paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Selam, Ön takımlardan ses geliyor diye bu sabah aracı ustama götürdüm. Bozuk yollarda bıkıp hızlı sürünce ön salıncakları haşat etmişim. Ustamın 5bin km sonra diskleri değiştiririz demesine rağmen; sökmüşken onlar da değişsin diyince ortaya güzel bir tutar çıktı :P 1.150TL Ön salıncaklar takım olarak değişti(Renault), ön diskler takım olarak değişti(Renault), ön fren balataları takım olarak değişti(Renault), silecekler değişti(OEM), egzoz susturucu askısı değişti(OEM) 5bin km sonra da sadece yağ/hava/mazot filtreleri değişecek artık. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 En son bana 3800 çıkarmışlardı güzel gülümsemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 kaç senelikti sağa sormadım zaenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Selam, Araç 2008 model 147bin km'de şu an. 2010 yılında 45bin km civarındayken almıştım. Salıncaklar ilk defa değişiyor, diskler ise sanırım 2nci kez (yoksa 3 müydü?) değişiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Araç neydi ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Dandik Scenic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Selam, Haddini bil... Grand Scenic :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 araba baya gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 allah seni borusanin eline sakin dusurmesin, amin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bence gayet uygunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Selam, Ufaklıklar ve kalabalıklarıyla kısa mesafeli bir tatil yapalım dedik geçen hafta... Abi Scenic çok kalas (Megane veya Fluence'e göre çokd aha düzgün) ama şerefsiz çocukla çok rahat yolculuk sunuyor ya! Arka koltuk önü düz alternatif araçlar bakmaya başladım. Veya ben bakana kadar Renault Scenic IV falan çıkartır. Bu arada ön salıncaklar yapıldı ama tatilde ebelerinin hatırını sorup durdum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 daha gecen ay trigger kayisi yuzunden 2k masraf ciktiydi bana da. kazandigim direk arabaya gidiyor hadi arabam guzel bisi olsa icim yanmiyacakta ultra dandik pejo olmasi koyuyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 her topiğin başlığını okuduğumda bakıma bir soktum vak dedi diyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 benim de bakim suresi gelmisti arabanin; yag, hava, kabin filtresi degisti. motor yagi degisti. v kayisi degisti. bujiler degisti. yeni silecekler takildi. sanziman yagi icin servisten gun alacagim bakalim bu hafta. benzin filtresini usenmezsem bugun degistiririm heralde. Bakimdan sonra ki ilk 10dk o surusu cok seviyorum cidden. Arabadaki o degisiklik, surusteki yumusaklik ve ses degisimi direk haz veriyor :) 10 dk sonra alisiyorsun, gayet normal geliyor gerci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 60.000 bakımı yaptım ve balatalar 765 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Selam, Yarın gidip ustamı öpeyim! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 30k bakımına girdi geçen gün bizim araba. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, karter tapası (bu da adam silkmek için resmen), cam slecek suyu polen filtresi ıvır zıvır 600 lira sdfg. <3 doğuş. Ama 7 litre yağ alıyo araba sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 fenn said: 60.000 bakımı yaptım ve balatalar 765 tl 60k da disk+balatadir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 evet öyle 700+65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 4 disk artı balataysa çok da pahalı sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Tek set balata fiyati o neredeyse, bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 10 litre yag + yag filtresi 45$ hava filtresi 20$ kabin filtresi 10$ benzin filtresi 30$ v kayisi 35$ 6 x buji 40$ silecek 25$ sanziman yagi 40$ + 80$ degistirmek icin servise. total 325$. hepsini serviste yaptirmaya kalksam rahat 500$ iscilik gecirirlerdi ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 fazla anlamıyorum o işlerden. Sanırım 2 on teker balatasi değişti 65 tl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar