NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 komşunun şeftalisinden iş kurmaya geldiğine göre konu, emeklilik yaşını hesaplama evresine ben geçiriyorum.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hayır abi. hala bacadan siyah duman tütüyor. seks yapınca beyaz duman tütecekmiş. bütün vatikan el ele tutuştuk bekliyoruz
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 chrome said: currency sabit değil ya abi. al sat işinden çok güzel para kazanabiliyorsun şu an. 1btc den 20 dolar kar ettiğim oldu benim. bc al satını hangi yerlerden yapıyorsun peki?
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 chrome said: currency sabit değil ya abi. al sat işinden çok güzel para kazanabiliyorsun şu an. 1btc den 20 dolar kar ettiğim oldu benim. ayrıca curr sabit değil de. saçma sapan volatil değil mi? neye göre artıyor azalıyor neyi takip edices abi :D usd değil ki bernanke konuşunca tepki versin.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 https://www.mtgox.com/ en ofişıl olanı bu abi. ama forumlarda isim yapıyorsun, çevren biliyor bu adam btc satıyor temiz diye, götün yerse deep webe de girip yapabilirsin. en güzel exchange oradan dönüyor ama işte sakat biraz.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 olm napıyorsunuz lan :( safyalarca yazılmış ben de gelişme oldu, bir hamle yaptı sandım :(
Zep Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Dworgian said: hazineciyim şu an abi. ama işte hazine başkasının hazinesi. biz de takılıyoruz öyle "aaa usd ne güzel, ver onu sana eur vereyim" vs diye. ama kendi işini kurmak sıkar öyle bir etimiz budumuz yok maalesef. hani ay sonu anca denk gelirken nereye masrafa giriyorum vs Hangi banka
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 sabonis said: olm napıyorsunuz lan :( safyalarca yazılmış ben de gelişme oldu, bir hamle yaptı sandım :( umudunu kesti artık millet kendini kurtarmaya bakıyo
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 linkedinden ismi cismi belli aslında gönderelim bu sayfayı sonra oturup izliyelim
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 NolaxThensbane said: linkedinden ismi cismi belli aslında gönderelim bu sayfayı sonra oturup izliyelim yapmayın abi ayıp
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 kadın dava eder abi. ondan sonra hepimizi adliyeye çağırırlar. adliyede de paticik buluşmasıyla tanışmak istemiyorum ben sizinle :)
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 anca beraber kanca beraber beyler geri dönüşü yok bu işin! http://youtu.be/uyytz2TsSYA?t=1m10s
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 chrome said: Fistan said: en iyisi 'kurumsallaşma yolundayız' diyen şirketlerde at koşturmak saygılar. onu ben yaptım bir defa. aile şikretiydi inşaat firması. evladım biz kurumsallaşmak istiyoruz kurumsallaştır sen ingilizce falan biliyorsun anlarsın bu işlerden dediler. dedim ki hay hay. oturdum araştırdım makaleleri sistematik nasıl olmalı patron devreden nasıl çıkmalı muhasebe, iş akış diyagramları, yok efendim günlük raporlamalar, küçük küçük iç denetimler falan derken sistemi kurduk. sonra uygulama sürecini oturtamadık. sonra ben bu sıkıntımı etrafla paylaşınca biri önüme cart diye bir istatistik çıkarttı. hbr da yayımlanmış. meğersem bu kurumsallaşmak isteyen firmaların %75 i bunu beceremiyor ve yine becerenlerin yarısı da saçma salak kurumsallaştığı için batmaya kadar gidebilen bir sürece giriyorlarmış ki. özetle öyle olmuyor hep abi sıkıntılı bir süreç o. Öyle tek adamla kurumsallaştırmaya çalışmakla olacak iş değil zaten kurumsallaşma süreci. Dışarıdan çok ciddi yardım gerekiyor. Aile şirketi zaten aile boarda oturup işten çekilmeden nanay kurumsallaşır biraz, bırakamıyorlar genelde.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi Türkiyede her şey komedi zaten. aile şirketi mi osmanlı hanedanı mı belli değil çoğu firma.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben zaten kurumsallaştır falan demedim girip orada çalışacaksın sadece sacmasapan kurumsallasmayla ugrasmayacaksın
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 işte abi ben de diyorum ki öyle her kurumsallaşma sürecindeki firma kurumsallaşmıyor. rizikolu bir öneri seninkisi. olursa da şahane olur. orası ayrı.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kurumsallaşıp kurumsallaşamaması önemli değil diyorum ben de sen anlamadın hala
Marty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 chrome kariyer pesinde fistan para pesinde DOGRU MU?
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 20 lerde bir yerlerde bireysel emeklilik vardı. Başlattım ben geçen ay onu.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Marty said: chrome kariyer pesinde fistan para pesinde DOGRU MU?yeah :D
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Fistan said: en iyisi 'kurumsallaşma yolundayız' diyen şirketlerde at koşturmak saygılar. şuna binæn dediydim ben. yanlış anlamış olabilirm de. çok uykusuzum. mazur görün.
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 oğlum varsa iş beni alın lan. çok muhabbet adamın bak cidden. sürekli makara muhabbet. iş verirsin yapmam ama süper bahane bulurum. mesai sonrası aktivite organize ederim. içmeli sıçmalı. kızlarla aram iyidir sürekli manita yaparım beni işe alan hayırsevere. beni alın bak. ciddiyim.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Fistan said: Marty said: chrome kariyer pesinde fistan para pesinde DOGRU MU?yeah :D En guzelini yine fistan yapiyor abi. Benimki salaklik.
Öne çıkan mesajlar