chrome Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 DynamicK said: hayhay normalde fiyat 50tl + kdv + deprem vergisi + luks vergisi + pati usengeclik vergisi + privacy hede hodo = 2600tl civari tutuyor da sana yapayim 25 liraya Ahahahahhah o zaman ozelden iban alayim ben :) Fatura icin adresi o.m yolu ile yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 DynamicK said: tebrikler! :) suark'n simdiye kadar forumun butun bayanlarina attigi kacamak mesajlari istersen uygun bir fiyat dusunuruz. 8-) Dostum, öm atıyorum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Ay ben gülerim. Ne güzel bir davetiyeydi o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Patice said: Benim single arkadaşlarım da var, onları da getircem. WoW oynayan varsa alayım. Abla ben bi b*k yedim benle aynı işte çalışıyor bence iyi anlaşırız hem diye adliyeden kızla çıkmaya başladım.(mantığım yanlış, biliyorum, öğrendim) Lakin kazın ayağı öyle değilmiş. Adliye içinde "maslahathane"den bile daha çok cadı kazanı kaynıyormuş. Allah belamı verdi. Akşamları dışarı bile çıkmıyorum. Yalan dolandan sıkıldım çatlamak üzereyim. Neyse komüniti fiiling kısmına gideyim ben az. çok dertliyim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 arkadaşlar boşanırsanız boşanma sebeplerinizi açıklayan topaklar da bekleriz. gizem yapmayın. şimdiden anlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Flam said: aga sen çok sinirli bir abiye benziyorsun. bu sinirle de fazla yaşamazsın zaten o yüzden düşünme bunları. dünya üzerindeki günlerinin keyfini çıkartmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 devlet dairesinden ciddi düşünmüyorsan kimseye yanaşmayacaksın. özel sektörde işten ayrılır atılır falan devlette o da yok. ömür boyu kaynar dedikodu kazanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Yaşarım yaşarım. Evden çıkmadan yaşayacağım kimseyle muhatap olmayacağım dedim ama dün kendimi metrositide şiboda mtg oynarken buldum. heeee dedim. iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 mtg demişken kart satın alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Tebrikler ne olm, bi şey başarmak mı evlenmek . Mutluluklar kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Dworgian said: mtg demişken kart satın alsana Deste mi satıcaksın? Alırım zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bu arada patice de yalan çıktı. Suark hala mmo topiklerinde fink atıyor, kesin akşam arkadaşlarıyla dışarı falan da çıkıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 altın lobisinin oyunu!!! kader lobisiyle ortak çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 axedice said: Bu arada patice de yalan çıktı. Suark hala mmo topiklerinde fink atıyor, kesin akşam arkadaşlarıyla dışarı falan da çıkıyordur. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar