Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 selçuk ingiltere görür işte fenamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 cas'tan olumsuz karar çıkarsa salzburg itiraz mı edecek mi? o zaman maçlar ne olacak? arsenal ile salzburg mu oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Nope. Salzburga para odeyecek fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 O kadar saçma ki karar günü. Ya Salzburg turundan sonra yaparsın Arsenal ilk maçına kadar ya da Arsenal serisinden sonra. Hadi onu da yapamadın iki Arsenal maçının arasında çıkacak karar illa bari rövanş maçının gündüzünde açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 off abi fener arsenali yendikten sonra ceza alırsa savaş çıkar.50 yıl bundan bahsederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 S-H said: blackhavvk said: Slm fenerin yenilmesi için hiç bir sebep yok.oyum fenere. yenmemiz için de bir sebep veya umut yok malesef. ya bence futbol şubesini komple kapatalım zaten pek beceremiyoruz,yönetim,td,transferler falan olmuyor basketbol'a yönelelim,hem daha zevkli slm hehe tuzağa düşmüşsün sanki.zaten yenileceğini söyledim ben heheh.fenerbahçe bence hedef küçültüp adam gibi bir ajax gibi yapılanıp geri dönmeli.yada dortmund Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Fener taraftari yapi itibariyle "yildiz" cikarmaktansa "yildiz" almayi seven karaktere sahip. O yuzden bir arsenal bir dortmund imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 blackhavvk said: S-H said: blackhavvk said: Slm fenerin yenilmesi için hiç bir sebep yok.oyum fenere. yenmemiz için de bir sebep veya umut yok malesef. ya bence futbol şubesini komple kapatalım zaten pek beceremiyoruz,yönetim,td,transferler falan olmuyor basketbol'a yönelelim,hem daha zevkli slm hehe tuzağa düşmüşsün sanki.zaten yenileceğini söyledim ben heheh.fenerbahçe bence hedef küçültüp adam gibi bir ajax gibi yapılanıp geri dönmeli.yada dortmund mayndfak oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 slm hmnmm şimdi bende düşünemedi.jpg oldum. yenilmesini vurgulayıp oyum fenere demek istemiştim. bu cümlede bu anlatılıyor mu sözelci birisi el atsın lütfen mavi ekran vermiş durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Sıkıntı geri dönüşü olmayan paralar üzerine transfer yapılması. CAS ceza keserse üstüne 2 sene daha CL den para yok. Emenike'yi 9 a sat 13 e al Stoch'a 5-6 ver ücretsiz kirala Krasiç'e 7-8 ver beleşe yolla Holmen'e maaş öde lisans bile çıkarma Meyreleşe 10-15 ver yaşı geçiyor kaça gideceği meçhul vs. Fenerin GS ye yetişme çabası ile orantısız para harcaması ileride sıkıntı yaratacak yeni yönetime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bu karar çıktıktan sonra 2-3 gün kalıyor sanırım transfer döneminin kapanmasına. Sow mesela her sene ücreti azalırken ve bu potansiyeldeyken ya sözleşme yenileme ister ya da resti çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Yanal'ın 3. resmi maçta 3. yenilgisi olur. Aziz dede sinirlenir, soyunma odasına dalar. Eskişehir maçına moralsiz çıkan Fenerbahçe, eski hocasından intikam almak isteyen Es-Es tarafından itina ile dürtülür. 4'te 4 yenilgiyle Yanal istifayı basar, sezon gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ilk derbi kadıköyde mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Gangren said: Yanal'ın 3. resmi maçta 3. yenilgisi olur. Aziz dede sinirlenir, soyunma odasına dalar. Eskişehir maçına moralsiz çıkan Fenerbahçe, eski hocasından intikam almak isteyen Es-Es tarafından itina ile dürtülür. 4'te 4 yenilgiyle Yanal istifayı basar, sezon gg. aziz zaten yobo emre falanla görüşmüş galiba konya maçından sora öle bi haber okuduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 souldarkorn said: Emenike'yi 9 a sat 13 e al Stoch'a 5-6 ver ücretsiz kirala Krasiç'e 7-8 ver beleşe yolla Holmen'e maaş öde lisans bile çıkarma Meyreleşe 10-15 ver yaşı geçiyor kaça gideceği meçhul vs.iyi hos da bilmeden sallama bari rakamlari. emenike'yi 9 a alip 10 a satip 13'e aldik. stoch'u 5 e aldik, 1e kiraladik, opsiyon ucreti 7m krasic'e 7.5 verdik, daha belese falan yollamadik. hayir yonetim bok gibi de, gs taraftari da yonetimi boklayacam diye bokun icinden mesaj atmiyo mu fitik oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Seren evlilik arifesindr strese gerek yok. Fenerbahce boktan bi takim oste, zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 abi fenerbahce boktan bi takim zaten aksini soylemiyorum. yarin 3 de yeriz 5 de. ama riera'ya 3m bonservis verip 3m de yillik verip, elmander gitsin diye maasini odeyip, culio gitsin diye maasini odeyip, uzerine bir de yalan yanlis miktarlarla 'fenerbahce transferlerde cok zarar ediyo yhaaaa' yazan adamlari egitip onlarin iqsunu yukseltmeyi edebi bir quest edindim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 hande yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ayrıca Meyreleşe 10-15 değil net 10 ödendi bonservis, şu anda da istediğin zaman 8-10'a satarsın piyasası hazır. Maça dönersek; Arsenal said: Premier Lig’in ilk haftasında Aston Villa ile oynanan maçta dizinden sakatlanan Oxlade-Chamberlain'in, 6 ay kadar sahalardan uzak kalması bekleniyor. Arsenal'deki sakatlar Oxlade-Chamberlain ile sınırlı değil. En az 6 hafta forma giyemeyecek Mikel Arteta'nın yanı sıra Kieran Gibbs, Bacary Sagna, Tomas Rosicky, Jack Wilshere ve Aaron Ramsey'nin de sakatlıkları bulunuyor. Sakatların durumunu değerlendiren menajer Wenger; "Arteta ve Oxlade-Chamberlain kesinlikle oynayamayacak. Gibbs'in durumu da kötü. Sagna ve Rosicky'nin sorunları var. Wilshere'ın 90 dakikayı çıkarabileceğinden emin değilim. Ramsey de hala kendisini iyi hissetmiyor" diye konuştu. İngiliz ekibinde, Vermaelen ve Monreal'in sezon öncesine dayanan sakatlıkları da sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ramsey ve wilshere haberleri feyk diye okudum dun. onlar rencide ederler bizi tek baslarina. zaten harun remzi bizi aragones zamaninda da rencide etmisti 16 yasindayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bizde cok sakat var demis mi arsene wenger? Dediyse 3 atarlar kafadan. Ama demediyse berabere biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bir de yeniyormuş offf. yüz yıl konuşular. Hayır kuzenim hiç çekilmiyorda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ne yenmesi be. ağız burun kıracak arsenal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mac istanbulda, bence fener alacak ya da berabere. Oyle hissediyorum bugun. Kutumda buyuk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Evet heyecanlar artıyor gitgide Sıcak daha da sıcak olacak o gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar