Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 TTNET'in verdiği Zyxel artık gına getirtti. Diyorum ki Airties'a parayı gömeyim, 5650, 5343, 5453 vs modelleri var. Fikir ve önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 airties ile sorun yasayan cok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 victoria secret modelleri çok moda bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ahahaha pardon beyler typo için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 benim niye aklıma 3dmax geldi :( http://img478.imageshack.us/img478/483/penthousebedroombysedatqy0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 oba niyetim temizmiş penthouse dsfglşksdfgkoşdsfkgşldfvgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 utanmasa rus numarasi istiyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Aket-Atum said: ahahaha pardon beyler typo için düzeltebilirsin 15dk içinde başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Adriana Lima adeta semt pazarında gezerken kıyafetleri inceleyen bi Necmiye ya da Kadriye teyze gibi bakmış. Ama Miranda Kerr öyle mi, asalete bak canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Fistan said: Aket-Atum said: ahahaha pardon beyler typo için düzeltebilirsin 15dk içinde başlığı sen misin bu memleketin zaptiyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 hangi memleketin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 5453 ideal bence. 1 ay önce 126 tl'ye almıştım eksenden ama fiyat artmış şimdi 2 tane sitede daha var yakın fiyata güvenirim diyorsan al http://www.akakce.com/modem-adsl/en-ucuz-air-5453-fiyati,1050098.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Asus n55 cogiyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 3 yastık var burda hmm.. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Typo :D çok iyi oturmuş donanım yazılıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 serjuhan said: Asus n55 cogiyi (tu) ir yerde asus aldım sinyal seviyesi değişmedi ama airties'a geçince çok rahat ettim gibi birşeyler okumuştum. Eskiden de gelen bir sempatim var airties'a ondan airties'a kilitlendim de iyi diyorsan ona da bakarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ben kullanıyorum inanılmaz güzel. Wireless Dlinkten geçtim ama cidden tek çubuk çeken üst ve alt katta fulle yakın çekiyo. Onun dışında interfacei çokzel. Usb özellikleri hoş. Biraz pahalı gibi ama incele bana kalırsa. Özellikle sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 serjuhan said: Ben kullanıyorum inanılmaz güzel. Wireless Dlinkten geçtim ama cidden tek çubuk çeken üst ve alt katta fulle yakın çekiyo. Onun dışında interfacei çokzel. Usb özellikleri hoş. Biraz pahalı gibi ama incele bana kalırsa. Özellikle sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirim. abi beton duvarlara karşı performasnı nasıl? ve fiyatı ne kadar? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar