Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Hala iyi bence. 2 dmg de benim isimi goruyor. Harvester'lari Brood ile birlikte kullamaya dikkat ediyoru sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 sen decimationları tamamladın mı? x2 ben de alayım dedim, parası neyse vericem, satan yok hala sdfsd. neyse 500den buldum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Caller's Bane koydum ben. O daha iyi gibi rush destesi icin. Neredeyse her tur bir idole vuruyorum, Captain sayesinde mobility de iyi. Isler cok kotu gittiginde Decimation kurtaramiyor ama rush payabildigimde Caller's Bane gelmesi cok daha hizlandiriyor sonucu ki rush da bu cok onemli takdir edersiniz ki. Caller's Bane son tercihim yani, Decimation istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bende ikisi + hex marks var sdfsd. caller's bane 8 HP idollı modun en iyi kartı euehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 fungify'in tassagına kurban ne güzel oluyormus judgement da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ilmire tribesman + fungify ile etten duvar örmek güzel bir hobi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 viscera sage'ye atınca catır catır kart cektim judegement'ta 4 win yaptım. Bir oyunu da soyle verdim harita full benim elemanlarla dolu gg yazdım attack yaptım brightbearer hp 1 miş pat diye elimde batladı bosalan yere de adam kinfolk veteran + wolf attı 4 hp si vardı idol'un bu sefer adam gg yazdı dsaf üstelik elimde fungify duruyodu atmadım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 x2 aging knight x1 wings shield ile açılış yapmak çok acımasız ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Su kartların bitmesine bir care bulsunlar artık ya. adam 30 kartın icine 3 tane draning mist koymus 2 tanede scavenger animovore + vigot var bitmiyor anasını sattıgımın cooldown'ı hani bir yerden sonra shuffle yaptın mı kartları idollerin damage'i göcecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 judgement oynayarak büyük yanlış yapıyorsun. orada asla mutlu olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 bir daha oynamyaicagim ama bu yeni kartların ayagına cok iyi para yaptım 1 uncommon bile alsam turnuva parası cıkıyordu. Birde shard almistim onlar duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 aynı packten ancestral pact + fierce tactics çıktı sdf. derken ancestral pact + tempo theft çıktı bu daha iyi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 necrogeddon bitti eclipse + necrogeddon başladı. oyunun harbiden boku çıkıyor böyle cheeseler yüzünden. memorial spamle, divinator dik. rat king, sister spam. sonra end of reason veya eclipse necrogeddon. divinator neden nerflenmiş olmasına rağmen hayvan gibi pahalı anlıyorsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 storeda fleetness çıktı ama bende x3 zaten. 1k'ya almak isteyen varsa şeyetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 update geldi galiba judge'a boost ve balance gelmiş . artik common card'da veriyor judgement yaninda yani 2 win aldım diyelim 1 rare 2 common alabilicen. Sonunda draining mist'i uncom. yaptılar ya bunada şükür judgement'ı zehir eden kart Birde frostbeard santa olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 balance ne geldi judgementa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Balance dedigim draining mist uncommon oldu :D ve common kart vermeleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yeni wings shield grafiği şahane olmuş. askerleri tipine göre biraz daha ayıracaklar herhalde. öbürlerine de sıra gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bu arada unranked kalmış galiba? rankedde sıra gelmiyor. illaki testing ground oynayacağız, herkes order beatdown offf... edit: judgement dahil hiçbir şeyde sıra gelmiyor. oyun ölmüş, cenazesi kalkmış birader sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 wings shield cok görkemli olmuş rare'dan da öte bir kart havası var :) Yılbası için konmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yılbaşı için olanlar kırmızı kukuleta takıyor sunucular mı patlıyor bilmem, judgement oynarken inanılmaz bir bug oldu. necrogeddon attım, hiç husk çıkmadı. turn'ü adama verdim hala çıkmadı, şaştık kaldık ahah. sanırım o sırada oyun adama da oynatmadı. böyle adamın turn'ü 15 saniye falan kala husklar çıkmaya başladı ve saldırdılar falan. neler oluyor ya ahah. http://i.imgur.com/UZHwbOd.jpg ulan notch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 neyseki ramazana özel efektler eklemiyorlar oyuna. Bu cannon nedir ya ashduasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 hahah güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 1 tane alırsanız 1 tane free geliyor invite şeklinde. Danaya ortak girmek isteyen varsa dürtsün beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 zaten almış olanlara da extra verilmiş, direk tek oalrak da satabilirler belki. var mı satan? alasım da vardı valla 7.5 a satarmısınız arcane,masticore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar