monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Slm ark.lar Rusça öğrenilebilcek ve pratik yapabileceğim bir irc serverı varmı? (yada web page) (yada yada yada direk rusça bilen ve yardımcı olmak isteyen varmı?) Rusya'ya çalışmaya gitcem de... gitmeden bi kaç bişi öğreneyim dedim.. [google'dan arat demeyin!!!][signature][hline]"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim." 'Al Capone' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ztrşka prtrşka stprtşka :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 web sitesi irc ne kadar faydalı olabilir ki? Bir kursa yazılmak en iyisi[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ya lublu votku >> votka severim vazdarovya >> şerefe (bu böyle miydi ya? ufak bi harf hatası olabilir ama ruslar anlıyo) davai davai >> hadi hadi Ben bu kadar biliyorum. Bu arada yeni işin hayırlı olsun, umarım mutlu olursun. Dil konusunu çok canını sıkmasın, alışırsın ne de olsa. Ne kadar süre daha buralardasın?[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 said: Kendercik, 10 Aralık 2004 20:44 tarihinde demiş ki: ya lublu votku >> votka severim vazdarovya >> şerefe (bu böyle miydi ya? ufak bi harf hatası olabilir ama ruslar anlıyo) davai davai >> hadi hadi Ben bu kadar biliyorum. Bu arada yeni işin hayırlı olsun, umarım mutlu olursun. Dil konusunu çok canını sıkmasın, alışırsın ne de olsa. Ne kadar süre daha buralardasın? hangi oyun bu[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 valla turistlerine iki kelime yetiyo.. da - evet niet - hayir. :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ya lublyavodka nazdarovya davay davay şeklinde olması gerek ama tabi alfabe de daha farklı.Irc falan sorduğuna göre rusçan vardır herhalde ama bence irc ile zaman kaybetmek yerine ileri seviye kursa fitmen daha yararlı olur.Hatta bulursan bana da özelden mesaj at ben de gelebilirim seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Seneye okulda öğrencem walla :) Kurs olarak benim Anadolu yakasında bildiğim bikaç yer var.[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ruscayla ilgili her turlu soru icin bana ulasin yardimci olmaya calisirim.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Mirza_Reis, 10 Aralık 2004 20:37 tarihinde demiş ki: Slm ark.lar Rusça öğrenilebilcek ve pratik yapabileceğim bir irc serverı varmı? (yada web page) (yada yada yada direk rusça bilen ve yardımcı olmak isteyen varmı?) Rusya'ya çalışmaya gitcem de... gitmeden bi kaç bişi öğreneyim dedim.. [google'dan arat demeyin!!!] onu bilmiyorum ama 2 şey biliyorum Da=Evet Niyet=Hayır demek:)[signature][hline]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu.. KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Aksarayda bir otele yerleş :) İster istemez Rusça pratiği yaparsın :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 zraicka vodjjkk - Yavaş iç :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sanırım Loading rusça biliodu bi özel mesaj salla ona istersen[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bi vodkaları var bide her kış gelen kafileleri.. bi onları biliom :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Priviyet, privet şeklinde "Merhaba selam hölö hölö".[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 konstirip reporting da for mother raşşa ingilizce bu ama =P[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 davay ı bilsen yetiyo ciddiyim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Wendigo, 11 Aralık 2004 14:59 tarihinde demiş ki: davay ı bilsen yetiyo ciddiyim ;)= Bence editle bunu. Eahha.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 kış kafilesi dedin ya arcane bi kulp takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Kurs rlz :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Alexi_Septimus, 11 Aralık 2004 15:08 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 11 Aralık 2004 14:59 tarihinde demiş ki: davay ı bilsen yetiyo ciddiyim ;)= Bence editle bunu. Eahha. ee öee rus rehber arkadaslar ööretti bana da benim turlara da arasıra karısıyo bir iki tane koyun gibi guduyosun davay davay die baska turlu anlasılmıyo ki ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bizim sınıfta var bi rus. (erkek ama =P) baya bişi öğrenmiştim de unuttum kullanmayınca aklımda bikaç küfür kaldı sadece =P[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar