arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 rastgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 x2 Iron Ogre lazım panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Dun deseydin keske. Foil yaptim Iron'lari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 neyse aldım pazardan. x1 Machinated x1 Thunder Surge lazım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 epey kart eklendimi ya :P. Oturup yine gold mu kasacağız =). salak gibi 2 kat zamanında girip 10k para kasmıştım. 6k kalmış. Growth deck yapayım istiyorum. Neyse bi kartlara bakayım, neler olmuş neler bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Oynuyan pek fazla kisi kalmadi bende oynamiyorum pek artik. Suan herkes oyun cok kolay para kasiliyor , trade var zevki kalmadi diyor ama olay o degil rank'in, judgement'in canlandirilmasi lazim hatta ve hatta yeni oyunlar ekliyebilirler Ai'ye karsi ya da ne bileyim homm tarzi mapler, kaleler... Uctum biraz ama adamlar hicbirsey yapmiyor. Neyse hic yenilik,gelistirme yapmasalar da mobil'i cikarsa canlanir biraz bence Tabi para kasmada cok kolay orasida dogru , keske limit koysalardi adamlar. Simdi 80k para ,bir ton kartli adamlar var piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Oynuyorum ben 2-3 gunde bir mac yaparak. Birakmam buyuk ihtimalle, iyi oyun. Ama azalttim harcadigim zamani, buna ilk girdigimde satranc oynamayi filan bile birakmistim yani, deli gibi oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ben de birakmam hele mobil gelirse ucar... Yani bence verdigim paranin hakkini verdi oyun ama su anda pek parlak gozukmuyor gelecek. Scrolls - Judgement'ta ki sans ihtiyacin , heartstone-arena'dan fazla. LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ilk iki ayinda harcadigim zaanlar verdi karsiligini zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 said: Hey Scrolldiers, The following post has been added to the Scrolls Dev Blog: Scrolls developer ramblings Welcome to the Scrolls devblog. This is a place where the Scrolls team members will post personal ideas, thoughts and insights. Anything you find here is subject to change. Real news, announcements and proper info will be found in the scrolls.com newsfeed. Balance changes Hello Scrolldiers, Just thought I’d quickly mention some balance changes we’re planning to put on the test server. Return To Nature (Decay): Cost 3 (up from 2) Harvester (Decay): 4 Health (down from 6) Ilmire Tribesman (Decay): 2 Attack (down from 3) Focus (Order): Only works on creatures Knight Scholar (Order): 5 Health (down from 6), cost 4 (down from 5) Wings Captain (Order): No CD reduction; gives Move buff to self as well as adjacent units Scout Automaton (Energy): 3 Health (up from 2) Gravelock Outcast (Energy) 3 Attack (up from 2) Some of these are fairly big changes and will have a large impact on the meta; just keep in mind that they may not be final and will be tried out on our test server before possibly hitting live. Have an excellent evening. Måns - @MansOlson As you can see, Order has taken a knock and the edge taken off Decay's attacking prowess, but are the changes to Energy of note? Tell us what you think, and have a good day. The Scrollsguide Team http://www.scrollsguide.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=3906 energy'nin boost'a mi ihtiyacı vardı ? bir de wings captain'ları elden cıkarıyoruz o zaman sanki deck'i cok süperdi o yüzden nerflediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 alın bunu dışarı! tekerimize çomak sokuyor. Trade den nerflenecek kartları satmaya çalışırken millete almayın diyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 http://www.porttakal.com/resimler/674000/675366.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Return to Nature dışındaki değişiklikleri beğendim. Yeni, memorial olmayan başka renkten resource veren kart eklemeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Wings Captain iyi olmuş, Netedeyse herkes onunla oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Return to nature'a aynen yazik olmus... Knight'a cok sevindim ama / 4 manaya 3/5 draw kartli... super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Tüm attacking powerı Harvester olan kontrol destem vardı, bir kontrol edeyim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Utanmasalar Harvester 3 HP olacakmış da Burn yemesin bari demişler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Harvester'i Tempo Theft ile ayni turda oynuyorum artik. Harvester, Tempo Theft, Soul Steal, Win! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bende de oyle bir deck var ama hızlı cogalanlar yarıyor kafamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Poison kartlarim gelirse durduruyorum onlari, yoksa zorlaniyorum desteyle cok. Desteyi daha once gostermistim zaten, su iste: http://f.cl.ly/items/1802461G1x3f0A192S1u/Screen%20Shot%202013-12-07%20at%2012.42.55.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Yama gelmiş. Return to Nature resource cost değişmemiş, onun yerine aoe yapmışlar 7 hexlik (tu) gerisi aynı. testing grounds idol HP: 6 8 10 8 6 yapmışlar. şu an favori deckim: http://i.imgur.com/1tMaci2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 test serverdan yeni kartlar: http://www.scrollsguide.com/news/4029/test-server-update-0-113 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 gençler scrolls key var takasa açığım. ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Test serverdan: said: Features - Added a "Did you know?" box to the login screen. Scrolls - Added 27 new scrolls (leaving two that are not yet ready for the test server). - Warding Stone now removes attacking token units. - Stitcher's active ability button now says "Stitch". - Crimson Bull (Growth) now costs 3, up from 2. - Kinfolk Veteran (Growth) now has 3 Health, down from 4. - Necrogeddon (Decay) now costs 7, up from 6. Miscellaneous - Judgement now uses fixed Rarity rows: 14% Rare, 29% Uncommon, 57% Common. This is close to perceived distribution when playing with two colors in the old system (18%, 29%, 52%). New Traits/Abilities - Unique: Spawning a Unique destroys previous Uniques with the same name. - Surge: When this spell is cast, all remaining resources of its type are spent. The surge value is equal to the amount spent. Yeni mekaniklerin dışında Spell subtype muhabbeti gelmiş, kartlar arasında öyle bir tanesi vardı SPELL: DISPLACEMENT gibi. Şu an toplam 29 yeni kart var. Uniqueler haliyle epey epey kuvvetli kartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 benim account u yine silmişler tey allahım ya ne aptal adamlar bunlar 1 ay cevap vermezler yine şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar