AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 tiksiniyorum artık bu telefon çalınca ya da birisini arayacağım zaman.bilmiyorum yine sinirli , gergin birisi mi oldum ama telefon çalınca irkiliyorum artık resmen. 1- Sen kapat ben arayacamcılar: bu aslında ne kadar mantıklı gözükse de , karşı taraf faturalı olduğunuzu ya da sınırsız dakkanız olduğunu bilse dahi bu işlemi tekrarlar. bunun birde meşgüle atıp arayamayanları, yani telefonun kapanmasını bekleyenleri mevcut. 2- ota boka arayan insanlar: ota boka aradığı yetmez, yarım saat esir alır, öpeyim ki böyle işi günde 2-3 kereye kadar çıkar bu bazen. 3- sıkılır seni arar: sıkılır seni arar, aynı şeyi yarım saat, bazen 1 saat konuşursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Kan sekerini olctur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Klasik hamle sarj bitiyorkapatalim, arayamadim vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Çok uzun konuşanlara ben de sinir oluyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Sikiliyorsaniz direk konusun abi sikintiyi dile getirin ama dozunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 tünele giriy.... kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 s4 al abi, akıyor telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 çare suicidegirls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 sen kapat ben arayacamı yaşlılar yapıyo ya. bana yazsın diyo halbusi herkes paket kullanıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Ben üçüne de uyuyorum açıklayacak olursam eğer aradığım kişiler çok yakın arkadaşlarım dolayısıyla onların telefon paketlerini vs bildiğim ve dakikam olduğu için kapatır ben ararım. gün ortasında bazen onlar bazen ben ararım saatlerce konuşuruz. gecenin ikisinde aranıp uykudan kalkıp saatlerce muhabbet ettiğimi bilirim. hiç de sıkıntı etmedim şu ana kadar ya da onlar şikayet etmediler bence ya sinirlerin bozulmuş ya da sevmediğin insanların ilgisine maruz kalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 niye banlandı lan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 atlara fısıldadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 çok hızlı gelişmiş olay görünge dışına doğru lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 çare sarıgül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar