AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Yılbaşındaki major yamayı bekliyorum, iyi bir indirim de gelir; akarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 http://steamcommunity.com/games/231670/announcements/detail/1838891042984551498 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 said: hohoho the worst update ever..i will agree with Mr. Skadi that 14.1.4. update was just fine. SI do something before the new year. Skadi And Omega 2 saat önce SI need to stop listening to the bleating morons who cry because they have the tactical knowledge of a brick. These people are just idiots, the engine was fine before this patch ffs. I want to go back to 14.1.4, at least the goalkeepers didn't run almost to the corner flag for no reason like I just witnessed in a game yorumlara gel ahahah abi insanları bunun kadar kobay yerine koyan başka bir oyun daha yok. Mart'ta anca toparıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 oyunu zorlaştırmışlarmı bilemedim iyi olmuş tabi ingiltere 6. ligdeki takımı aylardır zar zor 3.lige çıkardım 2 sezondur küme düşmeme mücadelesi veriyorum mali durum desen sıçışlarda kardeş kulüp desen yok zaten. kiralık oyuncu yok falan. zor baya sinir bozuyo ama olsun lan askdjgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Cons said: morale 2014 http://i.imgur.com/TdNOCdx.jpg taktik verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hazır buglu taktiklerdenmi ? aslında championshipe çıkmak için istesemmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yada forumlarda yazılan serbest wonderkid falanmı yazsan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 elit menejerler konuşuyor çık aradan kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hı hı tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 gel bizim altyapı takımında yardımcı antrenörlük yap biraz sonra bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 abi kusura bakma henüz hazır taktikle fm oynayacak kadar düşmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 http://media.tumblr.com/99274bc777423eec9901ab2aadf70e74/tumblr_inline_mn4ora2Gbc1qz4rgp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bursa çıldırdı ya ilk sezonumu oynuyorum. patch geldikten sonra 4 te 3 kaybettim zaten kötü gidiyoduk :l ofsayt taktiği cici olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Granada ile oynarken fenerbahçe ile yaptığım hazırlık maçında böyle bir oyuncu ile karşılaştım: Abdulgaffarademoğlu ne lan zuhuaahuahuahuha yaparken bi google'la aratayım şu soyadı dedim. Şununla karşılaştım: http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1072013 ABDURRAHMANELYESA ABDULGAFFARADEMOĞLU Ağlıyorum lan şu anda.. Ahauhahuahahuah. Bir insanın ismi ile dalga geçmek ahlaksızca bir şeydir. Dalga geçmiyorum. Gerçekten. Ama... "ABDURRAHMANELYESA ABDULGAFFARADEMOĞLU" diye isim mi olur lan? hauhasugugıhauıshgıahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Adam havuc kafa ustelik yaziktir lan - arap kûrt olsa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Tmm cozdum , çeçen militani bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 275mb yama indirdi, demek geleneksel mart yaması çıktı. gerçi son hali güzeldi oyunun umarım sıçmamışlardır tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Cons said: morale 2014 http://i.imgur.com/TdNOCdx.jpg Beşiktaş JK 2003-2004 terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 2 yıldır ömrümü yedi altay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Rewendor said: Askerde olacam çıktığında. Olur da askerden oynayabilme şansım olursa zaten daha ne olsun, öbür türlü beklerim indirime girmesini. Ehaha, zaman nasıl da geçmiş... Nasıl yahu oyun? Nereye baksam çok kötü yorum duyuyorum, 150 mesaj bile olmamış forumda da. Eski versiyonlar haldır huldur tartışılırdı, o kadar mı kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 yok sadece aynı oyun chat'ine kadar aynı bıktı usandı millet. Her sene bası aynı muhabbetler cok direge carpiyor, her korner kafa golu oluyor vs vs.. mart'ta oyunu adam ediyorlar. aynı tas aynı hamam. 2013 güncel kadro oyna daha iyi ve kesinlikle 2013 daha stabil orjinal farklıysa bilmiyorum. 2013 orj. almıstım simdi crack'li oynuyorum iyikide vermemisim para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Crackliyse yaması yoktur sen yorumlama bence, oyun gayet güzel ocaktan beri öneririm, oyun motoru falan değişti grafikler güzelleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 mart patch'li işte. yeni transferler fln.. herseyi var ama bilemem yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 oyun güzel cidden.türkiye liginde oynamadım ama ingiltere de cardiff ile 5 yılda şampiyon olamadım bir türlü.90 puanı buluyor her sene şampiyon olan ben 80 de takılıyorum.şampiyonlar ligini aldım ligi alamadım bir türlü :) önceki oyun çok kolaydı bu biraz daha zor olmuş hoşuma gitti.cardif ide alt sıra takımı diye almıştım ama kadrosunda çok iyi oyuncular var.2 tanede wonderkid var kadrosunda oyunda saçma hatalar var ama hala.misal kornerlerde ön direğe atılan toplar %80 gol oluyor.her maç 10 tane top direkten dönüyor,direkden dönen topa da kimse koşmuyor.top taca çıkana kadar mal mal izliyor herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar