Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2014

mascio

Öne çıkan mesajlar

Oyunu aldım da bu ne arkadaş oyunun görünümü ne kadar iğrençmiş, microsoft outlook'ta oyun oynuyor gibi hissettim kendimi.
2003-2004 oynamıştım en son ne güzel arka planda resimler falan vardı hep.

Bunaldım yani zaten bi bok da değişmemiş anasını satıyım atak oynayan benim adamlar 2 kere geliyor 2 gol yiyorum direk.
Her gol yiyişimde de Kompela'nın sırıtarak Hayrettin kumbara deyişi gözümün önüne geliyor zaten sdsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Marshall denen adamın transfer update yaması ile oynamaya başladım. Yama çok başarılı eleman üşenmemiş dünyada ki bütün transferleri güncellemiş neredeyse. TR liginde yüzde 95 oranında güncel diyebilirim. Anadolu takımlarında shit tier 1-2 futbolcu eksik sadece.

Trabzon tam FM takımı olmuş adamlar 10 da 10 gidiyorlar adasdsd.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.fm-base.co.uk/forum/football-manager-2014-transfer-updates-custom-leagues/144351-lfcmarshalls-fm14-update-suggestion-thread.html

Valla çok ince detayını incelemedim ama bana gayet detaylı geldi. İngiltere Almanya Fransa İtalya İspanya gibi ligler zaten full güncellenmiş en ince ayrıntısına kadar. TR ligi bile epey iyi. Dediğim gibi sadece çok dandik 3-5 futbolcu eksik anadolu takımlarında.

Kontrat süreleri ve maaşlar ne kadar doğru bilmiyorum. Kiralama anlaşmaları falan doğru şekilde yapılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

http://www.fm-base.co.uk/forum/football-manager-2014-transfer-updates-custom-leagues/144351-lfcmarshalls-fm14-update-suggestion-thread.html

Valla çok ince detayını incelemedim ama bana gayet detaylı geldi. İngiltere Almanya Fransa İtalya İspanya gibi ligler zaten full güncellenmiş en ince ayrıntısına kadar. TR ligi bile epey iyi. Dediğim gibi sadece çok dandik 3-5 futbolcu eksik anadolu takımlarında.

Kontrat süreleri ve maaşlar ne kadar doğru bilmiyorum. Kiralama anlaşmaları falan doğru şekilde yapılmış.

ya abi bu yamay nasıl kullanıyoruz? bu konularda iyi değilim.. yükledim içinden bi .xml dosyası çıktı napıyoruz onu?
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

ya abi bu yamay nasıl kullanıyoruz? bu konularda iyi değilim.. yükledim içinden bi .xml dosyası çıktı napıyoruz onu?

Hani Balgelerim klasörü içinde football manager klasörü oluyor ya, onun içinde editör data klasörü oluyor, oraya atıyorsun, sonra oyun içinden sezonu kurmadan önce editör dosyasını seçiyorsun menüden.

Instructions:
- Download and extract the file using a program like winrar or unarchiever
- Extract the file to: Documents/ sports interactive/ fm14/ editor data
- If there is no editor data folder, simply create one inside the FM14 folder
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...