Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pişman oldunuz muuuu?

Horrible

Öne çıkan mesajlar

böyle bir konu daha önce açıldımı hiç bilmiorum (araştırmadım) ama daha önce hiç yaptığınız birşeyden çok pişman olupta keşke zamanı geri alabilseydim herşey farklı olurdu dediğiniz oldu mu?Bneim son günlerde çok oluoda.Keşke herşeyi zamanında farklı yapsaydım offf off![signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

cogu insan der ben pisman olcagim is yapmam diye ama ben biraz degisigim mesela 2 saat once cok guzel bi hatun geldi ingilizce egitim seti almaya o kadar konustuk ettik ve ben okuz kisi adini dahi ogrenemedim acaipte hosuma gitmisti lenet! olsun. iste pismanim aciksasi simdi 2 sata oncesine donsem cidden farkli olurdu QQ[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay
Movie1 Movie2 Movie3 Movie4
Dark Thorne
Sosyal ağlarda paylaş

keşke en sevdiğim arkadaşıma olan aşkımı açıklamasaydım hep arkadaş kalsaydık çıkıp ayrılınca arkadaşlığımız bozuldu
:( keşkee hayallerimi gerçekleştirmek için milletten yardım isteseydim. (daha zamanı var hmm.)[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...