nienna Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 evde dolorex ile majezik var ama diş ağrısına sökmedi. kombo yapsam mı bilemedim. benim dişim nasıl ağrır onu da hala çözemedim. tavsiye deneyim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 rakılı pamuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 cataflam. 20'lik diş çekince bundan veriliyor. baya sağlam. hatta o kadar güçlü ki pek çok kişinin midesini ağrıtıyor, o yüzden bir de cataflam öncesi alınacak bir mide ilacı veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 tantum muydu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Tantum'dan onar tane yutuyosun sonra biş agrını unutuyosun yepyeni sorunların oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 gerçek bir erkek küçük problemlerini büyütür ve öyle savaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 enfeksiyon varsa ağrı kesici işe yaramaz pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 parmağını kes onun acısı dişini basıtracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Phyx said: gerçek bir erkek küçük problemlerini büyütür ve öyle savaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Diş konusunda yüksek doktora yaptığım için canı gönülden yazayım dedim . .En iyi ilaç Largopen ve novalgin ama sen yinede bi dişciye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 /summon copry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 hayret bu başlık altında kimse birbiriyle didişmemiş... dı dıııııııııınnnnnnnn off çok salağım ben neden böyle bi saçmalık yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Jim_E_Rustler said: Tantum'dan onar tane yutuyosun sonra biş agrını unutuyosun yepyeni sorunların oluyor. ruhsal yolculuklar sorun degil yukselistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Onu bir kere yutarım hocam kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Jim_E_Rustler said: Onu bir kere yutarım hocam kusura bakma. 10 tane lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 buyur, bundan yutuyosun ağrın sızın kalmıyor http://www.rxresource.org/image.php?src=1e963275-1fbf-4d6e-acfd-cc8ce780b4fc/morphine-sulfate-extended-release-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Etken maddesi diklofenak potasyum olan herhangi bisey is gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Devlet hastanesi acile git bi iğne çaksınlar rahatlarsın.. Veya sarhoş olucan.. Hapla geçirmeye kalkarsan miden intikam alır kötü bir şekilde, geçmişi mumla ararsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 eczane ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ponstan forte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 nienna said: evde dolorex ile majezik var ama diş ağrısına sökmedi. kombo yapsam mı bilemedim. benim dişim nasıl ağrır onu da hala çözemedim. tavsiye deneyim bekliyorum. buz koy oda iyi geliyor. kalıp yani içi su dolu olanlardan. çene tarafındaki dişleri baya acıyı kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 zipzip said: rakılı pamuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 büyüyünce gecer denmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar