Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ya bıde ınsanlar degısır be abı 4 sene once neydım sımdı neyım yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ilk mesajı okuyun abi. adam kendi de demiş kumpas diye. belli ki evlenene kadar rol yapmış kadın. kendini başka türlü tanıtan biriyle evleniyorsun. evlendiğinde gerçekler ortaya çıkıyor. işin gücün yerinde. çocuğun yok. boşanmaktan başka bi seçenek yok. sonuçta sen o kişiyle değil başka kişiyle evlenmişsin. neden farklı biriyle evliliğine devam edesin. hani bu evlendikten sonra değişen huylar hobilerden daha fazlası. editör gibi karakter kasma durumu var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 tabi zorlamının manası yok yol yakınken hala senın paran var ve yakısıklıyken kacıcan aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 paran çoksa kız senle mantık evliliği de yapmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 2bin liranın altında çalışıyorsa her türlü zarardasın; hiç boşuna yorma kafanı sırf rus hesabından gidelim haftada 2; 110 dolar (zam geldi) 220x4=880= 1700 tl (merkez bankası) sexte güçlüysen 3 bine kadar gider daha temizliği, ilgisi, yemeği, çocuk bakması dahil değil. yanlış anlaşılmasın arkadaş sadece maddi duruma odaklandığı için yazdım. diğer konuda çocuk yokken çalışmasını istemen normal ama normal bir çocuğun olsun istiyorsan bakıcıyla olması zor öte yandan güzel değilse boşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 elesso said: evlilikle birlikte çalışma hayatına girişi yeni mi peki? çalışma hayatına yeni başladıysada bunları bir çoğu geliyor insanın başına... mesela öğrenciyken dağ taş festival çadır falan seven birisi çalışmaya başlayınca senede 2 haftalık tatilini daha farklı geçirmek isteyebiliyor. hobi vs. edinmek istememekte bunla alakalı olabilir. Kendisi 5 senedir çalışıyor fakat 3-4 farklı iş değiştirdi, iş beğenmiyor artık, zor geliyor çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bombilo said: ailesiyle hiç konuşmayı denedin mi? şikayet anlamında değil, değişim oldu diyorsun, bu değişimleri aktar, onların bakış açısını almayı dene (eğer ailesiyle ilişkin iyiyse) ha bunu şikayete dönüştürüp kızınız şöyle böyleye çevirirsen, dertsiz başına gerçekten dert almış olursun. Aileleri şimdilik karıştırmayı düşünmüyorum, şikayet gibi algılayacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Seni mutsuz eden bir şeyin içinde neden "ben öyle bir insan değilim" diye kalıyorsun ki? Boşanmak kaçmak olur diyorsun da bence şu anda da çok yemiyor boşanmak gibi bir durumun olabilir. Nasılsa sonunuz iyi bitmeyecek, bir katakulli varsa zaten biter, katakulli yoksa da zaten şiddetli geçimsizlikten iyice boka sardığında bir kaç sene sonra bitecek. Neden kıymetli yıllarını boşa harcıyorsun ki gidip yeni bir sayfa açmak varken? Sonra yaşlanacaksın, çocuk doğurmak isteyeceksin, genç baba olma fırsatını kaybetmiş olacaksın çocuğunla aranda çok yaş olacak, şu zaman şu kararı vermediğin için her gün lanet edeceksin kendine. Belki de yaşlandığın için seninle beraber olacak kimseyi bulamayacaksın, çocuk yapma hayallerin sırf seni mutsuz eden birini "yarı yolda bırakmamak" için çöpe gitmiş olacak. Yapma bunu kendine be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ayrıca çocuğunuz da öğretmen olsun 3 ay tatil boru mu 15 günde yarıyıl tatili hafta en az 2 gün boş maaşlar da hayvan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Yalnız öleceksin falan bir de klasik onlar var, altına kaka yapacaksın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 hacı, o iş bitmiş anlaşmalı boşanın iş daha fazla pisleşmeden bitirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 abi işte evli olmayanlar kız arkadaşa mesaj atıp ayrılmak gibi sanıyor boşanmayı :) boşanmak için dikkate alınması gereken 1000 tane faktör var maalesef edit: araya babacum girdi o evliydi, bozdu mesajımın içeriğini asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 forgiver said: 2bin liranın altında çalışıyorsa her türlü zarardasın; hiç boşuna yorma kafanı sırf rus hesabından gidelim haftada 2; 110 dolar (zam geldi) 220x4=880= 1700 tl (merkez bankası) sexte güçlüysen 3 bine kadar gider daha temizliği, ilgisi, yemeği, çocuk bakması dahil değil. yanlış anlaşılmasın arkadaş sadece maddi duruma odaklandığı için yazdım. diğer konuda çocuk yokken çalışmasını istemen normal ama normal bir çocuğun olsun istiyorsan bakıcıyla olması zor öte yandan güzel değilse boşan 2binin üzerinde kazanıyor. Sadece maddi durum değil, ben çalışıyor ken o ev kadını olursa kendini geliştiremeyecek ve dünyalar iyice birbirinden kopacak. İş dünyası ve kariyer hedefi insanı karakter ve kişilik anlamında çok geliştirir, kendine giyimine bakım yapmasına sebep olur. Kendini genç güzel tutmaya çalışır, gündemi piyasayı bilir, para kazanmanın zorluğunun farkında olur vs vs. Ekonomik kısmına gelcek olursak; Çocuğumu kolejlerde, full aktiviteli sitelerde(istanbulda çocuk yetiştirmek zor), spordur hobilerdir yabancı dildir vs yetiştirmeyi düşünüyorum. İyi kazanıyorum ama ailemden destek görmeden kendi ayaklarımın üstündeyim, evim kirada, miras yok birşey yok. Çocuğun eğitimi, ev, daha lüks araba, yazlık, yatırım , yurtdışı tatilleri, dünyayı gezme, birikim, bes vs vs. bunlar için tek maaş yeterli olmayacaktır ve hayat standartlarımız çok daha düşük kalacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 slm şöyle bir soru sorayım,eşinin değiştiğini söylüyorsun.Peki eşin senin isteyeceğin en azından memnun kalacağın yöne doğru da değişemez mi?Ayrılık bir çözüm müdür?Bundan sonra ki eşinde de istediklerini bulamazsan sürekli kazı kazan gibi yenisi mi deneyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 peki, bayramlarda harcadıgın paraları falan da hesaba katıon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 skywalkr said: Çocuğun eğitimi, ev, daha lüks araba, yazlık, yatırım , yurtdışı tatilleri, dünyayı gezme, birikim, bes vs vs. bunlar için tek maaş yeterli olmayacaktır ve hayat standartlarımız çok daha düşük kalacaktır. annen çalışıyor muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 forgiver said: ayrıca çocuğunuz da öğretmen olsun 3 ay tatil boru mu 15 günde yarıyıl tatili hafta en az 2 gün boş maaşlar da hayvan gibi 2-3 bin TL maaş pek hayvan gibi değil bence, giriş seviyesi :) Bunun doğu görevi şusu busu da var. Tatil konusunda haklısın ama, paso yatış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 onu yapmam bunu yapmam diyorsun, e nasıl çıkacaksın bu işin içinden. giidp anası babasıyla görüş durum bu de, aklını başına alsın kadın anlamadığına göre. sen böyle bir insanla bir ömür boyu vakit geçirmek istiyor muusn bu soruyu sor kendine. sen zaten bu kadar ters bir insanla nasıl evlendin onu da anlamadım. herhalde yaşın 30+ halk dilince evlilik yaşı olarak tabir eidlen yaşa geldiğin için acele bir evlilik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 skywalkr said: forgiver said: ayrıca çocuğunuz da öğretmen olsun 3 ay tatil boru mu 15 günde yarıyıl tatili hafta en az 2 gün boş maaşlar da hayvan gibi 2-3 bin TL maaş pek hayvan gibi değil bence, giriş seviyesi :) Bunun doğu görevi şusu busu da var. Tatil konusunda haklısın ama, paso yatış. ortalama 2500 maaş %35 i boş işçilik 3375 TL full çalışsa tutacağın hizmetçiyi, dışarıda yiyeceğin yemeği hesap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 elesso said: abi işte evli olmayanlar kız arkadaşa mesaj atıp ayrılmak gibi sanıyor boşanmayı :) boşanmak için dikkate alınması gereken 1000 tane faktör var maalesef edit: araya babacum girdi o evliydi, bozdu mesajımın içeriğini asdf Aynen, evli olmayan adam kız arkadaştan ayrık gibi sanıyor. Kolay değil gerçekten. Xaenin, benim biraz huyum o, kötü mü iyi mi bilemiyorum ama iyisiyle kötüsüyle bana güvenip hayatını teslim eden bir insan var ve değer veriyorsun. Türkiye şartlarında dul bir kadının ve ailelerin durumları hoş olmayacaktır. Biraz fazla duyarlı olabilirim bu konuda ama yapım bu, yarı yolda bırakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 kendisine söyledin mi sen bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bu forgiver ne paragözmüş be arkadaş, hem oldboy hem cimri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 blackhavvk said: slm şöyle bir soru sorayım,eşinin değiştiğini söylüyorsun.Peki eşin senin isteyeceğin en azından memnun kalacağın yöne doğru da değişemez mi?Ayrılık bir çözüm müdür?Bundan sonra ki eşinde de istediklerini bulamazsan sürekli kazı kazan gibi yenisi mi deneyeceksin? Yok hocam :) Zaten boşanmayı düşünmüyorum, alternatif çözümlerle tekrardan rayına oturtma derdindeyim. Mücadelem bu yönde. Ha boşanırsam tekrardan evlenirmiyim bilmiyorum ama kesinlikle güzellik değil uyum arayacağım kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 @skywalkr maasin ne kadar? ne zaman bosaniyorsun? asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Boşan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar