Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Videoda era seçme menüsünün başlığı starting era şeklinde. Hangi çağda başlayacağını seçiyorsun sonra en sona kadar akıyor çok büyük ihtimalle. Zaten oyunun en büyük yenilik diye sunduğu şey koloni döneminden adayı keşfederek başlayıp uzay çağına kadar hanedanlık kurmak üzerineydi. Çok büyük ihtimalle bütün çağları aynı haritada yaşarız. Diğer türlü pek manası olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 muahah süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Çıksada oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 üşüyoruz el presidente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/home/ThemeID.8605700/ccRef.ru_RU rus ip'si ile alınıyor. 0.14$. fiyat hatası https://www.dropbox.com/s/w3ww6vb983coybl/proof_2.jpg hola unblocker kullanıp denemek isteyen varsa. uplay oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 uplay için bedava verse de almam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Xenus said: http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/home/ThemeID.8605700/ccRef.ru_RU rus ip'si ile alınıyor. 0.14$. fiyat hatası https://www.dropbox.com/s/w3ww6vb983coybl/proof_2.jpg hola unblocker kullanıp denemek isteyen varsa. uplay oyun. bedava zaten multi falanda var ben alıcam sanırım. aldım şimdi. konfirmasyon mailde geldi. 48 saat içinde order detaylarını bildiren ikinci bir mail alacakmışım. 15 cent'e tropico 5 nefis oldu ehehe. yöntemi yazayım direk hola ile girince olmadı, EU sayfasına attı. eskiden kore mmo betalarına girmek için kullandığım yöntemi denedim. https://www.google.ru/ adresine girin, google.ru preferred in Pjxjds bişey yazıyor ona tıklayın rusça olsun. sonra aramaya ubisoft shop yazın. ordan girdiğiniz zaman RU sayfasına atıyor ama ödeme de dahil, hola açık olmak zorunda, ödeme yaparken kapatayım dedim olmuyor. şimdi baktım port royale 3 ve anno 1404 gold varmış birde yanında lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 öeh harbiden 36 kuruşa tropico 5 bide 2 oyun daha almış oldum sdf acaba onaylarlar mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Bunu sabaha fixlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Meh alacaktım. Googledan da girsem düz vpnle girmeye de çalışsam fiyatlar hep euro üzerinden. Çok da heveslenmiştim. Neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Az once aldim ben de ,tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 refund gelmiş bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Steam Special Edition dan daha iyi paket yok heralde dimi şimdi, 2 dlc + 2 başka oyunla geliyor 38$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 2 DLC var. Biri yazın çıkacak. Biri oyunla birlikte. Oyunla birlikte çıkan presidente outfit ve bir harita. Yani kozmetik. Yazın çıkacak olan ve öbür 2 oyun (omerta, tropico 4) normal pre-order'a da veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Benim ubisoft siparisi iptal olmamis keyleri aktive edilmis , tesekkur maili yollamislar. Nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 KHaRoN said: Benim ubisoft siparisi iptal olmamis keyleri aktive edilmis , tesekkur maili yollamislar. Nasip bana iki mail gelmiş önce Ubisoft - Orders confirmed Ubisoft - Order Confirmation başlıklı sonra Ubisoft - Notification of cancellation of order Reason for cancellation'a other diyip sallamışlar. belki kredi kartında sorun çıktı ama sanmıyorum bazılarında bonus oyunlar aktifleşmiş uplay'de sende bak. bazılarına refund gelmiş işte. almadan önce ve sonra TR ip ile login olmuştum. belki o şekilde çaktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 bana 2 email geldi biri anno diğeri port royale için aktive edildi diyor ama hesapta gözükmüyor oyun ayrıca cd keylerde yok ortada ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 bu 5 güzel galiba bayaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Buraya yazıyorum bu oyun dördü aratacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Norak said: Steam Special Edition dan daha iyi paket yok heralde dimi şimdi, 2 dlc + 2 başka oyunla geliyor 38$ rusçuda 16 dolardı şu, hala öyle mi bakın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Bu ruscu arkadasin patideki ismi neydi? /summon LIKE ruscu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Nuclear olmasi lazim, GG'de de ayni isimde hesabi / dukkani var. Oyunu aldik bakalim bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 en ucuz nerden alıyoz şimdi bunu? Şurda steam gift diye birşey var 25 dolara bu nedir?Alıp kendimize gift edebiliyoz mu? http://www.g2play.net/category/5915/tropico-5-steam-gift/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Taksitli alacaksan GG'de satan var 60TL, eh eleman zam yapmis. Gift dedikleri satin aldiktan sonra Steam mail / id fln veriyorsun sana gift olarak yolluyorlar oyunu. Sen de ya librarye ekliyorsun ya da gift olarak tutuyorsun. Genelde 4pack alip tek tek satiyorlar boyle. Steam trades en ucuz gibi su an, $20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar