Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusça

monkeysfuckyou

Öne çıkan mesajlar

Slm ark.lar
Rusça öğrenilebilcek ve pratik yapabileceğim bir irc serverı varmı? (yada web page) (yada yada yada direk rusça bilen ve yardımcı olmak isteyen varmı?)
Rusya'ya çalışmaya gitcem de... gitmeden bi kaç bişi öğreneyim dedim..

[google'dan arat demeyin!!!][signature][hline]"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
'Al Capone'
Sosyal ağlarda paylaş

ya lublu votku >> votka severim
vazdarovya >> şerefe (bu böyle miydi ya? ufak bi harf hatası olabilir ama ruslar anlıyo)
davai davai >> hadi hadi

Ben bu kadar biliyorum.
Bu arada yeni işin hayırlı olsun, umarım mutlu olursun. Dil konusunu çok canını sıkmasın, alışırsın ne de olsa. Ne kadar süre daha buralardasın?[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 10 Aralık 2004 20:44 tarihinde demiş ki:
ya lublu votku >> votka severim
vazdarovya >> şerefe (bu böyle miydi ya? ufak bi harf hatası olabilir ama ruslar anlıyo)
davai davai >> hadi hadi

Ben bu kadar biliyorum.
Bu arada yeni işin hayırlı olsun, umarım mutlu olursun. Dil konusunu çok canını sıkmasın, alışırsın ne de olsa. Ne kadar süre daha buralardasın?

hangi oyun bu[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Sosyal ağlarda paylaş

ya lublyavodka
nazdarovya
davay davay şeklinde olması gerek ama tabi alfabe de daha farklı.Irc falan sorduğuna göre rusçan vardır herhalde ama bence irc ile zaman kaybetmek yerine ileri seviye kursa fitmen daha yararlı olur.Hatta bulursan bana da özelden mesaj at ben de gelebilirim seninle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirza_Reis, 10 Aralık 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
Slm ark.lar
Rusça öğrenilebilcek ve pratik yapabileceğim bir irc serverı varmı? (yada web page) (yada yada yada direk rusça bilen ve yardımcı olmak isteyen varmı?)
Rusya'ya çalışmaya gitcem de... gitmeden bi kaç bişi öğreneyim dedim..

[google'dan arat demeyin!!!]

onu bilmiyorum ama 2 şey biliyorum Da=Evet Niyet=Hayır demek:)[signature][hline]RHnet..
www.RankHosting.net
bilgi için msn: [email protected]
Saygılarımla
şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu..
KJ.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 11 Aralık 2004 15:08 tarihinde demiş ki:
said:
Wendigo, 11 Aralık 2004 14:59 tarihinde demiş ki:
davay ı bilsen yetiyo

ciddiyim ;)=

Bence editle bunu.
Eahha.

ee öee
rus rehber arkadaslar ööretti bana da
benim turlara da arasıra karısıyo bir iki tane
koyun gibi guduyosun davay davay die
baska turlu anlasılmıyo ki ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...