sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Ahaha güzel hikaye mutlu son :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 asdfsd tl;did read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 tebrikler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 "akılsız başın cezasını ayaklar çeker" dememiş boşuna atalarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 çok sanslıymışsın dostum tl,dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ibretlik hikaye. Ne tarafındasın evka-3'ün ben nerdeyse hergün gelip gidiyorum :D O mahalle dediğin çingene mahallesi mi kürt mahallesi mi ne var bi halısaha var hatta o taraf mı? Park dediğinde yan yolu komple otopark olan park mı? Çok mu yanlış gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Sabah uygun bir vakitte okuyayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ipad için otoyola atlama kısmı haricinde cool story. orası biraz artık maldonadoluk gibi geldi, 100'le geliyorlar falan diyorsun yani, ipad için değer mi ölmeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bırak otoyola atlamayı kolunu bacağını ver deseler kesip verecek tiynette. yeter ki ipad'e halel gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 hohaoha süper hikaye kitabını yazarsın süsleyip püsleyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/37672781.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Hikaye çok iyi gerçekten. Harbi şanslıymışsın bu arada ama otobana atlamak ne kadar iyi bir fikir tartışılır. İki ipad'i bulmak bi yana ikisininde çalışıyor olması da ayrı bir ilginçlik. Apple'a haber ver de adamlar övünsün biraz ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Haha super hikayeymis, grcmis ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 apple'a söyle based on a true story diye ipad dayanıklılık reklamı yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Oha hikaye rekormuş. Geçmiş olsun. Suratıma ipad çarpmıştı. Dudağım patlamıştı ve o bölge morarmıştı falan sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 söylendi mi bilmiyorum da, sen o bizim perdeci dediğin adamı değiştir abi, tekin değil belli ki. bütün mahalleyi zan altında bırakmış ama mahalleden çıkan 3 gencin tavırları + mahalle parkında oturan insanların tabletini geri vermesi.... ben yorum yapmıyorum. şort yüzünden dayak yememiştir o afasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar