Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C.L. Playoff | Arsenal-Fenerbahçe | 27.08.2013 Saat 21:45

benjani

Öne çıkan mesajlar

bizim takımın en saçma tarafı ne hoca,ne aziz yıldırım,ne de başka bir şey.
bizim takımın en saçma tarafı Alex'e bok atıp buradan öyle veya böyle gönderdikten sonra onun yerini meireles ve emre ile doldurabileceğimizi sanmak.üzerine alper potuk'u almak.
yani işin özü emenike'yi alana kadar kaliteli bir orta saha oyuncusu,kim bilir belki de 2 oyuncu alabilirdik,almalıydık.

hee...bir de şu meşhur,"türk futbolcusunun top tekniği avrupalılardan daha iyi"efsanesi var ya? adı üstünde efsane.

ersun yanal için de söyleyeceklerim var.büyük takım yönetemeyeceğini artık kesin olarak kanıtladı.takım bugün geçen sene ki aykut'un düzeniyle oynadı.en azından geçen haftaki kadar rezil olmadı.biraz şanslı olsa belki ilk yarıda gol de bulabilirdi ama baroni,emenike hiç mücadele etmezken yani takım bir yerde 9 kişi oynarken;meireles'in gücü yetmezken bizim takımın arsenal'i yenmesini beklemek harbiden olacak iş değil.

kim ne derse desin, şu takımın başında aykut olsa bu takım daha şahsiyetli top oynar bu kadro ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Komodo said:

DoGMeaT said:

Komodo said:

selçük kadar odun bi adam yok

ezberden eleştir.

selcuk olmasa 10 atıcak takım sanki selcuk aşşagıya cekiyor

2 fener maçı izle de konuş koçum benim. Adam atamadığından odun demiyorum hareketlerinden odun diyorum, beyin kullanıp yazın şuraya.

kusura bakma biz penisimizi kullanıp mesaj atıyoruz.

bundan sonra her hangi bir topcuya eleştiri yönelttiğinde bende seni muhattaba alıp cevap yazarsam genele mi yoksa izlediğimiz mactaki hareketlerine göre mi yorum yaptıgını sorarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...