Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrolls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
growth'da haste üniteleri var, koyduğun round saldırıyor, suprise attack şansı veriyor, ayrıca kurt desteleri var.

haste'i olan kurt var, ayrıca her kurt kartıyla white wolf'a bir attack veriyorsun, en önemlisi her kurt kartı oynadığında bütün kurtların cd'u 1 düşüyor. white wolf ayrıca relentless.

brother of wolf ayrıca wolf summonlayabiliyor yani çok hızlı çıkabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
Decay fazla imba geldi bana bu nedir 2-3 ranked yaptım decay gelemdi çok rahat yendimde decayin kartları fazla kaliteli geldi bana. özellikle seken poison falan...
Mesaj tarihi:
o seken poison'a (lol) bir nerf lazım ya. adamı kartle geri çeksen bile poison board'daki başka creature'lara gidiyor. tek çaresi karşı tarafın öldürmesi poison bitmeden.
Mesaj tarihi:
Allahim satin alma kismi tam bir felaket. Fiyatini goreyim diye buy scrolls dedim, direkt login falan istedi. Kac kurus oldugunu diyeydin bi once ?

Neyse nedir hacilar bunun fiyati ?
Mesaj tarihi:
Seru said:

o seken poison'a (lol) bir nerf lazım ya. adamı kartle geri çeksen bile poison board'daki başka creature'lara gidiyor. tek çaresi karşı tarafın öldürmesi poison bitmeden.

ya da kendin öldüreceksin. ya da dispel.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
14,99 Euro.

Degiyor ama cunku kesinlikle p2w degil. Parayla sadece premade deste aliyorsun. Bur de sana ozel 6 kart veriyor degisen ama onlar genelde daha ucuza trade edilen kartlar oldugundan almiyorsun.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Seru said:

Abi, Decay'den bunlari cikartirsan (biri de Mire Curse ciksin diyordu) hic birsey kalmaz geriye.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Decay'in olayi delay zaten. Su anda 16. turdayim ve sirf delay icin Harvester harcadim bir tane. 8 tur dayanabilirsem ve adam destroy structure cikarmazsa kazanacagim. derken cikardi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bitti oyun, tam o dediginiz poison kartlariyla kazandim: http://www.scrollspost.com/replay/6018517-0/gerge-vs-mrchad

Ilmire Hunter asil en OP karti bence Decay'in, ona laf atin bari =)
  • Yeni Oluştur...