Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 abi her eve tek tek elektrik bağlamak nedir :/ bide almanac'ta sıkıntılar var geri gidemiyoruz lel, 2 pencere açık olunca dugmeler çalışmıo falan arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 sağ tık geri gidiyor olması lazım almanakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 hmm.. OLABİLİR 43075027 tane eve tek tek elektrik bağlayınca kontrolu biraz kaybetmiş olabilirimrim. http://i.imgur.com/0tBeUWk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 o kadar alana 1k kişi sığıyor mu vay anasını. tropico bildiğin city builder olmuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 gemiden ineni zorla ev sahibi yapıyoruz hemen :) http://i.imgur.com/XIED5IB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 O değilde, loading screenleri buldum isteyen varsa: http://i.imgur.com/3tDfvz9.jpg - http://i.imgur.com/f3jXhkW.jpg - http://i.imgur.com/SPccnPC.jpg - http://i.imgur.com/phTZlVo.jpg - http://i.imgur.com/gVxKc9q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 haritayı bir açtım bütün çalışanlar işsiz bütün iş yerleri boş. dafuq... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Tropico 2 ile aynı oyun yahu bu. Tropico 3 ve Tropico 4 ile de. Ben hiçbir fark göremedim açıkçası. Bir de ne olursa olsun 4 bölümdür param sürekli -6000 +4000 arası gidip geliyıor. Bir düzlüğe çıkamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 yaptığınız 100 quality evler boş duruyorsa hatta adam boş evin yanına gelip shack kuruyorsa yada 1-2 kişi oturuyorsa fiyatları aşağı çekin zarar etmeyin 100lerce evden, hatta kar bile ediliyor bir süre sonra, 0-2 kişi arası en düşük fiyat, 3 kişi 2. fiyat 4 kişi 3. yada 4. fiyat seviyesi, tabi shackleri de yıkın ordan kaçanlar gelip oturuyor hemen, bide odun şeyinde ormanlık alana 3 tane yanyana reforestation aktive edilmiş bina koyarsaniz (aralarında 5x5 den fazla boşluk olmayacak, 3x yada 4x ideal) 50+ sene gidiyor rahat, ortadaki bina diğer 2 yandakinede reforestation sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 tropico 2 korsan oyunuydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Norak said: yaptığınız 100 quality evler boş duruyorsa hatta adam boş evin yanına gelip shack kuruyorsa yada 1-2 kişi oturuyorsa fiyatları aşağı çekin zarar etmeyin 100lerce evden, hatta kar bile ediliyor bir süre sonra, 0-2 kişi arası en düşük fiyat, 3 kişi 2. fiyat 4 kişi 3. yada 4. fiyat seviyesi, tabi shackleri de yıkın ordan kaçanlar gelip oturuyor hemen, tabi shack kurulmasının bir sebebi de adamların kira parasının yetmemesi olabilir, dediğin gibi kirayı düşürmek ve mortgage'ı devreye sokmak yardımcı olur. anlamadığım bir tane ağaçlandıran oduncu yerine 3 tane koymanın mantığı ne? 3 tane koyunca niye daha çok ağaçlandırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 işte kirayı 8 dolar yapınca en poor bile gelip oturuyor genelde 4 kişi. zarar etmiyor ev boşuna. yandakinede reforestation sağlıyor 3 tane olunca odun binası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 1) 2000'e Gold alıp 4000'e satsanız dahi olmuyor, bu al-sat işinden neden kar edilmiyor? 2) Bu kıçı kıytırık isyancılar tanklarımı, askerleri çatır çatır yiyorlar yahu? Askerlere zam yaptım, yüksek okul mezunu olmalarını şart koştum vs. ama yinede şu isyancılara karşı ezik kalıyorlar oldukça? 3) Hah, bir de isviçredeki hesaba 50000 yatıracağımız görev parayı toplamama rağmen bitmiyor şimdide =) 4) Yahu halk açlıktan kırılıyor, Grocers'e gelen yok? Oysa ada yiyecek dolu???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Apis said: 1>ticaret gemileri sefer başına max 3k mal taşıyorlar, bir de git-gel 9 ay-2 yıl arası falan değişiyor, major devletlerden süreli olanlar daha kısa sürüyor gibime geldi, sallıyor da olabilirim eheh, yapabileceğin tek şey dock'lar arasına mesafe koymak ve drydock+upgradeleri 2> güçsüzlükten ziyade asker ai'si problemli misal senin askerler A noktasında diyelim Düşmanlar A noktasında summon oldular ama B noktasını hedefliyorlar. Senin adamlar B noktasına gitmeye çalışırken düşmanlar senin askerlere saldırıyor ve senin yapabileceğin hiç birşey yok o anda. 3> bug, rmk 4> bi grocery max 150 kişiyi besliyor, 2 ekmek için kuyruğa mı girsin millet birde MAX BUDGET + %+50 effectiveness: üretime olan bonusu geçtim evlerin kalitesinden, marketten gelen gıdanın mutluluğuna herşeye bonus. dock'lar bile 7 ay yerine 3 ayda bir yeni sefer yapıyorlar. demokrasi'yi research etikten sonra, economy structure - free market yapın max effect için modern çağda bilim binlarına hiç gerek yok. kolej'ler 375 rp getiriyor %250 effectiveness sayesinde, space program özellikle safi rp üreten binalarda bonus olmadıgından baya kötü kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 hiç oynayasım gelmiyor. daha multiplayerı denemedim. o derece vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 askerden çok tower yapın, 4 adet upgradeli towerin indiremediği rebel yok, isyan çıktı diyince bakmıyorum bile ben noluyo diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Apis said: 1) 2000'e Gold alıp 4000'e satsanız dahi olmuyor, bu al-sat işinden neden kar edilmiyor? iyice bak ne kadar ithalat-ihracat yaptığına almanaktan, eğer ithal ettiğin gemi daha çabuk geliorsa sattığından çok alırsın. Gemilerin kaç ayda bir geldikleri yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Ben cok kurcaladim o isi, arbitrajda bi sikinti var kar etmek imkansiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ettim yahu, çinden ucuza mal alıp abd'ye sattım. Deli gibi kar ettim hem de. 2 katına satıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Ben çelik fabrikası için demir import ediyorum. İki gemi arasında demir tüketildiği için fabrika tam randımanla çalışamıyor bile. Bir trade gemisi daha koymak lazım. Norak said: askerden çok tower yapın, 4 adet upgradeli towerin indiremediği rebel yok, isyan çıktı diyince bakmıyorum bile ben noluyo diye sdf Küçücük adada iki tane kale iki tane army üssü iki de baraka kurduktan sonra isyancıların gelmesini izlemek komik bile oluyor. Gerçi çağ atlayınca orduyu modernize etmek lazım. İki çağ arasındaki birimlerde çok fazla fark oluyor. Bu arada protesto edenlerin üzerine tankları yolladım. Korkutum dağıtacak sanıyordum. Ortalarına ateş açtı hayvanlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Ben biraz faşizm kasıyım dedim darbe oldu hemen ya, askeri bağlaymadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 eheh dün biraz test yaptım zamanı ileri aldım baya bi süre random şeyle yaptım falan, shackların hiçbişiye negatif etkisi yok galiba boşuna yıkmayın, 30+ shack ile mutluluk 96larda geziyo sdg zaten kendisi artıp azalıyor hiç dokunmaya gerek yok gibi. şu üstte dediğim ağaç kesme sistemini de yaptım bayaaaaa bi zaman geçti 40 sene oldu hala bi sürü ağaç var birbirini destekliyor hep ağaçlandırma ile. modern apartman için ideal kira 88 sarı/turuncu ev için 20 villa için 32 (kimse oturmuyorsa ilk önce en düşüğe çekicez bi süre tabi) tenement ve normal apartmanlarda naapsanız pek kimse oturmuyor gibi bu "office" binası bi garip sadece tam ön yüzünün baktığı yerdeki evleri mi kapsıyor nedir. 4-5 tane oldu baya iyi para geliyo bunlardan, keşke 2-3 tip olsaymış görünüşü. ben ana ticaret olarak jewelry ve konserve yapıp satıyorum arada oil tahta vb bi sürü başka şeyde gidiyor, acaba gemi sayısında bi limit var mi 10 gemim var şimdilik, ilişkiler tavan yaptı zaten ticaretten ve görevlerden, düşman kalmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 sajnırım stacklenmiyo officelerin kapsama alanı. biri 5k para yapıyodu öbürü 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 tam dip dibe olmaması gerekiyor da olabilir ben 2 tane yanyana yapmıştım ilk 2 taneyi, biri fakirlikten kırılıyordu (bina önü başka tarafa bakıyordu bunun diğeri evlere bakıyordu). şimdi aralara serpiştirdim hepsi baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 pff halkım bana tapıyo lakin küçük bi 50 metrelik altından heykelimizi bile dikemiyoruz sarayın yanına... http://i.imgur.com/JR8NObE.jpg (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar