Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 mecburen ilacli oynuorm steamden cekemedigim icin, soktugumun ulkesi tr ye gidince basicam downloada hhoha muhtesem oyunmus ya cidden yani, kerbalimin biri uzayda kaldi oyle, dockin mekanizmasi yokta nasi kurtarcaz bunu yanina yaklasip jetpack mi yapicam? bide muhim bi soru science cilar ne ise yararlar? stabil science income nasil yaparim? orbitte bisuru probe var bi halta yaramiolar dimi onlar? bide bu orbiti nasi temizlicem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 la! jebidiahımı uzayda kaybettin? 3 kişilik kokpitle cık sonra eva ile cıkıp gir 3 kişilik kokpite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ya bi kere yakalar gibi oldum ama ters istikamette gittigimden cok hizli gecti yanimdan /( drone+kokpit yollicam baya eficitint ama RCS henuz yoko onu bekliom. Bide sey dicem, kokpitin disina cikip tam AP de retroya jetpacklemeye calistim mekigi ama bi turlu stabil ittiremedim. Ne zormus lan. bunlar olmuyolar dimi kokpitte kalinca? daha baya turlamasi gerekicek sdsfs bide bu orbitteki coplugu nasi temizlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Haritadaki uyduya tikla sonra soldaki listeden sil coplukleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 yok ölmüyolar biden en cok science getiren seylerden biri oyunun basında. kokpitin dısına cıkıp eva report al gonder merkeze. hoşelektirikte bitmiştir datada gönderemiyosundur sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ya aslinda onu stayputniki yorungeye salmak icin kullandim, guya probeu gunes yorungesine sokup ayiricaktim modulleri sonra donucektim ama baya amatorlugume geldi. Gunes enerjisi falan hep probeda kaldi, bunun elektrigi az zaten anten de yok. ama o dedigin gibiyse yaparim onuda. yorungede bitane kurtarma gemim var nolur nolmaz koymustum ama ters istikamette gidiolar. Ya yukselirken saga mi yukselmek lasim sola mi? gezegen hangi tarafa donuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Gezegen dünyayla ayni dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Veeee rcs olmadan docking mech. olmadan jebi kurtardım! Kapsulden atlayıp dıger kapsule NASAYA CV NERDEN VERIYOZX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Dun lab attim uzaya takilsin yuksek yorungede diye sonra bi bakim dedim, herif 2. turda ayin yorungesinden sekip dunya yorungesinden kurtulma yoluna girmis. Ellemedim, neyse gunesin etrafinda takilirken artik doneyim dedim, donus yolunda once dunya yorungesine girdim, ordan minmus ordan ay yapip yere indim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 buugn sonuna kadar 35 lira yapıştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 şu oyuna mod söyleyin acık modsuz pek dadsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=l9WxbXTgGLc aman ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Aydaki science istasyonumda hep 300 science olunca transmit ediodum, bi marsa gittim 1 yıl falan sürdü aha bi baktım 500 science olmuş ki benim aküler yetmiyor transmit etmeye, aleti ayın yörüngesine çıkarabildim. Tabi fi tarihinde gönderdiğim için ne docking port var ne bişi. Zaten o bilimadamlarını da kurtarmam lazımdı hemen clawlı bi kurtarma gemisi yaptım bol akülü, clawı attachleyince akülerle transmit edecek ve mürettabatı kurtarıcaktım. Clawla docklamak normalden daha kolaymıs ama benzın aktarılmıo tabı http://i.imgsafe.org/8983f40136.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 tabi ben onla tatmin olurken şöyle heriflerde var http://www.youtube.com/watch?v=AYBsqKRE7QM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 daha iyi olamazdı herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 öğrenmesi zor ve çok uzun sürüyor. oyun içinden bir yandan eğlenerek öğrenemiyorsun. en azından ben en son oynadığımda öyleydi. ama 10/10. gerek sandboxlığı gerekse kerbal humor. tycoon bile var bir nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Bir kaç basit şeyi bilerek öğreniliyor ya. En önemlisi orbit ayarlayabilme. İkincisi de yakıtın nerede çok kullanılıp nerede az kullanılacağını bilmek, çekim vs. Ben bunları öğrendiğimde 2. denememde aya seyahat edebildim. Ha ne oldu derseniz, aya giden araca paraşüt takıp, onunla aya inebileceğimi düşündüğümden yere çakıldı araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 o yuzden hep once probe gondermek gerek eve e mesela ilk probum yandı ikincisi indi docklamak biraz zor başlarda ama mantıgını orenınce çok kolay yapıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 aya paraşütle inmek şahaneymiş. edik, şu boş postu biraz işe yarar hale getireyim. Delta-v hesaplayarak hemen hemen istediğiniz her yere gidebilirsiniz. Mecjeb baya yardımcı oluyor deltav, orbit hesaplama falan meselelerinde. Başka gezegenlerin orbitine girmek için yapman gereken manevra ve en verimli zaman aralıklarını da hesaplıyor. Çok kasmadan öğrenirsiniz sonra isterseniz kullanmazsınız. delta-v map 1.0.4 http://i.imgur.com/8jGWLCg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Tekrara bagamdan mechahab tavsiye etmiyorum ben. Manual Mina minus inince herşeyi tadı bi başka oluyo. Eve falan şahane zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 oyun kolaylastırıcı modlar ıı deıl ya cidden kis kas kax ve planet shine modlarını tavsiye ediorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 docking i çözen herşeyi yapar oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 ya scott manleyin bi videosunda çok güzel anlatıo aslında. Mantık basit, önce yakın bi yörünge ayarlayıp kesişme noktası ayarlıosun.( yakın yörünge olduğunda hızlanıp yavaşlayarak yakalama sağlanabiliyor ). Sonra 30km falan altına indiğin zaman, ortadaki pusulada targeti seçip, prograde basıosun ki bağıl hız 0 olsun. 0 olunca targete doğru biraz hız veriosun . Bu işlemi 1-2 kere yapınca oluyor zaten. Baya kolay 1-2 kere yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Tabi yörünge ayarlamakta bi mesela, AN ve DN noktalarında dikey basarsanız eğimi değiştrebiliosnz çok güzel şekilde. Tabi bu bazen çok yakıt gerektiriyor, bu yüzden önce yörüngeyi genişletip sonra bunu yapıp sonra yörüngeyi tekrar daraltmak daha mantıklı olabiliyor. kerbalın direk çıkışında bi istasyonunuz varsa, kalkışta oturduğunuz yörüngeye yakın yapın ( direk sağa basıp oturdugunuz yer işte ). 100k metre civarı benim istasyon. hatta iyi denk getirirseniz direk çıktığınız gibi yaklaşabilirsiniz alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Yörüngeye çıkıp, aya gidip aynı şekilde tek parça halinde geri dönen bir modül yapmıştım. Aynısını spacex'de kullanıldığını görünce çok şaşırdım. Benim spaceship'in tek farkı atmosfere inerken paraşüt açıyordu yere yaklaşırkende ateşlemeleri çalıştırıarak ağırlık merkezi sayesinde dik olarak Triangle legs sayesinde dikey olarak iniyordu bu sayede herhangi bir darbe almıyordu. Elon'un bu kadar uğraştığını bilseydim save dosyamı gönderirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar