Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2020 Olimpiyatları - İstanbul,Tokyo & Madrid

Fin

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
deadwoll said:

Ekonomi icin pek iyi olmaz yalniz. Uzun vadede yapilmasi gereken seyleri 7 seneye sigdirmalari gerekecek. Muhtemel kriz ortaminda ekstra gider. Olimpiyat icin cakilan her civi bize vergi olarak doner.

Boyle olmaz insallah da gorunen o.

said:

Buenos Aires’te ‘özel sektör’ kartını açan İstanbul 2020 Adaylık Komitesi, “2.9 milyar dolarlık tesis yatırımımızın tamamı özel sektör tarafından üstlenecek. 2018’de tamamlanması istenen tesisler 2016’ya hazır olacak” diyecek.http://spor.haberturk.com/olimpiyat/haber/875390-bedavaya-olimpiyat

koç lar falanlar büssürü grup destekliyormuş.dün ntv de gece yarısı bütçeleri söylüyorlardı türkiye 19 küsür milyar dolar mı milyon dolar mı ne ayırmış.madrid ve tokyo nun toplam bütçesi nin 2 ye mi 3 e mi ne katlıyormuşuz.
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

blackhavvk said:

başbakan da gidiyormuş hatta sunumda son konuşmayı yapacakmış. başbakan kaybedildiğini söleneceği yere gitmez.bence türkiye alacak olimpiyatları.

bu ne ya ahah

niye la nedne şaşırdın, gidip konuşma yapıp sonra da kaybettiniz sorry denmesine tepkisi ne olur düşündünmü.ciddi manada içeriden olacak şekilde bilgi aldılarsa ' başbakanım okeydir gelin son selamı da siz çakın' muhabbeti olamaz mı.en azından ben öyle düşünüyorum.şayet çıkmama durumu olsa başbakan yardımcısı falan giderdi heralde.bundan öncekini hiç araştırmadım,şayet daha önce de gittiyse bu dediğim saçmadır okey.

bu arada bu gece 23:00 de açıklanacakmış.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca söylemeden edemeyecegim, daha geçende bisiklet turunda,söföre ezsene sunları, sıkıştır kenara diye bagıran, şimdi inip dövücem diyen adamların.

stadlarında 7/24 küfür olan futbol maçlarının,
çileli ulaşımının, en cok futbolu sevip onun bile kurallarını doğru düzgün bilmeyen insanlarla dolu olan bir ülkeye olimpiyat falan vermesinler.

ayrica madalyalı sporcularımızn hepsinin dopingli cıkma faili var

tarihin en kanlı,en rezil olimpiyatı yaşanır, bu başımızda akp var, chp var, bdp var olayı degil, halkımız öküz
Sosyal ağlarda paylaş

Dünya şampiyonasını alan, olimpiyatları alan 3. dünya ülkelerine neler olduğunu gördük. Altyapısı sağlam olmayan hali hazırda altyapı tesislerini tamamlamamış bütün ülkelere zarardan başka bir şey vermedi bu büyük organizasyonlar, milyarlarca dolara yapılan o olimpik tesislerin amatörlükten profesyonelliğe geçmeye çalışan sporculara hiçbir katkısı yok.olimpiyat sonrası o tesisleri kimse kolay kolay kullanamayacak bakımlarının zorluğu vb. nedenlerle. ben şahsen olimpiyatları almanın ülkemize ve spora katkı sağlayacağına inanmıyorum. 1 tane olimpik salon yapacaklarına 10 tane düz saha yapsalar daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...