Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Of kızlar...

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

göz önünde ve her yerde fotoğraflarının olacağı bir mesleği seçmişse gelecek olan iyi kötü çirkin iğrenç her şeye göğüs gerebiliyor olması gerekir

ayrıca o kadar spiritüel ve diğerlerini "takmayan" özgür takılan adamın gelip namus muhabbeti yapması da ayrıca abes..

O zaten buna göğüs geriyor ve bu konuda rahat. beni rahatsız eden şey bir paticik üyesi olarak diğer paticik üyelerinin sevgilimin fotolarını koyup fapfap muhabbeti yapıp üstüne stalklayıp o esnada nerede olduğunu ve üzerinde ne olduğuna kadar yazmaları idi. üstelik çalıştığı iş yerinin adresi bile açık açık yazılmıştı.

HAla neyi savunuyorsun Babacums ? ben senin karının nerede olduğunu ve üstünde ne kıyafet olduğunu bir topik açarak fotoğraflarıyla paylaşşam bundan zevk alırmısın diğer patiler oh yeah duşa gidip geliyorum sürekli muhabbetleri yapsa ?

Lütfen objektif olmayı dene mesleğinden bahsemiyorum. Bir pati üyesinin diğer pati üyelerine yaptığı bir davranış olarak görmeye çalış.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Anlamıyorsun heralde benim bir sınırım yok. kafanınızın sınırlarına oturtmaya çalıştıkça kafanız daha çok karışıp saçmalarsınız. Bazı şeyleri olduğu gibi kabul edin. Namus bekçiliğini falan yapmıyorum kimsenin o kadına da namus bekçiliği yapmasına gerek yok.

burada haysiyet yoksunu bir adama laflarına dikkat etmesini söylüyorum. burda bana böyle ağır haysiyetsizce laflar eder ben bunu onun olduğu haline veririm açıklamamı yaparım ama bu dünyada insanlar karısına , kızına , aşkının iffetine laf eden insanları acımasızca öldürebiliyor. dikkatli olun dışarıda burda bana konuştuğunuz kadar şuursuzca davranmayın.

http://25.media.tumblr.com/fcbc01efc8f1300a776d633a01e89327/tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Anlamıyorsun heralde benim bir sınırım yok. kafanınızın sınırlarına oturtmaya çalıştıkça kafanız daha çok karışıp saçmalarsınız. Bazı şeyleri olduğu gibi kabul edin. Namus bekçiliğini falan yapmıyorum kimsenin o kadına da namus bekçiliği yapmasına gerek yok.

burada haysiyet yoksunu bir adama laflarına dikkat etmesini söylüyorum. burda bana böyle ağır haysiyetsizce laflar eder ben bunu onun olduğu haline veririm açıklamamı yaparım ama bu dünyada insanlar karısına , kızına , aşkının iffetine laf eden insanları acımasızca öldürebiliyor. dikkatli olun dışarıda burda bana konuştuğunuz kadar şuursuzca davranmayın.

Hiçbirşey söylemeden nasıl bu kadar çok şey yazabiliyor adam asla anlayamıcam. Hiçbirşey anlamıyorum abi.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu diyen

Noyzura said:

Tamam benim başıma büyük zorluklar çıkaran bir kadın olabilir ama namusuna kimse laf söyleyemez.

bunu da dedi

Noyzura said:

Namus bekçiliğini falan yapmıyorum kimsenin o kadına da namus bekçiliği yapmasına gerek yok.

tutarsızsın, güvenilmezsin şu kapı gibi kanıtıdır
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Rasmon said:

ya sevgiline de tarotu açan açmış sen ne aşkından bahsediyon

aquila said:

kiz public domain olmustu, resimler basindan.

GG.

http://i.imgur.com/S9IDClm.jpg

Hah .. ısrarla dediğimi altını çize çize yazmama rağmen hiç birşey anlayamamıza acıyorum.

Neyse sevgililernizi uyarın facebookda public bir tane bile foto yayınlamasınlar anında topic açarım "of bu kız çok tatlı" diye. Ama rahat olur hemen koşa koşa kitler birileri topiki nasıl olsa açan Noyzura diye.
Sosyal ağlarda paylaş

noyan ben sana bu davranışları hiç yakıştıramıyorum, senin gibi peygamber-tier'a ulaşmış bir arkadaşımız facebook'ta başkalarının kız arkadaşlarını stalklayıp teşhir etmeyi falan hedef koyuyor. sen bu kadar basit bir varlık mısın? aç abi bir kahve falı, yanına koy komboyu tarotlarla, bir de üzerine astral uçuş yaparsın hiçbiri bir daha kaldıramaz. teşhir etcen de ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç kusura bakma ama benim eşimin kamuya açık bu kadar fazla bilgisi yok, fap fap malzemesi olacak fotoğrafları da yok

sanki biri gitti hdd isnden telefonundan cebren fotoğrafları almış da yayınlamış gibi konuşuyorsun

seçtiği mesleğin getirdiği bu kusura bakmasın madem o kadar güveniyordu şikayetçi olsaydı zaten kamuya açık bilgilere erişildiği için bir şey çıkmazdı merak etme
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Abi adamin masaj + 2 saat tarot + seks 2 saatten kisa surmus. Bi de saatlerce sevisebiliyorum ve zamanda hareket edebiliyorum demisligi var. heralde sevislemeye basladiktan sora caktirmadan saati ileri aliyo sonra da bak canim 8 saattir icindeyim ve bosalmadim diyo.

biz basit insanların aklının ereceği şey değil bunlar :(
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Yalnız konunun başından beri "cidden amacın ne senin?" sorusuna adam cevap veremedi.

Boş insan çok ses çıkarırmış işte.

Amacımın ne olduğunu defalarca söyledim. Israrla anlamıyorsanız tekrar söyleyim.

paticikde 2 amacım var

1) ortamı çok seviyorum süper adamlarla süper dostluklarım oluşuyor in real life takılıyor ediyor birlikte projelere falan giriyoruz , kendi işlerimiz dahilinde networingler yapıyoruz ve dostlığu yaşıyoruz.

2) Anlayışı , sevgisi ve zekası kıt olan insanların saçmalığına karşı tolerans geliştiriyorum. Buna ihtiyacım var çünkü dünya böyle insanlarla dolu ve bu insanlar ne yazık ki böyle olduklarının farkında değiller. Çözüm arıyorum .

Anladın mı şimdi amacımı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Burdan herhangi birinin sevgilisi, ex'i fln da manken olup public ortamda, basında fln seksi fotoğraf paylaşsa, çok sıkı arkadaş olanlar dışında herkes muhabbetini yapar zaten.

Lan hatun vücudunun güzelliğini sergiliyor bakın diye, bakınca eski çıktığı gurur yapıyo. Umut sarıkaya karikatürü gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

noyan ben sana bu davranışları hiç yakıştıramıyorum, senin gibi peygamber-tier'a ulaşmış bir arkadaşımız facebook'ta başkalarının kız arkadaşlarını stalklayıp teşhir etmeyi falan hedef koyuyor. sen bu kadar basit bir varlık mısın? aç abi bir kahve falı, yanına koy komboyu tarotlarla, bir de üzerine astral uçuş yaparsın hiçbiri bir daha kaldıramaz. teşhir etcen de ne olacak.
astral yolculukla sevgililerimizin ciplak fotolarini cekip zamanda geriye gidip foruma koyabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Abi adamin masaj + 2 saat tarot + seks 2 saatten kisa surmus. Bi de saatlerce sevisebiliyorum ve zamanda hareket edebiliyorum demisligi var. heralde sevislemeye basladiktan sora caktirmadan saati ileri aliyo sonra da bak canim 8 saattir icindeyim ve bosalmadim diyo.

yemek yedim ve yemeğin ağırlığı geçtikten sonra tarot bakıcam. kendi zekanın yettiği kadarıyla ufak kurgularla gelme bana lütfen. esnek takılıyorum ben aynı esnekliği kendine de göster ve rahatla böyle şeylerle tatmin olmak yerine daha büyük oyna.. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ha hareket çirkin mi çirkin ona bir şey demiyorum

ama sırf burada değil belki başka nerelerde fap fap malzemesi oluyordur kimlerin hayallerini süslüyordur yada kimlerin takibi altındadır bunu bilemezsin burayı öğrendiğin için buraya gelebildin

En azından burda elit insanlar var.

Mahalle kahvesinde şok gazetesi okurken fapfaplasalar?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...