downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 neutrino said: downwhereiam said: iman güçlü bir duygu , dua güçlü bir enerjidir.Neye inandığının önemi yok . Taşa taparak bile dua etsen yeterince güçlüyse bir şeyleri değiştirebilir.Tabi bu olay gerçek midir bilmem Abi yıl 2013 ya.. Söylediğin yolla bir tane değiştirilebilecek şey kanıtlayamazsın. Evet kanıtlayamam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 downwhereiam said: Evet kanıtlayamam ama Abi adam bunu tutkuyla dua edin diye söylememiş ki, ne ilgisi var şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 İşin merkezinde duygular yatıyor.Güçlü bir dua aynı zamanda olmasını istediğine karşı bir arzudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Dua etmek ile bir şeyi çok istemek arasında fark yok yani.Sadece beklentilerini kanalize ettiğin odak farklı özünde ikisi de aynı duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 downwhereiam said: iman güçlü bir duygu , dua güçlü bir enerjidir.Neye inandığının önemi yok . Taşa taparak bile dua etsen yeterince güçlüyse bir şeyleri değiştirebilir.Tabi bu olay gerçek midir bilmem Abi kusura bakma bu yazdıklarından öyle anlaşılmıyor pek. Elbette bir şeyi başarmak için tutkuyla çalışmalı, motivasyon falan da önemli. Ama bunun duayla hiçbir ilgisi yok. Çünkü dua hedef koymak, motive olmaktan ziyade bir şeyleri senden daha güçlü bir şeyden istemekle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Liebe said: ne güzel kuşmuş be bende dua edicem bu beslenir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Pingu said: peygamber devesinden mi korkuyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 neutrino said: downwhereiam said: iman güçlü bir duygu , dua güçlü bir enerjidir.Neye inandığının önemi yok . Taşa taparak bile dua etsen yeterince güçlüyse bir şeyleri değiştirebilir.Tabi bu olay gerçek midir bilmem Abi kusura bakma bu yazdıklarından öyle anlaşılmıyor pek. Elbette bir şeyi başarmak için tutkuyla çalışmalı, motivasyon falan da önemli. Ama bunun duayla hiçbir ilgisi yok. Çünkü dua hedef koymak, motive olmaktan ziyade bir şeyleri senden daha güçlü bir şeyden istemekle alakalı. İşin merkez noktası güçlü bir istek duygusu.Sonrası aklının şartlandırmalarıyla sınırlar çizmek.Kendine inanan kişiyle , tanrıya inanan kişi özünde aynı duyguyu yaşıyor. Sen arzunun yanıtlayıcısı olarak ister senden güçlü bir varlık gör , ister kendini gör farketmez.Orada tek önemli olan arzunun yoğunluğu ve inançtır.Dindar insanların şöyle bir avantajı var realistik insanlara göre daha güçlü duygular hissediyorlar çoğu zaman ; ama dinin dünya hayatına dair pasifize edici yapısı ve kurallar silsilesi bunu baskılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 choq dadLuuuuuuuu xD Dworgian said: Pingu said: peygamber devesinden mi korkuyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Peygamber devesi değil o scyther. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Pingu said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Tıpta son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 diğer ülkelere göre kaç sene geriden geliyoruz ben hesaplayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yanlız bu adamı denk gelirse gece zaplarken bir izleyin.Sırf makara, arıyor kadın belli cahil şuram agrıyor buram agrıyor adam bir dua ediyor finih hım.Sonrada soruyor geçtimi ağrın nasıl hafifledimi diye karşı tarafda psikolojik biraz hafifledi diyor .Adamda gülüyor hep suratta pis bir sırıtış var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Litminov said: diğer ülkelere göre kaç sene geriden geliyoruz ben hesaplayamadım. öyle bir hesaplama birimi mi var? =) merak ettim avusturya'nın kaç yıl gerisindeyiz? ülkedeki tüm şehirlerin ortalamasına göre mi hesaplanıyor mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Dogru bu. Ben gecen gün Ipad ile iyilestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 aslkgkalsşksglş abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar