Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Sabaha karşı yattım ve artık vucudumun kendi kendine arzu ettiği gibi 2.5 saat sonra uyandım. Yatakda vucudumu hissetmenin hissi hiç de önceki gün değil. Cam kırıklıkları ile parçalanmış ayak ve ellerimin acısı devam ederken bazı parmaklarım ortalarından burkulmuş , hatta patmak uçlarımdan tırnaklarım sökülmenin sırınına gelmiş . Yüzümde birazcık ağrılar neyseki güzel yüzüm hala güzel .. Sağ kolum komple omzumdan burkulmuş ve burkulmalar avudumun içinden geçip 5 parmağıma kadar yayılıyor… Evet canım biraz acıyor ve hayatımda değişsen olayların yıkıntısında enkaz altında kalmış gibiyim… Ama gücüm ve ateşim içimde asla azalmadı ! Artık zekası ve sevgisi kıt olan insanlarla ne zaman dikkatli zaman geçirip onlara acımamam gerektiğinin farkındaydım.. Çok merhametliyim .. Antagonistim kendi öz kardeşim ve benin küçük cılız ahmak kardeşim oldukça güçlenmiş… Seninle gurur duyuyorum ahmak kardeşim bu kadar güçlenebileceğini görmek güzel ama hala bir eziksin. Sana zarar vermemek ve güzelliğini bozmamak için kafana vurmadığım halde bana maksimum gücünle ve demir sopalarla saldırdığın halde ben bu kadar sağlam durabiliyorsam bil ki hala tam bir eziksin. Başka biri olsa kafana alacağın darbelerden dolayı şimdi enkaz adlında suratı dağılmış bir şekilde güne sen başlayabilirdin. Ama şanşlısın sana acıyan ve güçlenmeni isteyen bir abin var. Ama bu kadar güçsüzken sana acımayan biriyle kavga edersen inan bana çok üzülürsün ve ezilirsin. Bana saldırıp beni dövebileceğini gördüğünde kendini gerçekten çok güçlü olacağına inandırmışın. Sana zarar vermemeye çalışırken bile bana verebildiğin zarar buysa daha çok daha fazla güçlenmen gerekiyor. Gücünün kaynağını içinde ara , bu senin başkalarına olan zarar gücünü test ederek hissetmeye çalışırsan çok bir gün aklını alabilirler. Ama senin gibi bir korkak sadece bana saldırıyor çünkü sömürdüğün annenin evinde onun katlarının koruması altında bana saldırmak çok rahat. Bana saldıran sensin ve beni polis çağırmakla tehtid edende annem. Bunlar benim için hiç sorun değil. Bu yaşadıklarınızda ne olduğunuza dair yaşadıklarınız , ne olduğunuzu sandığınız yalanlarını yıkıp geçiyor ve yaşadığım her şeyden memnunum. Şu an yıkıntıların arasından acıyla zar zor yürüyerek kalkıyorum. Bu daha başlangı. Hayatın hiçbir zorluğu altında geri çekilip kendimi kapatmayacağım. Korkmuyorum çünkü sevgimin ve aşkımın gücü çok yüksek ve hem aydınlık hemde karanlık tarafın enerjilerinin benim içimden akıp geçmesine izin veriyorum. Teşekkür ederim benim küçük ahmak kardeşim. Güçlenmeye devam et.. İyileştirmek istediğimiz şeyleri iyileştirmek için çok daha büyük güce ihtiyacımız var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ok 100 tl n hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 [REKLAM ALANI] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 second damn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 (3.3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 [İLK SAYFA! KAPANIN ELİNDE KALIYOR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 arkadaşım okumuyorsnaız da resimleirne bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ben baktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 2 gün tatile gittik neler olmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bence yaşadığın olumsuzluklarda olumlu bir taraf görmek , güçten düşmemek için kendi kendini inandırmaya çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 hogwartstan mektup geliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 İLK SAYFA Satılıktır. İrtibat için ÖM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Attention ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 okuyamadım da bunney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yanlış konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 mangayi bosver zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 özet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 2 3 aylık paticik celebritysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Lan! İlk sayfayı kaçırdım ühühüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ya bişey anlamadım enerji menerji demişsin gene diğer topicten devam etseydin keşke, topic kalabalığı oldu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 apayrı konular moruk. diğer konuda troll ve loser kirliliği oldu temiz bir sayfaya ihtiyaç duydum kendimi ifade etmek için. olması gerektiği gibi. paylaşmak istediğim çok önemli kişisel konuları 30 sayfa troll mesaj arasında hiç olsun istemiyorum. görünür ve anlaşılır , net olmak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 downwhereiam said: Bence yaşadığın olumsuzluklarda olumlu bir taraf görmek , güçten düşmemek için kendi kendini inandırmaya çalışıyorsun belki haklısın , belki haksız. teşekkür ederim fikrini seviyeli bir şekilde belirttiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Yikintilarin arasindan yukselis; (Yanal v.s Emenike) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar