bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bence biraz ayıp etti yoksa doğasında iyi çocuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 değilim ama türk edebiyatındaki bazı şeylere birinci ağızdan ulaşabildiğim için bazen iyi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 türkçeden memnunum da seninkinden değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Cok keyif veriyor, ama o anki duruma gore Latince falan konusuyorum, yada yeni uyandiysam kahvaltida tercihim kesinlikle kuzey dillerini kullanmak yonunde. Ingilizce'yi cok tercih etmiyorum, lakin herkezin dilinde, bir esprisi kalmadigini dusunuyorum. En cok gurur duydugum dil ise, kuskusuz Mandarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yemekten önce swahili konusmak iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 asdas böyle sorumu olur olm,kendini ifade edemiyormusun ki memnun olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 türkçe iyi çevresi kötü çok keko bi dil grubu var etrafımızda ural altay değilde kürtçe arapça leşçillik adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bi bitmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 aynen mandarin iyi ya. bol bol c vitaminli. sabahları kalkınca 2 3 paragraf mandarin gün boyu zinde kalmanızı sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bati kulturu ile buyumus oldugum icin turkceden tiksiniyorum. Turklerin kulturu cok barbarca vahsi ve asaletten yoksun geliyor bana. Ama siz turkler cok arkadas. Turk erkekleri cok sicak kanli.. Hemen kafa atiyorlar. Kan akitmayi cok seviyorlar. Evine giren hirsizi yakaladiktan sonra hirsini alamayip adami miken adam var bu ulkede. Very interesting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bi dedigimi ikiletmiyor memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 saka maka 26 kisi hayır demiş..vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 chrome said: Bati kulturu ile buyumus oldugum icin turkceden tiksiniyorum. Turklerin kulturu cok barbarca vahsi ve asaletten yoksun geliyor bana. Ama siz turkler cok arkadas. Turk erkekleri cok sicak kanli.. Hemen kafa atiyorlar. Kan akitmayi cok seviyorlar. Evine giren hirsizi yakaladiktan sonra hirsini alamayip adami miken adam var bu ulkede. Very interesting. https://gs1.wac.edgecastcdn.net/8019B6/data.tumblr.com/tumblr_lum5wwz12W1qf4rpyo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Fena değil ya, dişi nötr olayı yokya, o yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Başlıktaki hafif ironi çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 başlık gelişine çakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ' ile bir denemiş ama musunuz ile ters köşeye yatmış direk. Az bilenlerde bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 türkçe senden memnun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 arcane said: başlık gelişine çakmış. memenememnunununmumusumusununuz http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/112/724/NEWKENSHIRO.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 no, i am not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 hatalı ve iyi tasarlanmamış bi dil bence. ------> memnunmusunuz <---------- u ya basılı tutulmuş gibi dilmi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 japonca ok türkçe gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Hangi dilde bu kadar kapsamli kufur etme secenegi mevcut. 5 dakika durmadan, tekrarsiz kufur edilebiliyor. Ingilizce olsa her seye .uck. Malesef Turkce nin kendisi degil, ogretilis bicimi kabahatli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine diyemezseniz türkçe zor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar