Voys Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 evet arkadaşlar, selam önce eylül başı gibi macaristana okumaya gidiyorum Budapeşte'ye. Buda tarafında olucam ve IBS'de okuyacağım. -okul hakkında bilgisi olan var mı -buda hakkında bilgisi olan var mı -budapeşte hakkında bilgisi olan var mı öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 macar salami macaristan mi cikmis acaba ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Macaristanda kizlar teklif ediyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 /summon BioHazard ben de vize için randevu aldım, istersen bir an önce ara al vizeni, yoğunluk olabiliyormuş. ben tatile gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Buda veya peste farketmez zaten 2 dkda geciliyor ama buda daha cok daglik olan yer, peste daha gezmeli eglenmeli yer. Zaten kucuk yer tek aktivite rulet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 İlk günden palinkaya abanma 2 güne motoru bozarsın. Bide kışın bol bol sıcak şarap iç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 vize başvurumu ayın 15 inde yaptım perşembe günü. tahminen ne kadara gelirki? bana max 15 dedıler ama onceden aldıgım vızeler 1 haftayı geçmemişti hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 palinka'yı hayatımda ilk kez duydum az önce, araştırdım. brandy sevmiyorum zaten ama kesin içicem gider gitmez :D tadı nasıl normal brandy mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Bana 1 hafta da cikmisti vize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 IBS mezunu bir arkadaş var da hayatta kasmaz gelip anlatmaya. Çocukcağız döndüğünden beri bunalımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 köszönöm demeyi öğren, random kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Geri dönünce bunalıma girmesi güzel bişey benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 teşekkürler demekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 köszi vardı sanırım bir de eş anlamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Voys said: evet arkadaşlar, selam önce eylül başı gibi macaristana okumaya gidiyorum Budapeşte'ye. Buda tarafında olucam ve IBS'de okuyacağım. -okul hakkında bilgisi olan var mı -buda hakkında bilgisi olan var mı -budapeşte hakkında bilgisi olan var mı öptüm ben budapeşte'de çalışıyorum, daha önce debrecen'de okudum. okul hakkında hiç bir bilgim yok, ilk defa duydum hatta :D buradaki ünlü okullar: BME, Corvinus, ve ELTE. buda ile peşte o kadar ayrık değil aradaki köprüler taş çatlasa 1km falandır. buda'yı istanbul'un anadolu yakası, peşte'yi de avrupa yakası olarak düşünebilirsin. budapeşte genel olarak güzel bir yer, yaşam ucuz türkiye'ye kıyasla. yemek falan hemen hemen aynı gerçi ama diğer şeyler daha ucuz. kiralar özellikle. kızlar teklif eder, evet sdfds. ne okuyacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 budapeşte güzeldi, whiteangel diye bi mekan vardı, orası kalmış aklımda. bi de heroes square tarafında açık thermal havuzlar vardı. orda pool party'ler falan da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Avrupa da Bu bilgi yeter de artar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 macaristan diyince aklıma kızlar, geyik eti ve tapolcada daldığım mağara geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bi de bu başlığın yeri gezdim/tozdum olmalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 gezmedimki daha ne alakası var? uo dan senın bu kinin hep bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konudışında altlarda kaybolup gitcek konu, ondan dedim. UO'dan kimseye kin duymuyorum ya, çok bişeyimi de çalmamışsındır muhtemelen, aklımda kalan bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar