axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Item artık herkese düşüyor eskisi gibi RMAH a yönlendirmek için dandik loot tablelar yok. Spesifik uniqueler zor düşüyor ama, yeni vile ward için bi 5000 shard harcadım daha gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 benim wow açlığımı doyuruyor ya 4mande soloda falan leaderboardsa girince starmetal kukri kovalıyorum şu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 axedice said: Item artık herkese düşüyor eskisi gibi RMAH a yönlendirmek için dandik loot tablelar yok. Spesifik uniqueler zor düşüyor ama, yeni vile ward için bi 5000 shard harcadım daha gelmedi. anladım. raw item bulup kendin craftlaya craftlaya denk gelene kadar kasıosun. eh yapacak bişey yok galiba =) bir dungeon varmış böyle herkes 1 kere görmüş anca, içinde 30m para fln düşen. nerede acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 3 4 hafta diablo oynatıyo yarın archage çıkıyo ona geçeriz, sonrada kasımda wow işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Dworgian said: bir dungeon varmış böyle herkes 1 kere görmüş anca, içinde 30m para fln düşen. nerede acep o dungeon goblin kesince bi gate açılıyo giriyosun oraya heryerden para düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kermit said: 3 4 hafta diablo oynatıyo yarın archage çıkıyo ona geçeriz, sonrada kasımda wow işte. wow dan çok tırsıyorum ya. yine bootcamp gibi akşam 19.30 - 24.30 raid farm, h.sonu da malzeme farm olayına dönersem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kermit said: Dworgian said: bir dungeon varmış böyle herkes 1 kere görmüş anca, içinde 30m para fln düşen. nerede acep o dungeon goblin kesince bi gate açılıyo giriyosun oraya heryerden para düşüyo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 abi ofis çalışanı adam işini ofisinde yapıp, evine iş getirmiyosa akşam başka ne yapacakki dizi film maç izlemek dışında. ha haftasonu çık gez orası ayrıda wowa hepiniz başlayacaksınız eşşekler gibi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 abi kız arkadaş/eş ile olduğunda tüm geceni onun yerine pc ye ayırıyorsan problem oluyor. bire bir yaşandı feyz alındı. gerçi bingildak'a göre kızı yanlış seçiomuşuz, tüm gece pc de olsak da ses etmicek kız bulmalıymışız fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 überlerden organ düşme ihtimali de 100% oldu bu arada. keywardenlar hâlâ 50% ihtimalle falan atıyor ama. amuletin de iyi çıkma olasılığı baya düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Key sorun değil, daha kolay farmlanıyor. Organ 100% iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kolay farmlanmıyor valla, 4'ünden de bi 8'er tane yapmayı dene gör ne kadar zaman alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Key'ler takır takır toplanıyor onlar dert değil. Organ'lar fenalık geçirtiyordu ama. 3 kere diablo kesip 1 tane organ alamamak duvara kafa atma nedeni. Hoş ben tamamladım hellfire amuleti ilk seferde. Vigilant passive, socket, crit hit çıktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 abi nasıl çıkardın, sırf dün 4 kişi 13'er tane yaptık birimize stat ve pasifi güzel çıkamadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bu keyler ve organlar eski usul mü farmlanıyor? herşey değişmiş arkadaş. blood bilmem ne diye bi currency çıkmış, tırt tırt eşyalar verio rift yaptım anlamadım noluo fln mapte boss kesip duruyorum noluo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Bunu seyret Efe. Bunu da oku. http://www.reddit.com/r/Diablo3Barbarians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 https://docs.google.com/spreadsheets/d/16HCfzoijS_Xpzdrtg-C03b7oY97lb15XP5yztWNzH6Y/htmlview?usp=sharing&pli=1&sle=true# 2.1 drop table düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Vile Ward %6.67 görünüyor. Da bırak 15i, 1500 shoulderda bile gelmeyecek galiba bana Q_q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ahaha çok güldüm ya https://www.youtube.com/watch?v=0-DG-stadok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Reaper of Souls u almayı düşünmüyodum 50% indirimi görünce aldım bakalım sarcakmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 oha indirim mi =/ az bekleseymişim keşke bu aradam goblin portaldaki bossdan düşen hoarder gem ne müthiş bişey arkadaş. 5 saat gibi bir sürede (ki bunun 3 saati low level karakter boost [yani düşük gold miktarı]) 16m para kastım :D (gerçi benim season olmayan karakter ah hunt ile 360m kasmıştı ama olsun) edit; hoarder gemli bir ring + kymbo's gold amulet de bayağı survival combo olurmuş keşke kırmasaydım kymbo yu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 60 tl 1-2 hafta süresi vardı sanırım. http://www.vatanbilgisayar.com/pc-diablo-3-reaper-of-souls.html AH yok artık Parayı ne yapıyosunuz :) hangi class iyi crusader açtım Reaper of Souls da hangisi iyi oldu diğer tüm classlar lvl 60 da duruyor öyle ben de. hangisiyle devam etmemi tavsiye edersiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 En iyi şu anda hunter. Gerçi o kadar iyi ki ikinci sezona nerfleyebilirler. Sonra da monk. Gem craftinge gidiyor para en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Hunter'dan son hatırladığım zırt pırt ölüp rage quit yaptığım. deniyim bir bakalım nasıl olmuş yeni hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Marauder sanırım adı bi set var, petlerin senin spenderlarını sallıyor. O seti yapıp petleri bırakıyorsun, kendi kendine griftleri temizliyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar