Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 aldim hala 1 kere bile oynayamadim ya. ben oynamaya vakit bulana kadar fm 2015 cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 şu oyunda cloud save yokmu yahu? single için hani 2 farklı makinede aynı oyunu oynayayım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 şu oyunu iyice optimize edip tablete çıkartmaları lazım. yatarken oynayacaksın TV karşısında. 1.5 kata çıkar satışları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 cloud save olayı steam sayesinde var. steam olan her bilgisayardan oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 barbu said: şu oyunu iyice optimize edip tablete çıkartmaları lazım. yatarken oynayacaksın TV karşısında. 1.5 kata çıkar satışları. Aaa ne iyi fiikir bu be barbu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 lunatari said: cloud save olayı steam sayesinde var. steam olan her bilgisayardan oynayabilirsin. nası oluo o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 oyunu kapatınca saveleri cloud'a atıyo başka bilgisayarda steam'i açıp oyunu kurunca save'ler gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Oyun Steam'de WC14 "Summer Samba Sale" sebebiyle 10$'a düşmüş, kart kupon arayanlar vardı, haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Oyunu aldım da bu ne arkadaş oyunun görünümü ne kadar iğrençmiş, microsoft outlook'ta oyun oynuyor gibi hissettim kendimi. 2003-2004 oynamıştım en son ne güzel arka planda resimler falan vardı hep. Bunaldım yani zaten bi bok da değişmemiş anasını satıyım atak oynayan benim adamlar 2 kere geliyor 2 gol yiyorum direk. Her gol yiyişimde de Kompela'nın sırıtarak Hayrettin kumbara deyişi gözümün önüne geliyor zaten sdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Marshall denen adamın transfer update yaması ile oynamaya başladım. Yama çok başarılı eleman üşenmemiş dünyada ki bütün transferleri güncellemiş neredeyse. TR liginde yüzde 95 oranında güncel diyebilirim. Anadolu takımlarında shit tier 1-2 futbolcu eksik sadece. Trabzon tam FM takımı olmuş adamlar 10 da 10 gidiyorlar adasdsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 souldarkorn said: Marshall denen adamın transfer update yaması ile oynamaya başladım. Yama çok başarılı eleman üşenmemiş dünyada ki bütün transferleri güncellemiş neredeyse. Kontrat süreleri, bütçeler falan da doğru mu? Yoksa sallama mı? Doğruysa atlarım direk ona:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 http://www.fm-base.co.uk/forum/football-manager-2014-transfer-updates-custom-leagues/144351-lfcmarshalls-fm14-update-suggestion-thread.html Valla çok ince detayını incelemedim ama bana gayet detaylı geldi. İngiltere Almanya Fransa İtalya İspanya gibi ligler zaten full güncellenmiş en ince ayrıntısına kadar. TR ligi bile epey iyi. Dediğim gibi sadece çok dandik 3-5 futbolcu eksik anadolu takımlarında. Kontrat süreleri ve maaşlar ne kadar doğru bilmiyorum. Kiralama anlaşmaları falan doğru şekilde yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ben zaten sadece İngiliz ligiyle oynuyorum, o yüzden TR sorun değil, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 http://www.fmscout.com/a-english-lower-leagues-for-fm14.html Amatör takımlara kadar lig açan şöyle bir yama var İngiltere için. Ben oynamıştım epey zevkli oluyor. Ama Premier lige çıkmak 1 ay sürer adassd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 souldarkorn said: http://www.fm-base.co.uk/forum/football-manager-2014-transfer-updates-custom-leagues/144351-lfcmarshalls-fm14-update-suggestion-thread.html Valla çok ince detayını incelemedim ama bana gayet detaylı geldi. İngiltere Almanya Fransa İtalya İspanya gibi ligler zaten full güncellenmiş en ince ayrıntısına kadar. TR ligi bile epey iyi. Dediğim gibi sadece çok dandik 3-5 futbolcu eksik anadolu takımlarında. Kontrat süreleri ve maaşlar ne kadar doğru bilmiyorum. Kiralama anlaşmaları falan doğru şekilde yapılmış. ya abi bu yamay nasıl kullanıyoruz? bu konularda iyi değilim.. yükledim içinden bi .xml dosyası çıktı napıyoruz onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 suBzer0 said: ya abi bu yamay nasıl kullanıyoruz? bu konularda iyi değilim.. yükledim içinden bi .xml dosyası çıktı napıyoruz onu? Hani Balgelerim klasörü içinde football manager klasörü oluyor ya, onun içinde editör data klasörü oluyor, oraya atıyorsun, sonra oyun içinden sezonu kurmadan önce editör dosyasını seçiyorsun menüden. Instructions: - Download and extract the file using a program like winrar or unarchiever - Extract the file to: Documents/ sports interactive/ fm14/ editor data - If there is no editor data folder, simply create one inside the FM14 folder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 canımsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 O dosyayı belgelerimde bulunan sports interactive/fm 2014/editor data klasörünün içine atıyorsun. Yoksa bir tane editor data diye klasör oluştur orada. Belgelerim/ sports interactive/ fm14/ editor data Sonra yeni kariyer açarken 1 adet dosya seçili oluyor zaten en son onayda. Dikkatini çekecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 2 ay daha sabredin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 http://www.twitch.tv/footballmanagerofficial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 scouting fm sims ozellikleri bunları gorebildim mac motoruyla ilgili biseyler dediler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 evet futbolcular halen kayarak koşuyor. sene 2014. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 http://sortitoutsi.net/football-manager-2015?utm_source=mailer&utm_medium=email&utm_campaign=mailer_47#screenshots 110 tane 2015 screenshot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar