Remus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 normalde %10 felan düşme şansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 silahlardaki %damage'in sadece black damage e etki etmesiyle ilgili düzenleme gelecekmiş legendary source ve mojo damagelerinin rarelerle aynı olmasıyla ilgili düzenleme gelecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 t2 5 run 3bounty ki bountyde artık bounty bossdan tek bir item bile düşmediği oluyor komedi 2 rift tek bir legendary yok bariz bir nerf var ilk çıktığında drop rateler iyiydi... oyun yine eski haline döndü benim için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bana hala deli gibi düşüyor. İstediklerim düşmese de legendary drop rateler gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Her bossdan 1 leg düşse bu seferde çok leg düşüyor diye şikayet edersiniz :D Bence gayet iyi şu anda leg drop. İnsanı daha fazla oynamaya itiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bence her rift bosstan 1 leg dusmeli. tiere baglı hangi itemların kac rollu dusebilecegini ayarlarsın olur biter low tier rift farming material farming gibi olur. adam gibi set icin high tier rift farmlamaya yonelir insanlar. suan tier yukseltmek sadece dusen itemın kac stat rolalyacagını "belki" etkiliyor en iyi itemın tier1 den dusme sansı da var t6 yapmak bunu sadece biraz arttırıyor. bu degissin demiyorum tabi ama t6 yapmak birazdan daha fazla arttırsa oturur yuksek tier icin daha cok kasarsın. yoksa amac olmayan(ilk seti tamamlamak manasında) set parcası farmlamak falansa oturup t1 speed run yapmak bariz daha iyi. ayrıca kadala nerf yemis heralde gizlice. bana son 1.5-2k shardda sadece 1 leg 1 set attı belt rolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 her gün 10 20 tane legend düşüyor ne buff'ı istiyor millet ilginç. he istediğin legend'ler düşmez o ayrı. rift'e yama yapacaklarmış en büyük problem o. bazı haritalar hariç rift'ler çok keyifsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 her gün dediğin günde 2 saati yanyana koyamıyoruz biz abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 abi leg diye ağlayanlar iyi ki diablo 2 oynamamış sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 iyi de onda sarının hatta mavinin kralını giyebiliyordun. bunda leg = d2 sarısı gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Senin nick neden hep TAŞINDI diye çıkıyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 forum kaldiramiyor siskoyu artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 mavı giymek diye bişi yoktu, cok inanılmaz bi skill wand falan cıkmazsa. sarı giyiyodun, oda unique dusene kadar. yoksa set/runeword giyiyodum silme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 wizard 70lerim haftasonuna elimden tutacak var mi? :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 uslu bir faşist olursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Remus said: http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/83094-guide-legendary-crafting-materials-drop-locations materialllerin nerden düştükleri burda var. abi bunun gibi bir guide'da itemler için vardır elbet. hangisi nereden düşüyor, mesela ring of grandör nerelerde farmlanır. (cevap olarak act1 cache yapıştırıp gitmeyin bisürü item için guide lazım bana) bunu bulup koyana yemexepetinden hanburger yollucam.nomnom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 goldbären said: Remus said: http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/83094-guide-legendary-crafting-materials-drop-locations materialllerin nerden düştükleri burda var. abi bunun gibi bir guide'da itemler için vardır elbet. hangisi nereden düşüyor, mesela ring of grandör nerelerde farmlanır. (cevap olarak act1 cache yapıştırıp gitmeyin bisürü item için guide lazım bana) bunu bulup koyana yemexepetinden hanburger yollucam.nomnom Çoğu random drop, cahcelerden düşenler var bir 4-5 item. Craftların materialleri belli, reciptleri random. Lvl 70 olanlar için torment kasmak lazım, Lvl 70 olmayanlar blood shardla düşüyor. Cache ve craft material harici herşey World drop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Fin said: wizard 70lerim haftasonuna elimden tutacak var mi? :0 Solo yapacaksan 1-60 arasını şu zombie kusan abla questini exploit et hayvan xp geliyor sıkıcı ama sanırım en hızlı çözümlerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 onu fixlediler abi düşürdüler verdiği XPyi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Remus said: goldbären said: Remus said: http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/83094-guide-legendary-crafting-materials-drop-locations materialllerin nerden düştükleri burda var. abi bunun gibi bir guide'da itemler için vardır elbet. hangisi nereden düşüyor, mesela ring of grandör nerelerde farmlanır. (cevap olarak act1 cache yapıştırıp gitmeyin bisürü item için guide lazım bana) bunu bulup koyana yemexepetinden hanburger yollucam.nomnom Çoğu random drop, cahcelerden düşenler var bir 4-5 item. Craftların materialleri belli, reciptleri random. Lvl 70 olanlar için torment kasmak lazım, Lvl 70 olmayanlar blood shardla düşüyor. Cache ve craft material harici herşey World drop. keke tamam da o cachelerden düşenleri falan yazan bir link vardır yani. madem o kadar az birisi tablolamıştır bunu :( LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Act 3 de Hellrift temizleme diye bir quest var. Torment 6 da rahat yapılıyor. Aç kapa devamlı oyunu, buldukça o questi yap. 65M xp ve 420K gold veriyor. Elit felanda çıkmıyor genelde. cachelerden düşen itemlar http://diablomandan.com/d3-ros-list-of-bounty-bag-legendary-rewards/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Nerf olayını bilmiyorum 1-2 hafta önce monk 60 lamıştım onla bayağı hızlı ama bayık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Remus said: Act 3 de Hellrift temizleme diye bir quest var. Torment 6 da rahat yapılıyor. Aç kapa devamlı oyunu, buldukça o questi yap. / fixlendi. şöyle ki o quest çıktığında sledge - hammerkürt falan çıkmıyordu. bembeyaz mobları temizleyip kapıyordun. şimdi gene o morlardan bitanesi çıkıyor kill all monsters dese de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 şurada da buldum listeyi. hatta bu FAQ gayet iyi oyunla ilgili sağda solda sorduğum soruların çoğu cevaplanmış. http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/82430-ros-faq-reaper-of-souls-frequently-asked#cachelegs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar