Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shades of Sanity - Spiritual Successor to Sanitarium [Kickstarter]

Norak

Öne çıkan mesajlar

http://www.kickstarter.com/projects/1409430337/shades-of-sanity-psychological-horror-game

https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/000/835/243/fd45ac5ac75f9a5c85bf923a36b4bf33_large.png

Why are you doing a First Person perspective instead of Isometric, like Sanitarium?

We want to explore horror from a first person perspective, and that means having the game reacting to where the player is looking, or more importantly, not looking. Players are used to moving about in a First Person world, whereas there is some difficulty controlling a character in an isometric view. One of the complaints from Sanitarium was the movement system, so we decided against that. It makes theatrics a little more challenging, but we erred to ease of exploration.
Sosyal ağlarda paylaş

Grafikler neden bu kadar itici? İzometrik olsa bu kadar kötü durmazdı sanırım.

Bide bu adamlar dreamforgeda neciymiş?

said:
Rob Seres worked on engine programming and level implementation for Sanitarium. Keith Leonard helped develop an in-house 3D Engine for DreamForge.

Sanitarium spiritual successor baya büyük bi idda, hani konsept güzel tamam da bi etten sütten faydalanma var sanki. Oyunla ilgili biraz daha açıklama gelsin öyle alırız.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanitarium çok iyi bir oyundu. Korku oyunu diyemeyiz ama ağır bir atmosferi vardı. Bunun o kadar derin olcağından şüpheliyim. Black'in bahsettiği cartoonish olayını göremedim. Onun yerine sanki ilkel bir oyun motorunda 1-2 kişiyle yapılan ucuz bir oyun gibi durmuş grafikler. Bunun yerine Wasteland 2 gibi izometrik yapsalarmış daha iyi olabilirmiş. (axedice da aynı şeyi söylemiş)
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

Black'in bahsettiği cartoonish olayını göremedim. Onun yerine sanki ilkel bir oyun motorunda 1-2 kişiyle yapılan ucuz bir oyun gibi durmuş grafikler.

Artwork derken ben şunları demiştim;

https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/000/780/515/8ca09d1d28779ae666c0a6a94e7962e6_large.jpg

Cartoonişten öte çok amatör bir tablet çizeri tarafından yapılmış gibi de gözüküyorlar.

Onun dışında FPS olmasına açığım ben özellike korku mevzusu varsa güzel oluyor FPS bence. Adamlar da korkutucaz falan diyince iyi olabilir dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanitariumun ana teması hiç bir zaman "horror" değildi ki. Bi korku öğesi vardı evet, ama daha çok mekanların ve olayların çarpıklığı insanı ürpertiyordu. BÖÖ yapan canavarlı indie oyunlar son dönemde tuttu diye bir yönelme var sanki, e o zaman da sanitariumun spiritual successorı olmuyor oyun.

FPS olmasını tercih etmesem de çok itirazım olmazdı ama hem oyunun çizdiği yol, hem de Limbo of the Lost ayarında grafikler bi acaba dedirtiyor. Adamların dreamforgeun alakasız elemanları olarak sanitarium adının ekmeğini yemeye çalışır gibi görünmesi de cabası. Ki yani sanitariumdan bahsediyoruz, NŞAda şu forumda herkes banka hesabını ekrana yapıştırır.
Sosyal ağlarda paylaş

KS'da baktığımda benim de ilk olarak hissettiğim, adamların Sanitarium ismi üzerinden reklam yapmaya çalıştığı oldu. Pek güzel bi'şey çıkacağını zannetmiyorum.

Sanitarium'un en vurucu kısmı kuşkusuz ki hikayesi ve anlatım şekli. Başından sonuna kadar rahatsız edici bir dünya olmasına rağmen klasik bir "horror" diyemeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...