Livered Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Arkadaşlar, bugünlerde çok bunaldım, böyle paylaşıp içi rahatlatmam birilerinden fikir almam lazım. Yurt dışından gelene kadar çok güzel gidiyordu hayat. Geldigimizde junior çalışmalarına başlayacaktık her şeyi ayarlamıştım. Geldikten kısa bir süre sonra kayınvalidem bagırsak kanserine yakalandı. son 2 aydır hastane de tüm planlarım, aile düzenim vs.. bozuldu. Devlet hastanesinde yatmasına rağmen hastane hiç bir şeyi karşılamıyor. Kayınpederin durumuda fazla iyi degil masrafın bir kısmı da bize kaldı. Bana ekonomik yükde bindi. Eşim perişen onu teselli edecem diye benim psikolojim bozuldu. Birde bir iki aydır ramazan ve sonrasından kaynaklı işler kötü müdürlerden pres yiyoruz. İyice bunaldım şu sıralarda. yaş gelmiş 34 e bir türlü rayına oturtamadım bazı şeyleri tam oturacak oluyor başka bir yerden bir şey çıkıyor. Böyle her şeyi bırakıp kaçasım var ama yapamıyorum da. Saplandım kaldım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 valla anlattıklarını okuyunca ben daraldım. dostum allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 gelecege dair bir endişem yok en azından bir 10 yıl sonra ekonomik olarak çok iyi olacak benim açımdan ama ben onları göremeyecegim gibime geliyor. Eşimin annesine üzüntüsü nedeniyle psikoloji bozuldu benim üzerime anlatarak ve abuk sabuk şeylere sinir yaparak üzüntüsünü çıkarıyor. İştende geliyor bir hayli sıkıntı. KAyınvalidenin ekonomik masraflarıda yıgılıyor bu kadar şey bende iyice birikim yapıyor. Ama ben kimseye gidip rahatayamıyorum. Böyle doldum taşıyorum. Babam annem diyorlar sıkıntı yapmas stres yapma kafana takma diye ama elde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Bence senin ve eşinin psikolojik destek alması lazım böyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Kendi annen babanla daha fazla konuş biraz daha rahatlarsın , tek çare zaman her şeyin ilacıdır.Erkeksin sonuçta güçlü olman gerekiyor , baba olmak istiyorsun güçlü olcaksın başka çaren yok , hayat seni bir sınavdan geçiriyor bence olaya böle bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 bunlar zamanla geçecek şeyler , bir şekilde kafanı dağıtmaya bak arada kendini rahatlatmazsan herşey daha zor gelmeye başlıyor hem sosyal yaşantın hem iş yaşantında sıkıntı çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 this is the life :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Çok geçmiş olsun. Umarım yener hastalığı da kafan rahat eder. Zaten evde rahat edersen, iş de ekonomik olarak seni tatmin ediyorsa diğer sıkıntılara katlanmak çok zor değil. Edit; bu tip durumlarda cidden çift olarak terapi görmeniz yararınıza olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Bilgisayar oynayarak kafamı boşaltmaya çalışıyorum. kayınvalide iyileşsin zaten bir psikolojik destegi düşünüyoruz. tabii o da iyileşirse bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 haddim olmayarak eşin için psikolojik yardım bence destek amaçlı iyi olabilir duygularını dha doğru bir şekilde başka yönlere kaydırabilir veya kontrol alabilir diye düşünüyorum, tabii maliyeti de olacak malum ucuz değil. bilmeden konuşuyorum tabii, umarım en yakın zamanda kolaylarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 bol bol sosyalleşin, küçük de olsa alışverişler yapmaya çalışın beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Bu arada beklemeyin iyileşmeyi vs. gidin terapiye. Tabii ekonomik olarak mümkünse şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ben bunaldim abi naptiniz siz oyle ya :/ hayir benimkilerden olucek olan olsa uzuldugum belli bile olmaz farkettirmem ama senin durumun baska yuk sana biniyo baskasindan bana yuk binicek boyle kacarim lan karayiplere yada bosarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 beraber yapabileceğiniz bi hobi olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 tüm kederi hiç absorblamadan başkasına veren insanlar hakkında birşeyler yazmıştım. sildim. pek hoş düşüncelerim yok kendileri ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 şu durumda eşinin de arkadaşa isteyerek yük bindirdiğini düşünmüyorum. edit; yani öyle hemen yargılamayın. düşmanımın başına gelsin istemem böyle bir üzüntü. yaşamayan da bilemez ne hissedilir öyle bir durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 eşiminde dertleşecegi stresi üzüntüyü atacagı kimsesi yok. Ben yükleniyorum hepsini ama bana da agır gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Dworgian said: şu durumda eşinin de arkadaşa isteyerek yük bindirdiğini düşünmüyorum. abi arkadasin da bi dur demesi lazim bence kadin ne desem laf etmiyo modunda ise kotu baya benim pederden biliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 yahu eşinin annesi kanser ile mücadele ederken "dur" diyemezsin. gerçi sana kalsa sen boşuyor gidiyorsun fln da bekara karı boşamak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 yok zaten öyle bir şey yapmam elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama ekonomik ve psikolojik olarak da yıpranıyorum tabii eşim kat be kat daha fazla yıpranıyor ama her kötü şeyin arkasından iyi bir şey olacagına inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 abi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ya inc liseli yahu ne cevap veriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 şu isimlerin altına yaş bilgisi mi konsa ne yapılsa madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar