Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Funimation almisti onu, Hulu'dan bakayim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Simulcast listesi burada bu arada: http://myanimelist.net/forum/?topicid=663925 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 GERGE said: Non Non Biyori son bolum, moe-overload. Mukemmel. aib AHAHAHAHAH çok iyi yaa AHAHAHAH sezon mesi de çıktı :) güzel güzel.. şimdi takip ettiklerim; -magi s2 -non non biyori -robot karı -tezgahtar hero (sezon ecchisi) -ÖLDÜR LA ÖLDÜR!! -noukome (sezon abürdü) -golden time (<3) coppelion indirdim ama daha bakmadım bunalrın harişcinde ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 42 anime var bu sezon CR'de, onlarin arasinda, hepsini izleyip sectiklerim bunlar. Hepsini tavsiye ederim o nedenle. Daha da izlerim dediklerim var ama o kdar vaktim yok, ortalamanin epey ustunde olmayanlari eledim. Bu sezon iyi ama, normal 7-8 tane ancak cikardi. Kill la Kill Magi: The Kingdom of Magic Samurai Flamenco Galilei Donna Golden Time Kyoukai no Kanata Nagi no Asukara Strike the Blood Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku wo Ketsui Shimashita Non Non Biyori Funimation'dan bakmiyorum. Viz Media'dan da Coppelion'a bakiyorum. Ama en sevdigin ucunu soyle diyorsan en sevdigim 5'ini soylerim =) Non Non Biyori Samurai Flamenco Galilei Donna Golden Time Nagi no Asukara Ozellikle Samurai Flamenco ve Galilei Donna izlenmeli. 11 tane izliyorum iste bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 sen 11 tane izliyorsdan benim bi 24 tane fln izlemem lazım herhalde ehehe geçen sezon 10 tane mi ne takip ediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 @babacum Benim de favori listim aşağı yukarı aynı. Ek olarak daha fazla izlenecek şey arıyorsan saymadıklarından: Kyoukai no Kanata, Arpeggio of Blue Steel, Gingitsune, Log Horizon eklenebilir. @gerge Samurai Flamenco nun ilk bölümü çok iyiydi de izlerken geriliyorum abi ya. Her saniye yaoi ye bağlıycakmış gibi geliyo ^^ bromance limitini aşmazlarsa sezonun en iyilerinden biri olma potansiyeli var, ama aştığı saniyede droplistin en dibini bulur:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Non Non Biyori'nin moeler bir de natural moe. Moe olsunlar diye estetikten gecirilip marslanmamislar. Karakterler gercekci moe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Su var bir de, gecen sezon izledigim animelerin hic biri devam etmiyor. Ikinci sezon olan Magi var sadece ki gecen sezonda degil o da. Bu sezon ama sunlar izlediklerimden iki sezonluk: Samurai Flamenco, Golden Time, Nagi no Asukara, Kill la Kill ve Magi. 5 tanesi kis sezonuna kalacak. Kis sezonu anime secmek cok zor olarak asil. Sirf iki sezonluk oldugu icin Log Horizon'a da devam etmeyi dusunuyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 gingitsune de listeye eklendi eheh güzel güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hayatımda ilk kez gif yaptım.. mutluyum.. Kyoukai no Kanata (beyond the boundary) 3. bölüm http://cdn.makeagif.com/media/10-17-2013/QvPST1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 http://i.imgur.com/9DEFFHd.jpg log horizon izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 sao gibin değil di mi sonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 sanmam adamlar herşeyi tek tek açıklıyor. hatta biraz fazla infodump var bile denebilir ama ilk bölümlere veriyorum ben. büyük ihtimal ileride herşeyi tek tek açıklamazlar adamlar bildiğin mmo oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Nin çok tatlı ya, acaipte RP sini yapıyor. İzlerim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bi de önceki guild-olmayan-guildlerinin dağılmasını loot dramaya bağlarlarsa tam olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Çok güzel gidiyor, SAO done right olmuş resmen ama yine de pek bağlanmak istemiyorum, SAO nun da başları SAO done right tı eheh. Sonradan saçmalamaya başladı. Kirito-kun is more special than you! ya bağlamayacakları kesin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 main character support class oynuyor abi ne kadar special olabilir ki ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 he died for your sins olur abi daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 akatsuki çok tatlı ya http://i.imgur.com/dbT9ylt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 işte saodan ayrıldığı nokta ^ :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Samurai Flamenco'ya bakarken ben oturdugum yerde utanip durduyorum yahu, ne bicim adam bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 aynen ya rezil bi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 IS ilk sezonda yenemedikleri bişi geldiydi, ne olduğunu tespit edememişlerdi falan. Gene abidik gubudik abaza kız animesine döndü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 soa'da durmadan gereksiz drama oluyodu, bunda olmazsa götürür biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 gingitsune senenin en pozitif animesi. sadece içinde pony yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar