DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 köpekler hep sahiplerine benzer muhabbetinin gerçek olduğunu böyle üzücü bi konuda anlamasaydım keşke :/ topic açmaya değmez lan, git kahveyi iç, pompalamasyon, çık evine git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 tam psikopat tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Güzel değilmiş kesin böbrekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 borekci tipide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bi tane gitse otekisi var go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Yüzünde çok pis bir gülümseme var. Böbrek.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 pek guven vermedi bana. Fitness saglik falan demis ama surattan yag analizi yaparsak yuksek cikar gibi sisman olmasi muhtemel. Sahte bir karakter gibi o yazdiklari. Belki disci bile degildir. Riske girme senin evine geliyorsa gelsin yoksa bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 çok ayıp lan, kadın açsa baksa böyle böbrekçi falan, sizin bacınız böyle böbrekçi falan deseler... yeni bir sıfat öğrendim böbrekçi!:) bir de, hayat ne acayip, kadını kafadan belki neler geçiyor ama burada bu kadar adam ve muhatabı olduğu adam neler düşünüyor birde kızlara laf söylüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bu karı her yerini ısırır abi senin tipinden belli bence direk git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 böbrekten kazandığı paralar ile estetik olmuş gibi Hem köpekleri çok seviyorum, sorun değil yani götürürüm. Bana kahve battı arkadaş, onu dediği an dedim "haa bokun rengi belli oldu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 OHA SEVİNÇ ABLA LAN BU AHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Abi sen bence dişçiden ziyade kendine psikolog ya da psikiyatr bul köpeğine bakacak, arada muayene de eder. Bu ne paranoya arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aslında biraz kıllanmıştım da o gideli 2-3 ay oldu. Abla falan dedğime bakma go bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 küheylan said: OHA SEVİNÇ ABLA LAN BU AHAHAHAHHAHAHA Nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 NASIL YANİ IS THIS REALLY HAPPENING? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ahahah yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 GAY ALERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 nerden gideli, noluyo kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 jacabo said: herkes boyle profil fotografini sigarayi icli icli cekerken ve biyikli yapsin sonra bakalim AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 küheylan said: OHA SEVİNÇ ABLA LAN BU AHAHAHAHHAHAHA SHIT JUST GOT REAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Abi ağır hikaye var bu hatunda, ancak cidden çok ayıp. Gerçi iyi bir insan baya seks akla gelmezdi benim de ne biliyim en fazla kahve içersin böbrek gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 İyi insanlar seks yapmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 f5 im kırıldı kuheylan hadi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 iyi insanlar kotu seks yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar