Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reaper of Souls / Genel Başlık - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Item artık herkese düşüyor eskisi gibi RMAH a yönlendirmek için dandik loot tablelar yok. Spesifik uniqueler zor düşüyor ama, yeni vile ward için bi 5000 shard harcadım daha gelmedi.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Item artık herkese düşüyor eskisi gibi RMAH a yönlendirmek için dandik loot tablelar yok. Spesifik uniqueler zor düşüyor ama, yeni vile ward için bi 5000 shard harcadım daha gelmedi.

anladım. raw item bulup kendin craftlaya craftlaya denk gelene kadar kasıosun.

eh yapacak bişey yok galiba =)

bir dungeon varmış böyle herkes 1 kere görmüş anca, içinde 30m para fln düşen. nerede acep
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

bir dungeon varmış böyle herkes 1 kere görmüş anca, içinde 30m para fln düşen. nerede acep

o dungeon goblin kesince bi gate açılıyo
giriyosun oraya heryerden para düşüyo
Mesaj tarihi:
kermit said:

3 4 hafta diablo oynatıyo
yarın archage çıkıyo ona geçeriz, sonrada kasımda wow işte.

wow dan çok tırsıyorum ya. yine bootcamp gibi akşam 19.30 - 24.30 raid farm, h.sonu da malzeme farm olayına dönersem diye
Mesaj tarihi:
kermit said:

Dworgian said:

o dungeon goblin kesince bi gate açılıyo
giriyosun oraya heryerden para düşüyo

(tu)
Mesaj tarihi:
abi ofis çalışanı adam işini ofisinde yapıp, evine iş getirmiyosa akşam başka ne yapacakki dizi film maç izlemek dışında. ha haftasonu çık gez orası ayrıda wowa hepiniz başlayacaksınız eşşekler gibi ahah
Mesaj tarihi:
abi kız arkadaş/eş ile olduğunda tüm geceni onun yerine pc ye ayırıyorsan problem oluyor.

bire bir yaşandı feyz alındı. gerçi bingildak'a göre kızı yanlış seçiomuşuz, tüm gece pc de olsak da ses etmicek kız bulmalıymışız fln
Mesaj tarihi:
überlerden organ düşme ihtimali de 100% oldu bu arada. keywardenlar hâlâ 50% ihtimalle falan atıyor ama. amuletin de iyi çıkma olasılığı baya düşük
Mesaj tarihi:
Key'ler takır takır toplanıyor onlar dert değil. Organ'lar fenalık geçirtiyordu ama. 3 kere diablo kesip 1 tane organ alamamak duvara kafa atma nedeni.

Hoş ben tamamladım hellfire amuleti ilk seferde. Vigilant passive, socket, crit hit çıktı sdf
Mesaj tarihi:
bu keyler ve organlar eski usul mü farmlanıyor?

herşey değişmiş arkadaş. blood bilmem ne diye bi currency çıkmış, tırt tırt eşyalar verio

rift yaptım anlamadım noluo fln

mapte boss kesip duruyorum noluo ya
Mesaj tarihi:
oha indirim mi =/

az bekleseymişim keşke

bu aradam goblin portaldaki bossdan düşen hoarder gem ne müthiş bişey arkadaş. 5 saat gibi bir sürede (ki bunun 3 saati low level karakter boost [yani düşük gold miktarı]) 16m para kastım :D

(gerçi benim season olmayan karakter ah hunt ile 360m kasmıştı ama olsun)

edit; hoarder gemli bir ring + kymbo's gold amulet de bayağı survival combo olurmuş keşke kırmasaydım kymbo yu =/
Mesaj tarihi:
60 tl 1-2 hafta süresi vardı sanırım.

http://www.vatanbilgisayar.com/pc-diablo-3-reaper-of-souls.html

AH yok artık Parayı ne yapıyosunuz :)

hangi class iyi crusader açtım Reaper of Souls da hangisi iyi oldu diğer tüm classlar lvl 60 da duruyor öyle ben de.

hangisiyle devam etmemi tavsiye edersiniz yani.
  • Yeni Oluştur...