neutrino Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Pazartesi 1.0 versiyonu release oluyor. Alın oynayın şunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Cıktı. bayada dsağlam bi updatele cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 kariyer modunda para mara olayı, uzay turuzimi, üretici firmaların verdiği görevler, rep, yenı ısınma ve drag modelleri. baya yenilenmiş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Yeni updateden sonra bir kez daha şans vereyim dedim. Çok güzel olmuş çokta tatlı olmuş. Az çok orbit manevralarını öğrenmeye başladım. Şimdi low orbitte bir uzay üssü yapmaya çalışıp öyle keşiflere çıkacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 eskiden beta falanken baya öğrenmiştim ama tekrar learning curve göze alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bu oyun kadar patide underrated kalmış oyun yoktur herhalde. Konu bilim, fizik olunca bir gerileme var nedense sdf "OLM O KOLOÇ ORTO OLTO VOROYOR KOLKONLO BORLOKTO" diyemiyorlar tabi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Dun The Martian'i izlerken bu geldi aklima, eve gidip de oynayayim dedim de cok gec donunce sizdim direkt. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 tam orbite oturacakken pas gecip hasss olmanin hazzi ya da kusursuz tasarladiginiz mekigin son fazinda sacmaladiginizi farkedip yanlislikla yakit tanki detach etmenin hazzi, ya da tum mission basarili gecip dunyaya inerken eliniz carpinca parasutu kaza ile erken acip kizartmanin dayanilmaz hafifligi baska nerede var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 hele agirlik merkezini yanlis hesaplayip spinler atarken cakilmanin dayanilmaz hafifligi? Not: hepsi kariyer modundan. o yuzden baslarda her sey manual :P canim cikiyor o orbiti tutturucam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 MechJeb akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ABV BU SAVE SİSTEMİNİN AGHHHH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Var mı hala oynayan ? Dün başladım bende, çok tatlı oyunmuş. Orbite kendimi zar zor soktum, adamı dışarı çıkarttım bilgi almak için yanlışlıkla gemiyi bırakıp yörüngeden kayboluşunu izledim. O sırada bir sigara yakıp uzaklara da bakmadım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bende oyunu bugün aldım. güle güle 1000 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Oyun cok iyi. Cok iyi modlar var baya zenginlesiyor icerigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Oyun gerçekten çok iyi. Yalnız bir uyduya dock olamadım ya.. Zor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Docking yüzünden oyunu bıraktım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 GOT SPACE AGE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 docking garip evet. daha doğrusu o docking anına kadar dockingle ilgili hiçbir sey ogrenmiyosun bi curve yok oyuncuyu oreya getiren. sonra bi anda yerden 120km yüksekte, saniyede 1200m ile ucarken "hadi bakalım daha once hiç dokunmadığın kontrollerle bi dock oluver milimetrik manevralarla"! diyi veriyo oyun. cocpitten cıkmı kerbal gibi kalıyon ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Docking 'e 20m kala, yanlışlıkla Z ye basmak.. Allam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ben en son uzat istasyonu kurdum 3 tane kerbalı attım içine elektrik falan gırla science kasıyorlar. Ancak uzak güneş sistemlerine hala gidemiyorum yakıt yetmiyor.Üstüne üstlük hala mininmum eforlar orbit yapmayı beceremedim. Tam bir yetersizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 istasyonsuz bile gidip gelebilmen lazım aslında ya.. e güzle bi modül cıkar yukarı orda yakıt ikmali yap istasyonundan ucuver istediğin yere nolcak. bide yakınlıktan cok ufak rahat rahat tekrar kalkıs yapabilceğin bi yer sec o daha önemli. bi tek yıldızın yörüngesine gectinmi sorna yol almak kolay zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Cuce said: docking garip evet. daha doğrusu o docking anına kadar dockingle ilgili hiçbir sey ogrenmiyosun bi curve yok oyuncuyu oreya getiren. sonra bi anda yerden 120km yüksekte, saniyede 1200m ile ucarken "hadi bakalım daha once hiç dokunmadığın kontrollerle bi dock oluver milimetrik manevralarla"! diyi veriyo oyun. cocpitten cıkmı kerbal gibi kalıyon ortada. Yine 1 saat docklamaya uğrastım. 2 kere fuel'u bitirip beceremeyince rage quit. Chase came göre bakıp translationlardan rcs yönetmece, sonra SAS kapatmadığımı farketmem, sonra unutup docking moda alıp tamamen ters yöne gitmeler falan. En sonunda dedim ki kendi kendime, düzgün yazsalarmıs arayüzü, kontroller azıcık yardımcı olsaymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Ya ben bu oyunu çok mu yanlış oynuyorum anlamadım. Demo versiyonunu oynuyorum, dandik mekikle güneşin yörüngesine oturdum, onun 5 katı daha iyisi ile ayın yörüngesine bile giremiyorum nerede hata yapıyorum çözemedim. Edit: Yörüngeden kendimizi fırlatmamız gerkiyormuşdfg http://wiki.kerbalspaceprogram.com/images/7/70/MunarTrajector.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 youtube'da scott manly diye kel bi adam var, şimdi link veremiyorum işyerinde ama onun videolarını seyredin docking için. Bayağı öğretici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Xmas 'de daha da düşer mi acaba şu anda %40 indirim var. Adamlar şimdiye kadar %40 indirimden daha fazla indirime sokmamış. Üstelik periyoduk olarak ana fiyatı artırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar