arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 şu an acayip merak ediyorum neden metal wonder her energy deckte yok diye. bildiğin ilk kez denk geldi. hele senle o kadar oynadık bir kez bile masaya vurmadın sdfsdf. demek bayağı tırt bir oyuncuymuşsun. bu da benim senden de tırt olduğum manasına geliyor :( ama en azından metam sağlam panpa. bugün packten harvester çıktı ve sonunda 3ledim. mutluluk göz yaşları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 tirtliklan ne alakasi var la.. 1k'lik kart diyorum.. kim kaybetti de ben bulacam sdf.. panpa enerjide iyi kart cok.. param oldukca aliyorum iste sirayla.. metal wonder, potion of res ve storm runner kaldi.. bi de solemn giantlardan birini satmistim.. cikarsa 1 tane daha, onu tutacam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 108 kart birikmis Energy'de, bir Energy destesi kuruyorum ben de simdi. Cok Decay oynadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 relentlessı olmayan ayıcık creatureları elden çıkartmak lazım - bir dost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ilk Energy oyunumu Growth'a karsi aldim ama bir suru hata yaptigimi da fark ettim destede. Tekrar kurarim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Lan keşke bir gameplay izleseymişim, hayatımda oynadığım en kötü oyun falan olabilir Decay başlamamın etkisi var mıdır bilemiyorum ama inanılmaz sıkıcı ve niye mana için card sacrifice edeyim ya, destenin belli bir dengesi var, o an gelenlerin en kötüsü X kart diye belki çok işime yarayacak bir kartı boşa harcıyorum, boktan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 o durumda kart çekmek daha iyi bir tercih. kurduğun destenin dengesiyle de alakalı. oyunu beğenmemenle alakası var mı bilmiyorum ama renkler arası oynanış epey farklı. gruplandıracak olursam: order / growth energy decay diye üçe ayırırım. order ile growth birbirine yakın sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Nasil en kotu? Fayatimda oynadigim en iyi strateji oyunlarindan biri benim icin, MtG'den filan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 oyun kendi türünde açık ara en iyi oyun stratejiklik ve competitivelik anlamında. şu fiyatada bedava oyun içi 1 kuruş harcamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 GERGE said: Nasil en kotu? Fayatimda oynadigim en iyi strateji oyunlarindan biri benim icin, MtG'den filan daha iyi. Ya lol MtG den iyi deme bari. Abi Decay oynamamak lazım o zaman, board control başlangıç destesiyle inanılmaz zor, her gelen minion un hayvan gibi cooldown u var vs. bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 it is fayn. lörn tu tu piley yor dek nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Taktiksel olarak epey epey ustun. MtG bu kadar gelismis degil o konuda, kart cesitliginden kazaniyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Peki Hearthstone mu daha iyi bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 heartstone baya çerezlik abi, tablette tuvalette oynarsın. scrolls baya kastırıyor, saat sürebiliyor bir maç ki terliyosun kart oyunu oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Hearthstone acik su anda, cerezlik cidden. Oynarken dinlendiriyor, taktik filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://www.scrollspost.com/replay/6187322-0/huhutku-vs-rance fakin order.. 20'li roundlarda bitecek oyun, kartlarin azizligi yuzunden 38'e kadar uzadi.. o kadar creature geldi ki adama, dolup tasti tile'lar bi ara.. cikmayi dusundum ama vazgectim sonra.. iyi ki vazgecmisim.. en sonunda kazandim.. 1500'lu ratinglere de dayandim sayilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 MTG ayrı bir klasman. Scrolls Hearthstone'dan epey daha güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Aldım ben de, iyi oyun sahiden. Beni eklemek isterseniz ismim Komutanb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Çok kısa kestirip atmışım. İçim rahat etmedi. Yalnız Hearthstone mobilden de oynanacak bir oyun olacak. Asıl fark orada. Dolmuşta Scrolls oynayamayacağız. O yüzden ikisi birbirinin yerini doldurmaz. Scrolls'un en boktan yanı beta sürecinde bir Mojang oyunu olması. Decay'i ekleyeli fazla olmamış. Mesela ben aldığımda Decay olmasaydı muhtemelen bu kadar beğenmezdim, belki de oynamazdım. Bu adamların temposuna güvenmiyorum. 2 senedir developmentta, 1 senedir alpha stage, 3 aydır falan da beta. Yani bu beta hali 1 sene sürerse sıkıntı olabilir. Mojang oyunu olunca bu aynı zamanda mod desteği demek oluyor. Şu aşamada, sırf şu scrollspost modları bile muhteşem. Başka kimse böyle kart oyunu yapıp da mod desteği yapayım diye düşünmez bile. Onun hakkını vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bu sabah birkac ranked galibiyet alip, ustune bi de rat king satinca 4. decki de (order) almis bulundum.. bundan sonra nerdeyse hicbir karti 3ten fazla olmadikca satmamaya karar verdim.. diger resourcelardaki tum kartlari bilsem de kombinasyonlari cok bilmiyorum.. biraz alisip degisik deckler yapmaya baslayacagim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Judgement Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ESL Scrolls turnuvasi duzenleyecekmis. "On Sunday 22nd September we will kick off the Scrolls section here at the ESL with the long-awaited Opening Cup! In this tournament you can secure yourself a unique award for the Scrolls section as well as great ESL Premium prizes." Katilmak icin link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 judgement epey iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 yeni scrollar.. watcher + necrogeddon combo.. omg! Decayhttp://www.youtube.com/watch?v=6qzAj0bqdWI Energyhttp://www.youtube.com/watch?v=b6F8qExFQas Growthhttp://www.youtube.com/watch?v=uoBvPytooes Orderhttp://www.youtube.com/watch?v=_oWmv_KcpuY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 eyvallah, ek olarak burada liste var: http://www.scrollsguide.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=3023 Decay'e gelenlerden 1 tane mi Undead creature olmaz yahu. O spastik Order kartı yüzünden hep Human kalacak Decay creaturelar aha yazıyorum buraya... Growth + Decay ilginç beast deck olur, Monstrosity, Appurtenance falan. Bakalım beceren babayiğit çıkacak mı. Order'daki Tempo Theft bütün combo decklere girer Harvester, Solemn Giant falan. En ilginç bulduğum kart bu. Kart çekmek dahil herşey için kullanılabilir. Machine Divinator OP AS FUCK. Nasıl bir kart o. Memorialları falan unutmuşlar mı?... Kinfolk Brave + Machinated = 7 / 2 / 2 ve üzerine Stag Hearthlar falan binmeden. Bir de untargettable 2 costlu enchantment gelmiş Growth'a. Nasıl durduracağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar