Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2014

mascio

Öne çıkan mesajlar

Biyik said:

şu oyun 40 dolar değil de 10 dolar olsa fixed fiyat herhalde tüm müptelalar orijinal alacak. nasıl olsa artık steam'den yürüyor her şey eskisi gibi cd, kapak, nakliye maliyeti de kalmadı şu oyunu ucuz yapsalar böyle talep inanılmaz artar.

adamlar taktiği buldu ya.önce 40 dolara piyasaya sürüyorlar alan alıyor.sonra yaza doğru 10 dolara düşürüyorlar.geçen yılda aynısını yapmışardı ben teknosadan 30 tl ye almıştım :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben mancini nin 352 fantazisini yerlestirmistim fm ye cok guzel olmustu. uzun top onde bas direk ara pasına burak kossun kenar ortasına drogba koysun felsefesi temizdi.

-----gk
-cd bpd cd
cwb-------cwb
---bwm--dlp
------ap
---p----dlf(tm)

fluid-very fluid
direct passing
press

öne gecince
counter-defensive
direct
standoff

bu taktige turk bek bulmak zor o yuzden savunmayı ful turk yapıp(onuru almak sart) bwm sag bek sol bek ap ve tm yi yabancı yapıyodum 5 yabancı olunca. benteke cok acayip oluyodu bu taktige bi de.

bu kadar yazınca 3-4. sene sonunda yaptıgım ve devam ettirdigim kadroyu da yazayım bari

------------onur kıvrak
semih- ömer toprak - koray gunter
sag bek(kosan orta acanyabancı)----telles
---------wanyama-----selcuk
--------------sneijder
---------burak-------benteke(rafael moura)

(3-4. sene sonunda cl alabilirsem yoksa para yetmiyo tabiki wanyama ve bentekeye onlar yerine daha duz adamlar)
Sosyal ağlarda paylaş

aynen 5 yabancıya düşüyor. türk takımlarında büyük bir sıkıntı var özellikle beşiktaş'ta 1-2 sezon sonra kulüp borçlarından ötürü sıkıntı çekmeye başlıyor (özellikle başkan değişirse). o yüzden geleceğe yönelik yabancı transferler yapıp alt yapıda tutmak ve kiralama yöntemi ile geliştirip para kazanmaya çalışmak çok önemli. Zaten oyunda büyük bir taktik oturtma sıkıntısı var baya uğraştım mesela taktik yapmak için en idealini 4-4-2 buldum ancak bir çok direktif vermek lazım takıma
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bu arada 2. sezon yabancı sınırı 5 mi oluyor TR'de?

istersen hile de istersen ayıp de, ben türk vatandaşı olma kuralını 10 seneden 4 seneye indirdim. Bir de bir rating var genç yıldız çıkartmakla ilgili, gelecekteki regenlerin iyi alt yapısı olan kulüplerden çıkmasını sağlayan onu yükselttim. Rusyanın üstüne almanyanın altına biyere çektim Türkiyeyi.

Daha eğlenceli oluyor böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

İngiltere'de en alt ligden N/S'de South kısmında bi takımla başladım, amaç işte premier lige çıkarmak, bu arada da alabildiğim kadar achievement almak.

Şöyle bir isimlere bakıyordum ki Whitehawks diye bir takım gördüm, direkt aldım. Media tahmini 5.lik. Görücez bakalım.

FM13'te böyle 2 lig atlatmışken yarıda kalmıştı, bunda umarım başarıcam FM15'e kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu oyunda en saçma olan şey TD olma teklifleri. Görev yaparken ligin bitmesine 3 hafta kala tam şampiyon olacam teklif geliyor. Kabul etsem direkt geçiyorsun. Veya ligin daha 20 haftası falan takımı bırak git yapmak zorundasın.

Şöyle lig bitince adam gibi teklif gelmiyor. Hep yönettiğin takımı yarı yolda bırakmak zorundasın veya istifa edeceksin lig sonu serbest iken takım kollayacaksın arada gitmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...