Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Yüzbininci soru biliyorum, isterseniz sövün ama cevabını da verin sdf ben 2010'da YL'a başlarken 2 yıl kendim 1 yıl da okul, netice olarak Eylül 2013'e kadar sevk tehirim yapıldı. Benim hala tamamlayamadığım dersler var ama, şimdi okula kayıt yaptırsam beni askere alırlar mı yoksa askerliğim 1 yıl daha ertelenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Hocam yap kurtul askerliği, yurtdışına gidip komple yırtamıyorsan bu ülkede bu stresle sürünmek çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Ertelenmiyor sanırım ,arkadaşım da aynı pozisyonda. YL'yi bırakıp , başka bir okul/bölüme geçmek istiyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 2 yıl kendim 1 yıl okul nasıl oluyoki, okul 3 yıl yaptırmıyo mu otomatik ylye girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Aynı anda iki yerden tecil olmuyor. Geçenlerde okul için tecil belgesi almaya gittiğimde zaten tecilli olduğumu fark ettim. Okul biz yapalım dedi dedim yapamazsınız zaten tecilli. Bittiğinde okul devreye girecek ki zaten adamlar kendi sistemlerinde senin okulunu görebiliyorlar kayıt durumunu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Silphatos said: 2 yıl kendim 1 yıl okul nasıl oluyoki, okul 3 yıl yaptırmıyo mu otomatik ylye girince Lisansı bitirince 2 yıl sevk tehiri yaptırdım sonra Yüksek Lisans'a girdim onlar da 1 yıl daha uzattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 okulunla konuş nasıl tecil yapılıyor diye. 3 sene direk tecil etmişlerdi benimkini yükseklisansta. farklı okulların fakrlı yöntemleri var mıdır bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 devam zorunlulugu varken gitmezsek dersten kalmak disinda seneye kayit yenileme ve dolayisiyla tecili devam ettirmemize engel oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ben de bi random soru soram. ben şimdi geçen yıl lisanstan mezun oldum 2 yıl tecil yaptırdım, 1 yılı kaldı. şimdi yl'ye başlayacam, 3 yıllık. bunlar şimdi kaç yıl tecil yaptıracak bana, ve o yaptırdıkları süre benim 1 yıla mı ekleneyecek yoksa o 1 yıl yalan olup onların yaptırdıkları süre mi olacak tecil. mülakatta bu tür şeylerle ilgilenen eleman yoktu soramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 1 yılın falan eklenmicek yüksek lisansa şimdi başlarsan yüksek lisans yaptığın süre boyunca otomatik tecilli olacaksın, üstüne yüksek lisanstan mezun olunca 1 yılda keyfi tecil hakkın var. Tabi yaş 29u geçmemişse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yüksek lisans için sınır 36 diyo okulun yönetmelikte, o 29 lisans için dğeil mi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ya okulla alakası yok onun askerlik açısından 29 yaş önemli sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 35'e kadar alınıyormuş mezuniyet sonrası +1 yıl Mezuniyet tarihlerinden itibaren lisans mezunlarına verilen 2 yıllık ve yüksek lisans mezunlarına verilen 1 yıllık sevk tehiri sürelerinin bitim tarihi, yükümlülerin 35 yaşını doldurdukları yılın 31 Aralık tarihini geçemez. Diploma denklik işlemleri için verilen 1 yıllık sevk tehirinde yaş sınırı aranmaz. benim bitirince 29 olacak, +1'de ordan cekeri mfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yukarıda yazılmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bidakka ya 29 yaş sınırdı askerlik için, tecil falan yapılamıyordu 29dan itibaren. 35 e mi çekilmiş o ne olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yüksek lisans ve doktorada fazla, 29 sadece lisans için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 29 lisans içindi her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ya ben yüksek lisans içinde 29 diye biliyordum bunca zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Tam o sınırlarda YL tamamlamış biri olarak söyleyebilirim ki 29 lisans için. YL'de 34-35'e kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 35.5 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 yüksek lisans için 35 gençler evet. doktora için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Yüksek Lisans için konuşuyorum 3 senelik bir sevk tehirim vardı bu eylülde sona eriyordu ama. Kayıt dondurduğum süre için de ekstradan sevk tehiri yapıyolarmış bu durumda 3 kez kayıt dondurup bi 1,5 sene daha askerliği erteleyebileceğim gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar