aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 eve geldiginde doktor hanim you are trying to seduce me de, bakalim ne cevap vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 beyler, eğer gerçek ise vaka, ben kadına empati yapıyorum ve rezil bir durum... sen en asıl duyular ile git kıza yaz, sonra kız gitsin kedili bir sorumda hemcinsleri ile senin hakkında şöyle böyle konuşsun, rezil bir durum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bingildak said: kumbarayı bu fırsatla bozduramıyorsa hiç bozduramaz zaten, forever virgin gider. şimdi düşündüm de komşuyla da çok sakat ya, malum erken boşalma falan, her asansörde denk geldiğinde böyle bir awkwardness. off sizin kata gelmeden inmeyin filan der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 erken bosalma nasi bisi lan, 5-10 dakikada falan bosalma mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yo kadın en kötü "kız arkadaşı vardır heralde" diye düşünür muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 5-10 saniye hastalık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 5 10 dakka çokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Esh said: erken bosalma nasi bisi lan, 5-10 dakikada falan bosalma mi? 10 dakka yine iyi 2 dakka falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: yo kadın en kötü "kız arkadaşı vardır heralde" diye düşünür muhtemelen. var mı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Seele said: -Patiye sordum he dediler. Sana sokmaya geldim. aslkdjaldas gazetede okuruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yavrum patilere bak sen hepsi bir seks gurusu, hepsi ilk seferinde 50 dk soluksuz sevişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: yo kadın en kötü "kız arkadaşı vardır heralde" diye düşünür muhtemelen. en kötüsü o değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: yo kadın en kötü "kız arkadaşı vardır heralde" diye düşünür muhtemelen. i have bad news for ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 önceki sayfaları okudum da aboo kardeş ılık mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bacısını everecek olanlara stormeagle tavsiye edilir, daha iyisini bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 serjuhan said: ahahaha...10 numaraydı bu filmin bu sahnesi yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 şuan yok. ben birlikte yaşamaktan falan korkuyorum. yalnız yaşamak böle rahatım ama bi kız arkın olunca sende yalnız isen yanına taşınması veya sürekli seninle kalması muhtemel bir durum. 2-3 sene sonra konu evliliğe dayanınca hepten sıçarım. o yüzden uzak durmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: Sabah telefonumu açtığımda bir defa arandığımı gördüm. Tekrar hatsıza aldım. Biraz önce wirelessimi açtım mesaj geldi. şu arkalarda kalmasın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 asfashdsfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 gel gel bacagima sicarsin diye mesaj gondersene, tepkisini olcelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: şuan yok. ben birlikte yaşamaktan falan korkuyorum. yalnız yaşamak böle rahatım ama bi kız arkın olunca sende yalnız isen yanına taşınması veya sürekli seninle kalması muhtemel bir durum. 2-3 sene sonra konu evliliğe dayanınca hepten sıçarım. o yüzden uzak durmaya çalışıyorum. yok abi troll adam notunu verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aslında kadın alakasız bir durumda höft diye karşına çıkınca bir ne oluyo la diyorsun, hızlı çapkın değiliz sonuçta ama arkadaş günlere yaymış rakibini tartmayı o kadar tencere tava tuz muz aldın -yanlış hatırlamıyorsam- yap bi yemekte çağır kadını, ne olduğunu bilirsin içinde en azından niyetini anlarsın, ama yüzüğe dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ben ilk mesajın gelişine vururdum voleyi düşünecek en ufak bişey de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: şuan yok. ben birlikte yaşamaktan falan korkuyorum. yalnız yaşamak böle rahatım ama bi kız arkın olunca sende yalnız isen yanına taşınması veya sürekli seninle kalması muhtemel bir durum. 2-3 sene sonra konu evliliğe dayanınca hepten sıçarım. o yüzden uzak durmaya çalışıyorum. abi saçmalama? taşıncam derse "yürü git" dersin biter ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ''öylede olur '' derken bi hayalkırıklığı var bariz. başta : ((( falan yazmış. yüklemi mmm şeklinde uzatmış. gel canım desen gelecek. adam şifre verince yokolmuş kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar