ersagun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Machination mindset kastetmiştim zaten, Machinated çok popüler olunca aklım oraya gitmiş :-) Metal Wonder'ın etkisini ise Order'a karşı oynarken fark ettim; kartı indirdiğim gibi, yok etmek için adam destesinin yarısını harcadı neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 herşeye karşı etkili ya. OP abi OP. nerflenmesi lazım o kartın. bende 1 adet necrogeddon var. gold istemem, bana lazım olan kartlarla trade edebiliriz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bende anlamadim ne ayak... Scrolls u ilk aldiktan 1 saat sonra daha oynamadan refund istedim (bir kac kisi olumsuz seyler yazmisti)2 gun sonra mail geldi ok hesabi kapatiliyor,Paran hesaba yatirilacak fln.. ( bende bekliyodum ki onay filan isterler) ki normal sartta refund vermiyotlar teknik aksaklik gibi sartlarda sagliyorlar. Sonra mail attim ben vazgectim refund'dan sakin kapatmayin hesabimi. Sonra mail geldi hesabin kapandiysa bize mail at kapanmadiysa oynamaya devam et dedi. Ben Cancel islemini durdurdum yazdi. Baktim kapanmamis aradan 1 ay gecti simdi cancel yapilmis acaba onun etkisi mi oldu ? mail attim yine cevap bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 mail'e de cevap vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 mojang'ın supportu efsanevi kötüdür abi. vaktinde bir arkadaşımın minecraft hesabı nedensiz yere kapanmıştı. hile, grief falan hiçbir şey yok zaten kendi halimizde multi oynuyoruz sadece. mojang cevap bile vermemişti. cdkeyi aldığımız rusçuya söyledik. adam anında yeni key vermişti. nazmi'ye selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 twit ve facebook dan musallat olun. "bu nasıl müşteri hizmeti günlerdir cevap yok" diyin. Buralardan belki takarlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Ben umudu kestim bu oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Yeni bir deste yaptım, Decay, Order. Tamamen countdown olayına yüklendim. Acayip güzel oldu. Yalnız tempo theftsiz oynuyorum böyle bir desteyi öyle bir sorun var ahah. harvester çıktı adam. vigor extraction + thought trap attım. 14 CD oldu ahah. çok acayip ya draining mist + frost wind özellikle inanılmaz efektif. ama işte temelde harvester destesi olduğundan devamlılık için tempo theft almak lazım. x3'de ne girer of. Bir de anti-melee destesi yaptım. Energy Growth. Growth'dan Ilthorn, Ilthorn Seed, Crone, Vitriol Aura falan var. Energy'de ise mayın, siege breaker, solemn giant, charge coil falan klasik. Mono Growth'u acayip üzdüm ilk maçımda. Bakalım tutacak mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 said: Order Cancellation Order ID: #blablabla Dear halit akinci, This is a cancellation notice for your previous order #blablablabla Why was my order canceled? Most likely we have received a refund or void request. If you did not issue such a request yourself, or believe that it was done in error, contact us through our support center. What will happen to my game/gift code? If you bought a game, the created game profile will be deleted and you will no longer be able to play the game. If you bought a gift code, the gift code will be revoked. If the code already has been redeemed, the created game profile will be deleted, and the person who redeemed the code will no longer be able to play the game. If you have any further questions or want to learn more about our refund policies, visit our support center. Best regards, Mojang. son kez yaziyom bir daha kirletmiycem topİc'i , bari refund yapsalar yazdıkları gibi o da yok ^^ Facebook'a da yazdım son çare scrollsguilde irc'de takılıyorum bu ara ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 reactive ediyorum diye mail geldi ve açtılar geri ama ne acıklama,ne özür... Hiç bir şey yok adamlarda bu arada necrogeddon trade etmek isteyen varsa buradayim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yeni kart gelmiyecek galiba ^^ gelsede 2 3 kart ile milleti hoşnut tutamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yeni karta henüz gerek yok. eksiklik turnuva modu olmaması. eleminationlı, observerlı bir mod eklemeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 masticore niye d/c çektin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 işten girdiğim için cıkmam lazımdı . oynuyan senmiydin , spec. mi ediyordun yoksa ^^ zaten cok zordu cevirmem o noktadan sonra .Bir kaç el de kaçırdım başka birşeyle ugrastıgım icin. Rakibim küfretmistir turnleri son saniyesine kadar kullandım ^^ eklesene beni friend list'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 oynayan bendim ama senin oyundaki nickini bilmiyordum, maçtan sonra forumdan baktım. ben de bir yandan kuyruklu yıldız rotası hesap ederken oynuyordum o yüzden dert değil. zaten untainted üzerine damning curse atamayınca oyun buglandı dediğin an güne güler yüzle başlamamı sağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ashasdasfgasgasdaf abi bakmıyodum ekrana , çevir kazı yanmasın... görmedim attigini untainted sonra salladım cooper'a attim calısmıyor diye zaten zaman doldu o ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 sabah çok maç oynadım o yüzden karışmış olabilir. üst üste draining mists basan da sen miydin? işte orada hayattan bezdim. devamlı CD arttıran bir decay / order destem var. başkaları da çeksin diye 1-2 el onla oynayacağım bir ara dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Wings Captain satan yok yahu. Mono Order kurmaya calisiyorum, sunlar eksik: Decimation x3, Royal Banner x1, Fleetness x1, Wings Captain x3 Var mi fazlasi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 evet bendim ^^ asıl bir tane felç destesi yaptım decay onunla oynuyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 benden sana x1 royal banner çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Masticore said: evet bendim ^^ asıl bir tane felç destesi yaptım decay onunla oynuyalim bende decay yenebilecek sadece mono(ton) decay destesi var. onu da pek oynamıyorum. energy'e bile decay'e kaybettiğim kadar kaybetmiyorum, ilginç. necrogeddon herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Bulustugumuzda oyunda trade basarim. Watcher destesinden sikildim ben de artik. Kazanma orani epey iyi ama tek yaptigin 8 decay biriktirip 4-5 creature oldugunda Watcher ve Necro basmak, sonraki tur da Brood basip buyuk ihtimalle kazanmak. Oyunu neredeyse kaybedecekken boyle iki turda kazandigim filan da oldu hep. Su destem ile ama cok zevk aliyorum hala: http://cl.ly/image/0j022D0z3a2Z/Screen%20Shot%202013-12-07%20at%2012.42.55.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 o deste iyi de tempo theft zor iş. yama günü o yüzden 22 tane booster açmıştım. en azından gold harcamadan wings captain'ı x3'ledim. monoton decay dediğim destede necrogeddon ile watcher yok. http://i.imgur.com/61jAND3.jpg böyle birşey işte. görüldüğü gibi pek bir atraksiyon yok. öncesi hex markslı totem of suffering destesiydi. hatta yama öncesi harvester'ı bile çıkarmıştım ama yeni kartlar geldikten sonra pek galibiyet göremeyince mecburen konseptin dışında çıktım. oynaması bayık olduğu için pek tercih etmiyorum. çok daha eğlenceli destelerim var. gravelock destem, order/decay destem, CD arttırmalı destem, (cheese) rat destem. en çok yapmak istediğim deste monstrosity, monstrous brood üzerinden growthla karışık beast destesi ama x1 bile appurtenance olmadığı için askıya aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Tempo Theft cok kolay aslinda. Onun amaci zaten oyun bitirmek, lategame'de kullaniyorum sadece, o zaman da zaten olmus oluyor 3 order rahat. Harvester, Tempo Theft, Soul Steal olarak kullaniyorum genelde lategame'de. 4-5 kalmis idolleri aliyorum. Appurtenance bende 3 tane var bu arada, bir beast destesinde kullanayim diyorum ama karar veremedim bir turlu desteye. Nasil birsey var aklinda senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 zor dediğim bulması ve alması zor. double gold vaktinde alınacak kartlardı bunlar. tempo theftler fleetnesslar machinatedlar, kaptanlar falan. yeni rarelerin çoğunluğu fazla iyi. eskiden bu kadar iyi rare sayılıydı. düzgün common, uncommon eklemek yerine rare spamlediler. monstrosity, monstrous brood, appurtenance ve essence feast üzerinden dönecek bir deste. kartları denkleştiremediğimden nasıl olur bilmiyorum tabii. muhtemelen patlak olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar