Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 beşiktaş'ın olayı 2 hafta sonra derbide belli olur. galatasaray'ı yenerlerse bence o gazla yürür giderler.
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Esnaf said: maçı izlemedim ama millet murat kosova ya neden saydırıyor lan.yakarım olum kosova ya küfür edeni Walcott çok iyi deplase oldu. Egemen onu görünce deplace oldu. Seken topta Sagna deplase olurken, Ramsey'e sert müdahale yapan Emenike olay yerinden deplase oldu. Hakem olay yerine deplase olup, oyuncuları uyardıktan sonra, atışın kullanılmasıyla birlikte karşı kaleye doğru tekrar deplase oldu. Adam böyle maç anlatıyor resmen, ruhunu yemişim. Bildiği Fransızca'ya kafam girsin ayrıca.
mani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Arsenal taraftarı kendi kalecisini alkışlarken Kosova Emenike'yi alkışladıklarını zannedip züğürt tesellisi yaptığı için saydırıyorlardır.
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 KuddusiMavra said: cempostaci said: Çetintaş ne zaman futbola el attı ve ne zaman uzun bir wot yazarak adres istedikten sonra bu bölümü bırakacak? :) arkadaş,kendimi ünlü olmak için kendisine sürekli sataşılan yıldız oyuncular gibi hissediyorum. vay arkadaşB)- Şu direk Ajdar'ın repliği http://www.youtube.com/watch?v=VLHRH-5Jv80
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 langirt oynarken bir taraf birakip icecek almaya gider, diger taraf da deli gibi kollari cevirip 1 tane bile gol atamaz ya. fenerin oyun plani da boyle iste. oynuyorlar da ne icin ve ne sekilde oynuyorlar belli degil. arsenal dikilip dursa, fenerin 5 topundan 1 tanesi belki gol olurdu.
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Arsenal maçta 4231 taktiği ile oynamış. Oyuncuların pozisyonları falan da belli. Fenerbahçe'nin taktiğini bana açıklayabilecek olana bi paket malbuş ısmarlıcam.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Sotto said: KuddusiMavra said: kötü dediğin takım 4 ay önce uefa finaline çıkıyordu,baroni penaltıyı atsaydı.fener kadrosu kötü bir kadro değil.fenerin başına ya daum gibi bir adam,ya yılmaz vural gibi bir deli veya yeni baştan aykut lazım. Futbol maçlarıyla ilgili şu tarz bir yorum gördüğünde anlam veremeyen bir tek ben mi varım. Hayır, neye dayanarak bunu söylediğini merak ediyorum, 180 dakikalık bir mücadelenin ilk 45 dakikasında kaçan bir penaltı yüzünden mi Fener finale çıkamadı. Diyelim penaltı gol oldu mesela ondan sonraki ikinci yarı ve ikinci maçta tamamen aynı şekilde oynanıp aynı skorlarla mı bitecekti? Penaltı 2. maçın son dakikasında olur da anlarım. 180 dakika verilmiş, yetememişsin, çıkamamışsın, penaltıyla ne alakası var. Bunun dışında Fener'de Aykut'un neden başarılı olduğuıyla ilgili yazmıştım sanırsam ancak Aziz Yıldırım'la zaten bu işin gitmeyeceği, artık şu adamın desteklenmemesi gerektiğini sokaktaki çocuk bile anladı. 3 Temmuz günü çok temiz bitebilirdi bu iş, eğer FB'nin ileri gelenleri akıllı davranabilselerdi. Ersun veya bir başkası, Aziz virüsü gitmediği sürece Fener'in işi zor... şampiyon.farklılıklara tahammül etmek,edebilmek hem adam olduğumuzun ve hem de demokrasinin en büyük nimetleridir.benim gibi düşünmüyorsun.senin gibi düşünmüyorum.ama iyi ki varsın. nokta.(senin şahsında tüm her yazdığıma tahammülsüz arkadaşlara da gitsin)
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Makaryos said: 2.5 altı oynayın. boşuna demedik... oynayan kazandı.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Pirvan said: KuddusiMavra said: cempostaci said: Çetintaş ne zaman futbola el attı ve ne zaman uzun bir wot yazarak adres istedikten sonra bu bölümü bırakacak? :) arkadaş,kendimi ünlü olmak için kendisine sürekli sataşılan yıldız oyuncular gibi hissediyorum. vay arkadaşB)- Şu direk Ajdar'ın repliği http://www.youtube.com/watch?v=VLHRH-5Jv80 yani? aklın sıra bana öyle bir laf soktun ve ben sabahın şu saatinde öyle acaip dumura uğradım ki ne halt edeceğimi bilemiyorum. ajdar'ın adının herkeste yarattığı gülümseme ve <> düşünceler üzerinden bana sallaman-saldırman da pek bir sosyalist oldu.ajdar'da insan gözüm.öğretmediler mi sana insanların görünüşü ile,tercihleri nedeniyle aşağılanmasının ayıp olduğunu. çok <> gördüm kuzum sizi(bu kimin repliği babayiğit?)
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Of nereye gitsen yoruyorsun be abi
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Bir yanda sezon başında hazırlık turnuvalarında kalibresi ve üstündeki takımları birbir yenmiş, Süper kupayı almış, ligde temposu dışında iyi bir giriş yapmış sadece Drogba oyundan çıkarken hırsı yüzünden trip attı diye Galatasaray'da neler oluyor diye bağıran medya, diğer yanda şu rezil form grafiğini birkaç kalem dışında gazetelerine taşımayan bir medya İyi oynadığını geçtim, ezilmediği maç yok takımın sezon başından beri. 5 resmi maçta 4 mağlubiyet 1 galibiyet. Yenilen 9 gol (Burda Mert'e dua etmeniz lazım) atılan 3 gol. Aykut'un otobüs taktiğinden hücum takımına geçiş bu kadar sancılı oluyorsa alıştıra alıştıra yapılacak, Ersun buraya yeniden takım yapılandırmaya değil CAS süreçleri belli olana kadar bu sene takımı şampiyon yapmaya geldi. Nasıl bir vizyon aklım almıyor ahah
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 niye bu kadar önemli basın senin için ya madem her şeyin farkındasın sallamıcaksın medyada ne çıkmış ne çıkmamış. adamlar yazmayınca biz görmüyo muyuz halimizin içler acısı olduğunu ya da gs nin durumunu? nedir bu kadar canını yakıp da gelip arsenal topiğinde böyle sızlanmanı sağlayan?
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 teknik direktörler futbolcuların basınla ilişkilerini sınırladıkça basında o takımla ilgili atıp tutma oranları artıyor işte. nerde televole yılları nerde şimdikiler.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 fener elenince paok'da elenmiş sayılmış asfasdfs
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Liebe said: niye bu kadar önemli basın senin için ya madem her şeyin farkındasın sallamıcaksın medyada ne çıkmış ne çıkmamış. adamlar yazmayınca biz görmüyo muyuz halimizin içler acısı olduğunu ya da gs nin durumunu? nedir bu kadar canını yakıp da gelip arsenal topiğinde böyle sızlanmanı sağlayan? Stada gelen taraftar, mentörü zayıf futbolcu. Bunların hepsi etkileniyor, Volkan Şen'in olayı tazeyken basını ve onun zihniyetsiz kitleye etkisini küçümseyemezsin. Ben sızlanmıyorum yahu, siz oturup sızlanın banane.
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 basını kimse zkine takmıyor, orda formasını giyip cebindeki 5 kuruşu takımına harcayıp maça gelen takımını destekleyen adamın etkisi varsa vardır futbolcuya,hocaya. sana sövüyorlarsa afedersin karı gibi ağlayıp kaçmazsın, sana sövmemeleri için daha çok çaba sarfeder onları göt edersin oyununla. volkan şen gibi şerefsizi örnek göstermen de garip olmuş, bursaya dönmek istediğini trabzonda mutsuz olduğunu cümle alem biliyor zaten.
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 banane demişsin de forumda gelip ağlayan da sensin neyse.
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 scorch said: fener elenince paok'da elenmiş sayılmış asfasdfs kendi kafasımı onun o ya,montajla konmuş sanki asdafga
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 En erken 2017 de cl de fenere başarılar
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 aslında mantık olarak bunların Feneri ligden de düşürmeleri lazım.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Maç geçeli çok oldu ama dikkatimi çektiydi yazayım, Caner ve Selçuk kasap gibiydiler, her pozisyonda tekme çelme çalıştılar ama kart bile görmediler, Meyreleşte yine aynı şekilde çok sertti, acıdım valla Arsenalli gençlere. Selçukun sarbi stili vücut çalımları efsaneydi yalnız, karşıdaki topçu tanısa Selçuğu ve bassa lönk diye alacak topu hemde defansın önünde sdf
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 tek bişi diyim sow bu takımdan gider.adam resmen aykut için oynuyormuş.emenikeyi hiç haz etmiyor belliki,hatta istemiyor bile onunla oynamak.böyle adama pas atası gelmiyor resmen ya öyle bir hava sezdim.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Sow henüz güçsüz belli oluyor bu, ama 10 milyon euroluk profesyonel topçuya oruç tutmayacaksın diyemiyor ne Yanal ne Aykut. Çok inat ediyorsa, fetvalar var bedenen çalışan işçi patronundan izinsiz oruç tutamaz diye. Ayrıca solda oynatacam diye adamı ön liberoya çekecekler nerdeyse, son Arsenal maçında sol içte gezindi bolca, az daha gelse orta yuvarlakta olacak tamamen, kanat kanat diye ziyan ettiler gül gibi adamı ziyaaannn
Öne çıkan mesajlar