Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olması gerekenler oluyor çok mutluyum

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

ginaly said:

Noyzura said:

ginaly said:

atmığa mı tapıyon lan ahahah

tapmıyorum moruk. atmık bir çeşit benzin hayatımda önemli bir dinamiği olan. sadece dışıma atmıyorum zevk için. ama sevişirken geri dönüşüm ruhunu yaşatmayı seviyorum bunu biliyorsunuz ;D

http://en.wikipedia.org/wiki/Snowballing_(sexual_practice)

biriniz şuna hayrına kuru atmıklı alt aşofman gönderin lan.

herkesin şeyi kendine.. en yakın osbir de tutama kendini de eline yüzüne patlasın emi. sapık fantazilerini benden uzak tut erkeklerle cinsel münasebetim yok. ama istersen koşa koşa git en yakın gay bara orada senden analog olarak alırlar atmıklı alt eşofmanları.. donuna kadar alırlar çok keyifli bir gece yaşarsın ;D asdfghj

keşke müteveffa da eline yüzüne patlasaymış.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

oha topik sustu.. wipe mı yediniz ne oldu ;D

bekliyorum toplayın partyi tekrar. sizleri tanklamak benim için hiç sıkıntı değil ;D

0ne'ı muhatap alacağım adam en azından haddini biliyor ve saygılı.

bende kaçayım, madem kimse kalmadı.

bir rehber dolusu kız telefonunu bekliyo ama sen hala resim koyup forumdan düşürmeye calısıyon, ironik.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ne tanklaması ya
bucsda reskill cekioruz boyuna
karma, fame vermiyon
lootda yok
moonglow kapıya gitti millet

reskilli sen sadece paraya çok sıkışık üniversite öğrencilerine yedirirsin fistancım. hem sömürüyorsun hem de lootu alıyorsun ama burada iş dünyanın dinamikleri yok. evet bir loot alıyorsun oda benden adam olma derslerin olabilir benim sana trade olarak veridğim. Bende anlayış seviyelerin altında olan huzursuz insanlar ile anlaşma tutorialı yapıyorum kendim için. adil bir trade teşekkür ederim ;)

hadi yine yedin golü fistan ağlar delinecek hala ne konuşuyorsun ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

ginaly said:

atmığa mı tapıyon lan ahahah

tapmıyorum moruk. atmık bir çeşit benzin hayatımda önemli bir dinamiği olan. sadece dışıma atmıyorum zevk için. ama sevişirken geri dönüşüm ruhunu yaşatmayı seviyorum bunu biliyorsunuz ;D

http://en.wikipedia.org/wiki/Snowballing_(sexual_practice)

http://1.bp.blogspot.com/-RFRZtwDRlOA/T_YNQGPZi9I/AAAAAAABHf4/sEydEcCD_Tg/s640/%C4%B1b.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Kollar bildiğin inşaat amelesi kolu ya.

Hani şu zekiyim ama amele olucam diyenlerden.

moruk traş olduğum foto biraz eski. Güncel fotolardan istersen :

dex ve str dengesini korumaya çalışıyorum çünkü fazla str basınca flexibility ve saniyede yumruk atma sayım düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Fistan said:

ne tanklaması ya
karma, fame vermiyon
lootda yok

reskilli sen sadece paraya çok sıkışık üniversite öğrencilerine yedirirsin fistancım. hem sömürüyorsun hem de lootu alıyorsun ama burada iş dünyanın dinamikleri yok. evet bir loot alıyorsun oda benden adam olma derslerin olabilir benim sana trade olarak veridğim. Bende anlayış seviyelerin altında olan huzursuz insanlar ile anlaşma tutorialı yapıyorum kendim için. adil bir trade teşekkür ederim ;)

Fistana bayıldığımdan değil ama daha yeni bir arkadaşım del mundo da işe başladı.Yaz zamanı ders programına göre en rahat ve cebine para girmesini sağlayacak nadir iş yerlerinden eskişehirde.Sıkıntı yok yani adamlar insanı düşünüyor.Ha zengin etmiyor ama kimse de oraya gidip zengin olmayı beklemiyor.

Fistan beni de işe alın.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

bayaa tırtmışsın. Biraz spor genel bölümünde takıl.

Killer miydi ders versin biraz.

killer kendisine ders versin. daha fazlası için sakatladı etti kendini şuursuzca ağırlık kaldırmaktan. spor yapacak hali kalmadı ne vucudundan bahsediyorsun ? ;D yanımda 11 yaşında çocuk gibi kalır ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Noyzura said:

Fistan said:

ne tanklaması ya
karma, fame vermiyon
lootda yok

Fistana bayıldığımdan değil ama daha yeni bir arkadaşım del mundo da işe başladı.Yaz zamanı ders programına göre en rahat ve cebine para girmesini sağlayacak nadir iş yerlerinden eskişehirde.Sıkıntı yok yani adamlar insanı düşünüyor.Ha zengin etmiyor ama kimse de oraya gidip zengin olmayı beklemiyor.

Fistan beni de işe alın.

evet düzelmesine sevindim durumların çünkü hem bu konuda fistana baskı yapıyorum hemde izmir süpervizörlerine de baskı yapıyorum gördüğüm yerde. gerçi en son konuştuğumuzda "vermiceemmm lann çok paraaaa" diye dandik bir kafenin süpervizörü olarak kendisini illüminati kahkahaları atıyordu ;D
Sosyal ağlarda paylaş

barda garsonlukla zengin olmayı düşleyen biri camdan atlasın zaten.

Ha çok çok çok iyi insani ilişkileri ve iş bitiriciliği olur, mekanı çok iyi çekip çevirir, güven verir, işveren de kendisini mutlu eder. Gerekirse yükselir pozisyon olarak da.

Ama bi boktan anlamayıp garsonluk kasarken "yeaa sömürülüyoruz ühühü" diyen adam bsg lütfen. O tarz işlerdeki temel amaç öğrencinin harçlığının çıkması. Barda garsonlukla emekli olunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...