay'den bunlari cikartirsan (biri de Mire Curse ciksin diyordu) hic birsey kalmaz geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Moblarıda kaliteli yeşile göre bence daha extra görmedigim kartlar var mı bilmiyorum ama. Keşke decay alsaymışım neyse gold kasalım alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Decay'in olayi delay zaten. Su anda 16. turdayim ve sirf delay icin Harvester harcadim bir tane. 8 tur dayanabilirsem ve adam destroy structure cikarmazsa kazanacagim. derken cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Bitti oyun, tam o dediginiz poison kartlariyla kazandim: http://www.scrollspost.com/replay/6018517-0/gerge-vs-mrchad Ilmire Hunter asil en OP karti bence Decay'in, ona laf atin bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar