MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 MrLevie said: ya millet hangisini alayım? esse lava Ya olum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Proteinin rengi pembedir. Et pembeliğini tamamen kaybettiğinde proteinlerde yok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 MrLevie said: ya millet hangisini alayım? esse lava korkmaz dan al bence. gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Ben geçen sene essede indirimden aldıydım, memnunum bayağı. Ama bir daha alırsam ben de ızgarasız alıcam. Hem temizlemesi kolay hem de daha çok şey yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Cok guzel tuto, eline saglik Bu eti kasaba nasil anlaticam benim tek derdim su an o :). Dinlendirilmis kontrfile diye geciyor olma ihtimali var midir acep Sebzelerle ilgili az yagda onceden isitilmis wok tavada sote (hoplatma/ziplatma) tavsiyesi verebilirim. Oldukca guzel sonuc elde ediliyor. Esso'nun wok tavasini kullaniyorum oldukca memnunum. Baharat olarak da kekik yerine mercanköşk(oregano) tavsiye ederim, daha hafif bir tat katiyor yemeklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kasapta yok bunlar en benzeyeni dana pirzolası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Kasap da yok değil de, bilmez çoğu newyork ver bana dersen. En iyisi, az paraya kıyıp steak/kasap mekanlarına gidip almak, hem terbiye etmen de gerekmez yumuşaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 BalisticGel said: Proteinin rengi pembedir. Et pembeliğini tamamen kaybettiğinde proteinlerde yok oluyor. nereye gidiyolar abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 buharlaşıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 aooovv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 BalisticGel said: Proteinin rengi pembedir. Et pembeliğini tamamen kaybettiğinde proteinlerde yok oluyor. HACI BUNE AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bozuluyor işte, besin değeri yok oluyor. Alla alla takıldığınız şeye bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 seninki daha samimi ama bu daha gerçekçi :D When dark meat is cooked, myoglobin's color changes depending on what the meat's interior temperature is. Rare beef is cooked to 140° F, and myoglobin's red color remains unchanged. Above 140° F, myoglobin loses its ability to bind oxygen, and the iron atom at the center of its molecular structure loses an electron. This process forms a tan-colored compound called hemichrome, which gives medium-done meat its color. When the interior of the meat reaches 170° F, hemichrome levels rise, and the myoglobin becomes metmyoglobin, which gives well-done meat its brown-gray shade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Bu dokum tava kullanimina yerli/yabanci kaynaklardan biraz daha bakindim. Anladigim bu tava yikanmiyor kullanildiktan sonra, ilk alindiginda bir kere yikanip "seasoning"(bu olay icin cesitli iterasyonlar mevcut) isleminden gectikten sonra zaten teflon gibi yapismaz hale geliyor asagi yukari. Bu tavalari kullanirken biraz arastirin da sonra yemekleriniz pasli cikmasin ocaktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Jaegerjaquez said: seninki daha samimi ama bu daha gerçekçi :D When dark meat is cooked, myoglobin's color changes depending on what the meat's interior temperature is. Rare beef is cooked to 140° F, and myoglobin's red color remains unchanged. Above 140° F, myoglobin loses its ability to bind oxygen, and the iron atom at the center of its molecular structure loses an electron. This process forms a tan-colored compound called hemichrome, which gives medium-done meat its color. When the interior of the meat reaches 170° F, hemichrome levels rise, and the myoglobin becomes metmyoglobin, which gives well-done meat its brown-gray shade. bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 sonunda besin degeri bozulmasin diye cig yiyin emenike ye kadar varacak is.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 e heralde shake soslu steak tartare yiyoruz biz her gun salonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 nasil tenya yaparsiniz belli degil.. hos ole diyorum ama 1 kilo ete 2 tepsi cig kofte yapsaniz kamikaze gibi dalarim ayri.. edit.ek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 şu olayda önemli tek birşey var ateş gücünün fazla olması döküm tavalardan kışlık evde kullanıyorum ortada bütün ateş var 100 bomba gücünde vuuuu diye fışkırtıyor 3-4 dakikada döküm tava cayır cayır oluyor o şekilde yapınca tıss tıss mühürleyip pğişiriyorum amma yazlıga gidince normal ocak ateşinde 15-20 dk ısınmasını bekliyorum onunda max derecesi yetmedigi için eti kurutuyor olmuyor ps, olmadıgını anladıgım gün çok kızmıştım, gibip mangalı yaktım kömür ateşinde tavayı pişirdim bi güzel sonra üstüne attıydım şıubat ayı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar