Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 sfler falan steamde var ya age of da var bakamdım cok baska ciddi bişi varmı orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 abi sp hali şu anda bile oynanıyo zaten internete bağlanmadan onda sorun olmaz, key bile sormuyo offline girersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 eski oyunlara ne olacak ben hala ilk batmandeyim sdfsd tam bir kanserdi bu GFWL. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 batmanin multisi olmadığından komaz, achievement falan alamazsın anca ama achievement ne ya zaten sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Dualarimiz kabul olmus sonunda.Kurban kesmek lazim kapandigi gun.Mal herifler kac yildir, oyuna girmeden patch var mi yokmu check eden sistemi daha gelistiremediler her oyun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 arcane said: tam bir kanserdi bu GFWL. hayırlı olsun. +1. İnşallah dönmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 daha beteri gelir, microbok bu rahat mı bırakır insanı yeto aptallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 hele şükür abv gfwl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 gfwl yüzünden aldığım batmanleri oynamıyorum, yok olsun benzerleri gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Son zamanlarda Microsoft'un düzgün yaptığı bir şey oldu mu ya? Adamlar her boku sıçıp sıvamaya başladılar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 sonunda yahu taşakkürler akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Xaenin said: Son zamanlarda Microsoft'un düzgün yaptığı bir şey oldu mu ya? Adamlar her boku sıçıp sıvamaya başladılar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 gfwl nin tek güzel yanı casualların achievement horing yapıp yha ben hardcore gamerım demesiydi. tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar