Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 tablete bile yetmeyen 720p koca ekrana nasıl yetsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Tablette 1080p çözünürlük olacak yoksa almam diye diretmeniz tamamen kapitalizmin sizin gözünüzü kör etmesi ve beyninizi uyuşturmasından dolayıdır efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 abi savuncam diye bu kadar kasma bence. 720-1080 baya farkediyor netlik acisindan tabletlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 gerçeklik dışı gerçekten ya adam xbox yaverliği yapacam diye ne hallere düşünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bingilini da al ve çekil şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 xbox bu kadar sevmese iyi cocuk aslinda ama iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Biz bu yola baş koyduk. Gerekirse kurşunda yeriz, kurşun da sıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 microsoftun gotunun kiliyim diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 fanboyluk zor zanaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Fanboy değiliz, hizmetten yanayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 JestersTear said: xbox one'da 720p gayet yeterli oldugu icin Titanfallda timed exclusive xbox one olduğu için gerek duymamışlardır. fan boy değiliz, hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 JestersTear said: xbox one'da 720p gayet yeterli oldugu icin anca 720p alinabildigi icin Titanfallda timed exclusive xbox one olduğu için gerek duymamışlardır. fixed Bu sirada jester xbone tr gelme zamani aciklandi mi yoksa oyle kuru kuruna alamayacagin konsolda oynayamayacagin oyunu mu konusuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 oyun pc'ye de çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 progamer said: oyun pc'ye de çıkıyor xboneda oynayamacagi oyun demek istedim yukarida pc oynabilir ama max 12 kisilik server mantigi birazcik garipsedim. o yuzden pre-order falan vermeye yanasmiyorum. Insanlar biraz oynasin hakikaten gozuktugu kadar guzel cikarsa alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 EA abi zaten pre-order falan yapmayın aman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 @Senar, Türkiye'de var konsol bir çok yerde bulabilirsin. Official olarak gelmesini soruyorsan, Playstation 4'ün bu konuda ne kadar başarısız olduğunu ve Official olarak Türkiye'ye PS 4 getirdik derken ne gibi rezillikler yaşandığını maddeler halinde anlatıp, idrelemek istemiyorum burada, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 SenariouS said: progamer said: oyun pc'ye de çıkıyor xboneda oynayamacagi oyun demek istedim yukarida pc oynabilir ama max 12 kisilik server mantigi birazcik garipsedim. o yuzden pre-order falan vermeye yanasmiyorum. Insanlar biraz oynasin hakikaten gozuktugu kadar guzel cikarsa alinabilir. 6 vs 6 çok da rahatsız etmiyor beni de, aynı şeyi düşünüp bende pre-order vermedim. EA oyunları çıktığı gibi alınmaz daha da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 JestersTear said: @Senar, Türkiye'de var konsol bir çok yerde bulabilirsin. Official olarak gelmesini soruyorsan, Playstation 4'ün bu konuda ne kadar başarısız olduğunu ve Official olarak Türkiye'ye PS 4 getirdik derken ne gibi rezillikler yaşandığını maddeler halinde anlatıp, idrelemek istemiyorum burada, lütfen. abi offical olmasi onemli ya yapma. Playstation hala USA bile kotu ya rahat rahat order verebilecegin site yok stoklardan dolayi. Amazon bile actigi gibi bitiyor. hele ki yilbasi geyigine deli gibi eridi stoklar. Talebi kesinlikle karsilayamadilar. Buna katiliyorum. Trdeki durum zaten oncelikli market olmadigimizdan az gelmesi ile alakali. Ama en azindan adamlar offical release edecek kadar onemsiyorlar. Ama cok ilgilendirmiyor beni yakinda cikacak tek ps4 icin istedigim oyun mgs. Oda zaten mart sonu falan cikiyor o zamana kadar stoga girer diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ya dürüst olmak gerekirse Microsoft Türkiye'ye o konuda ben de çok kırgınım. Xbox' için gerekli önemi vermiyorlar, ama ben bunun en büyük sebebinin Türkiyede'ki PS cafeler falan olduğunu düşünüyorum, mahalle varoşları bile psci oldu, xbox çok elit kaldı. Kitlesi az haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 sebebi o olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 JestersTear said: Ya dürüst olmak gerekirse Microsoft Türkiye'ye o konuda ben de çok kırgınım. Xbox' için gerekli önemi vermiyorlar, ama ben bunun en büyük sebebinin Türkiyede'ki PS cafeler falan olduğunu düşünüyorum, mahalle varoşları bile psci oldu, xbox çok elit kaldı. Kitlesi az haliyle. Yok abi o tamamen tr microsoft denilen seyin sadece pazalamadan ibaret olmasi. Microsoft partnerlik disinda bisey yaptiklari yok bize vakti zamaninda xbox oyun odul verecez birinciye diyip. Eeeee xbox turkiyede satilmiyor ki dedigimizde. Hadi canim satilmiyor mu? Ciddi misisniz? diye donus yapan bi haber insanlarin mekani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 evet microsoft türkiye , kobilere IT çözümleri satmaya çalışan bir kurum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bu aralar çok konuşulan bir oyun ancak tam bir bilgim yok oynanışa dair. gameplay videolarından tutun, trailerlara kadar hepsi EA'in elinden çıkmış olsa gerek. hep bir aksiyon, bir savaş var ama sistemlerin nasıl işlediğine dair bir görüntü ve bilgi bulunmuyor. ilginç bir oyun olabilir mechlerin katıldığı futuristik bir call of duty gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bu oyun balon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar