Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 DoGMeaT said: Komodo said: selçük kadar odun bi adam yok ezberden eleştir. selcuk olmasa 10 atıcak takım sanki selcuk aşşagıya cekiyor 2 fener maçı izle de konuş koçum benim. Adam atamadığından odun demiyorum hareketlerinden odun diyorum, beyin kullanıp yazın şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Esnaf said: maçı izlemedim ama millet murat kosova ya neden saydırıyor lan.yakarım olum kosova ya küfür edeni İnsanlar sinirini nereden cıkaracagını bilemediği içindir.Ruhsuz anlatıyor diye de ilk maçta 3 yemişsin ikinci maç ortada ne yapsın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 buna da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 şu meireles bize yüz yılın kazığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bence asıl emenike, guiza yolunda ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 gg sarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 gg nin yaptığı harekete bak ettiği itiraza bak ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 kanserimin başlangıcı a.kocaman'dı, e.yanal ise ötanazi kararımın sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Arsenal antremana döndürdü işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 fener ne oynuyor ben anlamadım. topuz forvette emenike sağda falan sdfs tamamen random oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ramsey in attığı 2 golle suriye savaşı garantilenmiştir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bizim takımın en saçma tarafı ne hoca,ne aziz yıldırım,ne de başka bir şey. bizim takımın en saçma tarafı Alex'e bok atıp buradan öyle veya böyle gönderdikten sonra onun yerini meireles ve emre ile doldurabileceğimizi sanmak.üzerine alper potuk'u almak. yani işin özü emenike'yi alana kadar kaliteli bir orta saha oyuncusu,kim bilir belki de 2 oyuncu alabilirdik,almalıydık. hee...bir de şu meşhur,"türk futbolcusunun top tekniği avrupalılardan daha iyi"efsanesi var ya? adı üstünde efsane. ersun yanal için de söyleyeceklerim var.büyük takım yönetemeyeceğini artık kesin olarak kanıtladı.takım bugün geçen sene ki aykut'un düzeniyle oynadı.en azından geçen haftaki kadar rezil olmadı.biraz şanslı olsa belki ilk yarıda gol de bulabilirdi ama baroni,emenike hiç mücadele etmezken yani takım bir yerde 9 kişi oynarken;meireles'in gücü yetmezken bizim takımın arsenal'i yenmesini beklemek harbiden olacak iş değil. kim ne derse desin, şu takımın başında aykut olsa bu takım daha şahsiyetli top oynar bu kadro ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 2 dakkaya 6 gol sığar bastır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Esnaf said: ramsey in attığı 2 golle suriye savaşı garantilenmiştir artık Yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 oha çok güzel vurdu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bu nasıl maç böyle, eve geldim bi açıyım dedim de anlamadım bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ersunun taş çatlasın 2 jetonu kaldı 2 jetonunuda kaybederse postalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Esh said: Esnaf said: ramsey in attığı 2 golle suriye savaşı garantilenmiştir artık Yep o savaşı çıkartacak amerikan başkanı dünyaya gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 FT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Abi ersunla olmucaksa terime verelim aradan çıkarsın feneri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Komodo said: DoGMeaT said: Komodo said: selçük kadar odun bi adam yok ezberden eleştir. selcuk olmasa 10 atıcak takım sanki selcuk aşşagıya cekiyor 2 fener maçı izle de konuş koçum benim. Adam atamadığından odun demiyorum hareketlerinden odun diyorum, beyin kullanıp yazın şuraya. kusura bakma biz penisimizi kullanıp mesaj atıyoruz. bundan sonra her hangi bir topcuya eleştiri yönelttiğinde bende seni muhattaba alıp cevap yazarsam genele mi yoksa izlediğimiz mactaki hareketlerine göre mi yorum yaptıgını sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 xaty said: bu nasıl maç böyle, eve geldim bi açıyım dedim de anlamadım bişey Antreman havasında geçti , hele de 1-0 dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Aziz bi uğrasın Terim e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 o değilde ramsey ne procladı bize ya ahaha. cristianın tsye etkisi gibi adam. maçtan önce demiştim arkadaşa lan ramsey gol ataramı oynasak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar