aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 zincire mi gittiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 okumadım ama nerde o eski rakçılar. şimdi saçı yağlı herkes rakçıyım diye geçiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 eski rakcilar memur, muhendis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 tambjk said: Herkesin surat bir karış, mal bir ifade, kızları kesmeye çalışmalar, dans etme özürlü olup zombie gibi ileri geri salınmalar, yalnızlık kokuyor resmen ortam. yalnız resmen şu durum yüzünden gittiğim yerlerden keyif almıyorum lan. mal mal oturuyorum, dans falan etmeyi sevmiyorum zaten, etmek zorunda kaldığımda da etrafındaki kızlara kendini göstermeye çalışırken binbir şebelek modele giren tiplere döndüğümün farkında olduğum için yapamıyorum daha da eblek oluyorum vs vs. özel dansçı falan olmadığı sürece erkeğin dans etmesi yasaklanmalı abi. kızlar çıksın dans etsin, biz de izleyelim, beğenelim, oturup sevişelim nedir yani ne uğraştırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 beceremeyen yapmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 abi ortami yapamamissiniz mesela cuma-cumartesi rock bar da idim bende cuma 4 erkek 2 kiz idik ama pek farkettirmedi beraber headbang imizide yaptik sdf cumartesi ortam efsane idi kucaklarda kizlar bende uzun sapka gambit origin gibi idim sdf pokerde 2inci oldum :( 6 erkek 7-8 kiz falandi arka tarafi kapadik bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 rock ortaokul zamanında bırakılan bişey değil mi la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 incdarkness said: abi ortami yapamamissiniz mesela cuma-cumartesi rock bar da idim bende cuma 4 erkek 2 kiz idik ama pek farkettirmedi beraber headbang imizide yaptik sdf cumartesi ortam efsane idi kucaklarda kizlar bende uzun sapka gambit origin gibi idim sdf pokerde 2inci oldum :( 6 erkek 7-8 kiz falandi arka tarafi kapadik bildigin Muhakkak ortamdan ortamdan ortama değişir :) Ama demek istediğim tipleri az çok anlamışsınızdır ve mekanlar ne yazık ki böyle leş rakçılar ile dolu. Bunlardan taksim dorock'ta da epey bulunmakta. Üniversiteli rockçı ile üniversiteden mezun olduğu yada atıldığı halde bir bok olamayan rockçı arasında çok fark var. BUnlar semtten semte şehirden şehire değişir. İzmir, eskişehir vs rockçısı üniversite gencidir. İstanbul rockçısı ise birbaltaya sap olamamış kart abazadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Xenocide said: tambjk said: Herkesin surat bir karış, mal bir ifade, kızları kesmeye çalışmalar, dans etme özürlü olup zombie gibi ileri geri salınmalar, yalnızlık kokuyor resmen ortam. yalnız resmen şu durum yüzünden gittiğim yerlerden keyif almıyorum lan. mal mal oturuyorum, dans falan etmeyi sevmiyorum zaten, etmek zorunda kaldığımda da etrafındaki kızlara kendini göstermeye çalışırken binbir şebelek modele giren tiplere döndüğümün farkında olduğum için yapamıyorum daha da eblek oluyorum vs vs. özel dansçı falan olmadığı sürece erkeğin dans etmesi yasaklanmalı abi. kızlar çıksın dans etsin, biz de izleyelim, beğenelim, oturup sevişelim nedir yani ne uğraştırıyorsunuz. Dans etmekten acayip keyif alan biriyim, güzel de dans ettiğimi söylerler. Ayrıca dans bir kadınlarla yakınlaşma konusunda çok etkili bir yöntemdir. Alkolünde etkisiyle bol ten temaslı ve ön sevişmeli latin ve r&b dansları sonrasında işler çok kolaylaşacaktır. Ha ajdar gibi dans eden erkek çok, onlar mümkünse izlesiler, alkış tutsunlar vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Gençler istanbulda hangi rock barlara gidiyonuz biraz adres verin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 tambjk said: Xenocide said: tambjk said: Herkesin surat bir karış, mal bir ifade, kızları kesmeye çalışmalar, dans etme özürlü olup zombie gibi ileri geri salınmalar, yalnızlık kokuyor resmen ortam. yalnız resmen şu durum yüzünden gittiğim yerlerden keyif almıyorum lan. mal mal oturuyorum, dans falan etmeyi sevmiyorum zaten, etmek zorunda kaldığımda da etrafındaki kızlara kendini göstermeye çalışırken binbir şebelek modele giren tiplere döndüğümün farkında olduğum için yapamıyorum daha da eblek oluyorum vs vs. özel dansçı falan olmadığı sürece erkeğin dans etmesi yasaklanmalı abi. kızlar çıksın dans etsin, biz de izleyelim, beğenelim, oturup sevişelim nedir yani ne uğraştırıyorsunuz. Dans etmekten acayip keyif alan biriyim, güzel de dans ettiğimi söylerler. Ayrıca dans bir kadınlarla yakınlaşma konusunda çok etkili bir yöntemdir. Alkolünde etkisiyle bol ten temaslı ve ön sevişmeli latin ve r&b dansları sonrasında işler çok kolaylaşacaktır. Ha ajdar gibi dans eden erkek çok, onlar mümkünse izlesiler, alkış tutsunlar vs :) abi ben istanbulda gitmem zaten ya gittim mi de kendi ortamimla gidip rock bari arka plan olarak kullaniyoruz sdf edit: yanlis alinti yapmisim phail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 hangi bar olduğunu yazmamış adam hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 noyzuranın topiclerinden bile daha kötü bi topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 şanzelize cafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 incdarkness said: abi ortami yapamamissiniz mesela cuma-cumartesi rock bar da idim bende cuma 4 erkek 2 kiz idik ama pek farkettirmedi beraber headbang imizide yaptik sdf cumartesi ortam efsane idi kucaklarda kizlar bende uzun sapka gambit origin gibi idim sdf pokerde 2inci oldum :( 6 erkek 7-8 kiz falandi arka tarafi kapadik bildigin şunu okurken benden başka gülen oldu mu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 olsun mu olmasın mı ona göre gülcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 barlar sokağında canlı müzik yapan rock bar? buddha'ya mı gittiniz ehu ehu. sen bi 3-4 sene önce görecektin orayı. (gerçi ben küçüktüm ya. o mutsuzluğu okuyamayıp özenmiş olabilirim hahah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 moncici said: barlar sokağında canlı müzik yapan rock bar? buddha'ya mı gittiniz ehu ehu. sen bi 3-4 sene önce görecektin orayı. (gerçi ben küçüktüm ya. o mutsuzluğu okuyamayıp özenmiş olabilirim hahah) Aynen hocam, leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ya abi grup dandik diye insanlar eğlenmiyodur. Ben de ne zaman cluba diskoya gitsem eğlenmiyorum mesela sadece etrafta kız falan kesiyorum, içimden amon amarth falan söylüyorum yani club dediğin yerde çalan müzikten o kadar nefret ediyorum. Yani hoşuna giden müzik çalsa eğlendirlerdi heralde, tamamı sırf rockçı kızlar veriyo diye doluşmamışlardır sanırım oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Abi ilk defa rock bara gitmiyorum :) Müzik evet kötüydü ama sorun müziğin kötü olması değil. Tek eğlence anlayışı, recep ivedik vari pogo yapmak olan bir topluluk söz konusu :) Birde topluma kendini kabullendiremeyen(böyle bir zorunlulukları da yok orası ayrı) insanların kolaylıkla adapte olabildiği bir kültür. Olayın temeli şekilcilik olduğundan gidersin bir dükkana 2 tshirt alırsın kulak deldirir bileklik vs sihaya bürünürsün herşey tamam. Sonra da damsız girilen bir mekan bulup şarkı türlerini öğrenip eve gider lyrics yazar ezberlersin. İşte rockçı oldun. Saçlarını uzatmak tabi biraz vakit alacaktır :) Birde daha cool olabilmek adına zamanla püf noktalar öğreneceksindir. Topluluk içerisinde derin bir hiyerarşik yapı ve sınıf ayrımı olmadığından, rockçı üniformasını giydiğin anda hayatın boyunca uzanamayacağın ve aynı nefesi soluyamayacın gothik kızlar ile yan yana gelmiş oluyorsun ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Fistan said: incdarkness said: abi ortami yapamamissiniz mesela cuma-cumartesi rock bar da idim bende cuma 4 erkek 2 kiz idik ama pek farkettirmedi beraber headbang imizide yaptik sdf cumartesi ortam efsane idi kucaklarda kizlar bende uzun sapka gambit origin gibi idim sdf pokerde 2inci oldum :( 6 erkek 7-8 kiz falandi arka tarafi kapadik bildigin şunu okurken benden başka gülen oldu mu ya ? bu post 2001'de atıldı heralde anca geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 tambjk said: Abi ilk defa rock bara gitmiyorum :) Müzik evet kötüydü ama sorun müziğin kötü olması değil. Tek eğlence anlayışı, recep ivedik vari pogo yapmak olan bir topluluk söz konusu :) Birde topluma kendini kabullendiremeyen(böyle bir zorunlulukları da yok orası ayrı) insanların kolaylıkla adapte olabildiği bir kültür. Olayın temeli şekilcilik olduğundan gidersin bir dükkana 2 tshirt alırsın kulak deldirir bileklik vs sihaya bürünürsün herşey tamam. Sonra da damsız girilen bir mekan bulup şarkı türlerini öğrenip eve gider lyrics yazar ezberlersin. İşte rockçı oldun. Saçlarını uzatmak tabi biraz vakit alacaktır :) Birde daha cool olabilmek adına zamanla püf noktalar öğreneceksindir. Topluluk içerisinde derin bir hiyerarşik yapı ve sınıf ayrımı olmadığından, rockçı üniformasını giydiğin anda hayatın boyunca uzanamayacağın ve aynı nefesi soluyamayacın gothik kızlar ile yan yana gelmiş oluyorsun ayrıca :) Dediğin tipte adamlar da var tabi de çoğunluksa salaklar, ne diyim. Ya da gençler mi daha salak ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ben de geçen gün şanzelize cafe'ye gittim, o yüzden ülkede cafeye giden herkes bir mutsuz, herkes bir sevimsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 baba dikkat yalnız, gothikim rockçuyum ayağına takılıp aslen rahibe olan kendine dokundurtmayan kız çoktur.Vaktiniz emeğiniz boşa gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bu ne lan bi rock bardan bu kadar çıkarım mı yapılır sana ne milletten anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar