Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Epey ilerledi sezon, nelere bakıyorsunuz siz? Şunlar var benim listede sadece, buna kesin bak dediğiniz var mı? Magi Kill la Kill Samurai Flamenco Galilei Donna Golden Time Beyond the Boundary Nagi no Asakura Log Horizon Non Non Biyori Bunları da bir bölümden fazla bakıp bıraktıklarım, ötekileri hep bir bölüm izledim: Gingitsune Outbreak Company Strike the Blood I Couldn’t Become a Hero, So I Reluctantly Decided to Get a Job. Arpeggio of Blue Steel My mental choices are completely interfering with my school romantic comedy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 NouKome.. ama evet çooook fazla absürd sdf hani haklı nedenlerle bırakmışsın gingitsuneye bir şans daha vereiblirsin er kişi de katıldı hikayeye ilginçleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ama galileo karılarında 5. bölümde parşömenin çıktığı yer fln ben çok üzüldüm ya "12 yaşında bebemiyiz lan koduğumun japonalrı" dedim ama işte.. izliyoru yine de.. sabah kahvesiyle fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 @GERGE: Unbreakable Machine Doll ve Coppelion eklenir o listeye. Tokyo Ravens izleyen olan var mı? İlk 3 bölümü izledim fena değil gibi. Bi ara geri kalanları da izliycem. Ama bu sezon KanaHana nın olmadığı anime yok heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 O ikisini Funimation lisanslamis, 480p erisimim var sadece. Ondan atlamistim. Mobilde bakayim ama, orada fark yaratmiyor kucuk olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ShadowFury said: Tokyo Ravens izleyen olan var mı? İlk 3 bölümü izledim fena değil gibi. Bi ara geri kalanları da izliycem. Ama bu sezon KanaHana nın olmadığı anime yok heralde :p mangasini okudum hikaye baya meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 kyoukai no kanata sdf abi daha başı ama çok güldüm buna ya AHAHA oturdum yaptım http://cdn.makeagif.com/media/11-13-2013/kVYyuA.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 coppelion biraz düzeldi gibi, son iki bölüm güzel gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 outbreak company bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bu sezon guzel seyer varda. IS zaten kitaplarini okudum. kyoukai no kanata yuzel her hafta bekliyorum strike blood feci index cakmasi ki deli gibi index okuyorum bu aralar. valvrape guzel. kill la kill sevemedim ya kalas ufugu meh iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Nagi no Asukara'da cok kotu seyler olacakmis gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 NouKome iyi gidiyor, her bölüm başka bir gariplik yiheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Samurai Flamenco? http://i.imgur.com/ORQid.gif WTF!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Aynı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Samurai Flamenco Tam Batman twisti geliyo derken boka sardı bi anda ben de aynen öyle kaldım :p Ya ama gerçek değildir herhalde, rüya ya da film filandı diye çıkarlar muhtemelen. Umarım yani. Yapmasınlar böyle bir şey, içine ederler güzelim animenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 flamenko ucuncu bolumu bitirdim hepsi bir ruyaydi falan cikarsa direk harddiski cikarir droplarim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Log Horizon bu hafta quest nedir ile basladi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ahah samumenco için gelmiştim topice tam da o konuşulmuş 6. bölüm bitti az önce çok komik LAĞN bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 samumenco 7 ne wat W noluyor lan ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 abi bu hafta sonunu samurai flamenco ya mı versem naapssam o kadar iyi mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Samurai Flamenco 8 Abi lütfen trollüyor olsunlar ya hayır istemiyorum böyle bir şey. Mükemmel bi vigilante hikayesiydi batırdılar resmen. Rüya olsun, LCD kafası olsun, mental breakdown olsun filan bağlasınlar bir şekilde ama böyle gitmesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 evet çok güzel gidiyodu insanlar sıkılmasınlar diye böyle yaptılar heralde ama benim de pek hoşuma gitmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 samumenco 8 gotonun onceki gece buldugu oroyinden kaynakli bence gorunenler -- veya backstorydeki dedenin yaptigi robot aslinda ana eleman robot oldugunun farkinda degil su an bad sektor verdi biseyler oldu ips kafasi yasiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 samumeko ne oldu hacılar ? niye oldu neden oldu ne kadar da saçma oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar