Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Bilmem, 3. versiyonu kullanmistim en son, acik kaynak oldugu icin iyidir fakat Chromium da acik kaynak ama icinde Google'a bilgi yollayan seyler var. Iron'un tek yaptigi zaten onlari cikarmak kodlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 firefox'un privacy konusunda sıkıntısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 maxthon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 dünden beri ultrabookuma iron yükledim, maşallah yardırıyor. chrome gibi kasma yaşatmıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Bu iron'da Chrome'daki eklentiler var mı? bi de Chrome'daki gibi Google hesabıyla sync ediyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Evet ve evet. Sync olayını mümkün olduğunca kullanma ama. Encrypt ediliyor ama Google'a güven sıfır yani. Sadece eklentileri ve yerimlerini (mobil kullanım zorumlu tutuyor) sync ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Bir de Iron daha az yer kapliyor. Bir etkisi yok tabii ama SSD kullanicilari icin onemli olabilir. Google Chrome 2-3 GB'ye cikiyor bazen garip bir sekilde, niye bilmiyorum ama paranoyaya kapilip Google icin topladigi bilgiler diye geciyor bazen aklimdan; ama SRWare Iron 250-300 MB civarinda dolasiyor hep. OS X altinda bu arada bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Peki varsayılan tarayıcı yapılamıyor mu bu? Ayarlardan seçtiğimde listede gözükmüyor Bi de orta tıkla yeni pencere açma da çalışmıyor. Chromium'da da vardı bu problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 iron'ın kendi ayarlarında default browser yapiym mi abi ayarı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Onu seçtikten sonra bu liste çıkıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Yukledigin klasorde default browser yapan bir .exe var, bazen calismiyor otomatik olarak. Ya da bu: https://www.srware.net/forum/viewtopic.php?f=18&t=6364 (ikisi ayni .exe zaten). OS X'de otomatik calisiyor kendi Setting'deki ayari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Yok. Çalışmıyor. Yine Firefox açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Sag tiklayip yonetici olarak calistir dedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Abi casual adamlara Chrome yetiyor işte. Şu irona bakayım bende bir ofisteki külüstürüm için ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Bir de netscape yok şıklarda. Eskiden ne kullanırdım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 GERGE said: Sag tiklayip yonetici olarak calistir dedin mi?Evet. Chrome'u da sildim. Kâr etmedi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Chrome kullanıyorum 40 tabla falan, hiç öyle kasılma vs. sorunu olmuyor. Sırf şu reklam topiği için iron indirdim bu mesajı ironla atıyorum, bi fark göremedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 GOrulur bir fark yok zaten, icinde Google'a bilgi yollayan seyler yok sadece sync disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 alsin google tum bilgilerimi nolcak ya sdf, kromum benim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Chromium tarayicilari cidden cok kaynak goturuyor ama: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Opera akıyor ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 iron kullanıyorum ama firefoxdaki all in one sidebar pluginini çok özlüyorum :P şunu chrome/irona uyarlasınlar direk pcden silerim ff i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Opera'da cok alismistim ben de sidebar'a, cok aradim sonra ama olmuyor Chromium'da. Sunu tavsiye ederim ama: https://chrome.google.com/webstore/detail/neater-bookmarks/ofgjggbjanlhbgaemjbkiegeebmccifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Saol bendede var o ama yinede yerini tutmuyor. Yapcak birşey yok :) idare ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Yav şu yivrenç logoyu değiştirmenin bi yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar