Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 bf 3 premium versinler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 garanti değil ama %90, bi de steam dbde origin oyunları olmadığından origin bonus da gelebilir. mass effect 3 falan, biraz fantastik ama, bf3 dlc veya premium da gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ben 1 verip aldım ya her türlü ne eklenirse alır mıyım? yoksa geçmem mi lazım averajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 lan onu garanti soran olacak diye ekledim paranteze sdf (bu hafta 1 dolar vermiş olsanız bile alabiliyosunuz, ama bunlar geldikten sonra avaraj vermeniz lazım almadıysanız bundleı) su an 1 dolarlık bundleın varsa alırsın bonusları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 cevaplamışsın lan sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ÖM 'den passa turunç reçeli veya gül reçeli gönderiyorum emek geçmesin dausdua (CİDDİYİM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 simsini istemeyen olursa bana öm ile hediye edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 boşa gitmesin. Dead Space Steam Key Q7RAI-5KC4R-4EBV7 Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key 78XJ3-NIDA6-WHBB9 Crysis 2 Maximum Edition Steam Key VWRQP-PMC9M-JHVGN Medal of Honor Steam Key YZMVA-2VVHX-KVALP Mirror's Edge Steam Key 3BMJA-Z0DKK-0JLL7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 //(.)(.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Purchase Failed Your card has been declined. Are you sure you typed it right? bu sorunu nasıl çözebilirim. kart ile normalde diğer sitelerden ve steam üzerinden alışveriş yapabiliyorum. burada sorun çıktı tek. çözümü bilen varsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 paypal aç öyle dene, olmadı humble a mail at ben bi paypal sorunu için mail atmıştım hemen geri dönmüşlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 bu arada oyunlar hem steam hem origin e ayrı ayrı eklenebiliyor. birisi eklenemiyor vs demişti de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 1$ lık humblebunde , 1 dota2 treasure key karsılıgında takaslanır (steam id: boneslark) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Silphatos said: haftaya bonus oyunlar (bu hafta 1 dolar vermiş olsanız bile alabiliyosunuz, ama bunlar geldikten sonra avaraj vermeniz lazım almadıysanız bundleı) bu olası bonusları nereden takip ediyoruz ve kesin gelecek mi bu oyunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Yuh birde bonuslarımı varmış nasıl izin verdi EA buna anlamadım. Yığınla oyun dağıtıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Zealotone said: Purchase Failed Your card has been declined. Are you sure you typed it right? bu sorunu nasıl çözebilirim. kart ile normalde diğer sitelerden ve steam üzerinden alışveriş yapabiliyorum. burada sorun çıktı tek. çözümü bilen varsa çok sevinirim. hsbc mi kart? Birde en son ne zaman kullandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 bende de oldu, maximumu kabul etmedi, steam ve wow için kullandığım halde. Başka bir arkadaştan gift olarak yollamasını istedim 10 dolarla, o zaman oldu, kartı yapı kredi idi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 bf3 dlc ler gelse de indirdiğim bir işe yarasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 kartınızı paypal a girip oradan paypalla ödeyin sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ben amazon payments kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 hmm ea kapatıyor heralde dukkanı lol bonuslar falan bide üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 steaam bi süredir benim patmentlarıda almıyto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 MoH yerine warfighterı verselermiş keşke çok kötü bu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Norak said: hmm ea kapatıyor heralde dukkanı lol bonuslar falan bide üstüne origine oyuncu bulmayı calısıyola rkims ekullanmıyo cunku quarterlı reportlarda su kadar oyuncu kazandık dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 indirim yok bişi yok tabi adamlarda, eski oyunların bile fiyatı düşmüyor, hatta şimdi baktım bazı oyunlarda steamle arasında 20 dolar fark var lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar